FavoriForumum Senaryo Reytingleri | 8-14 Nisan 2013 Haftası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,350
Puanı
809
FavoriForumum reyting sisteminin ilk haftasında reyting sonuçları belli oldu!

dizi kolik'in senaryosunu yazdığı ve her bölümüyle büyük ses getirmeyi başaran "Aşk-ı Efsane" dizisi 7.bölümüyle zirvenin sahibi olmayı başardı. "Aşk-ı Efsane" dizisi 9,58 reytingle ve 23 share'yli FavoriForumum üyelerinin beğenisini kazandı.

batuhankaralar'ın yeni başlayan projesi "Tetikçi" ilk bölümüyle oldukça başarılı bir sonuç elde etti. Tam 9 reyting alan "Tetikçi" dizisi ikinci sıranın sahibi oldu.

Almila'nin genel proje tasarımının yaptığı "Almila ile Forum Show" geçtiğimiz hafta ekrana gelen 2.bölümüyle adeta share rekoru kırdı. 35 barajını geçen share sayısıyla dikkat çeken "Almila ile Forum Show" aldığı yüksek reytingle de dikkat çekmeyi başardı.

xemrexxx'in kaleme aldığı "Kurtlar Vadisi Destere Operasyonu" 7.bölümüyle listeye sondan giriş yaptı. Ancak dizi, sonuncu olmasına rağmen aldığı başarı reyting sonucuyla dikkatlerden kaçmadı.

Gelecek hafta sıralamaların nasıl olacağı, hangi dizinin kaç reyting alacağı merak konusu. Gelecek haftanın reyting sonucu için bizleri takip etmeye devam edin..

İşte FavoriForumum Senaryo Reyting döneminin birinci haftasında çıkan sonuçlar:

[TABLE="width: 500"]
[TR]
[TD]Proje Adı[/TD]
[TD]Senarist[/TD]
[TD]Reyting[/TD]
[TD]Share[/TD]
[TD]Bölüm Sayısı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Aşk-ı Efsane[/TD]
[TD]dizi kolik[/TD]
[TD]9,58[/TD]
[TD]23,00[/TD]
[TD]7[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Tetikçi[/TD]
[TD]batuhankaralar[/TD]
[TD]9,00[/TD]
[TD]10,80[/TD]
[TD]1[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Almila ile Forum Show[/TD]
[TD]Almila[/TD]
[TD]8,89[/TD]
[TD]35,40[/TD]
[TD]2[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Kurtlar Vadisi Destere Operasyonu[/TD]
[TD]xemrexxx[/TD]
[TD]8,78[/TD]
[TD]10,58[/TD]
[TD]7[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

p98mr3FDFIkjcnpP5mC4DMVo.jpg

2zg8z6c.png

Son düzenleme:
İlk bölüm için aldığım reytingimi güzel buldum. Share düşük gelmiş ama 2.bölüm çok daha hareketli olacağı için reyting beklentim yüksek :) Destekleyen herkese teşekkürler.. ayrıca yüksek oranlarıyla @dizi kolik 'i tebrik ederim.

Son düzenleme:
Hepinizi tebrik ederim.

Gelecek haftalarda dizi sayısının artması dileğiyle..

batuhan senin dizinden haberim bile yok etiketleseydin ya basardım 10 nu :D @XanTier ın dizisi gelince zirveyi alır ya da ben bi haftalık dizi yapim zirveyi almak için :kiki:

Tebrikler @dizi kolik ::)

Share neye göre hesaplanıyor?

- - - Ekleme - - -

batuhan senin dizinden haberim bile yok etiketleseydin ya basardım 10 nu :D @XanTier ın dizisi gelince zirveyi alır ya da ben bi haftalık dizi yapim zirveyi almak için :kiki:
O iş zor gibi. Bayağı çekişmeli olacak :d