Aman pırtladı yine dün akşam niye ki?Sokak şarkıcısı duruyor mu? 😱
Aman pırtladı yine dün akşam niye ki?Sokak şarkıcısı duruyor mu? 😱
Sesi güzeldi.Aman pırtladı yine dün akşam niye ki?
Ay gözün kör olmuş senin.Cnm her hafta 2,5 saatlik bölüm çıkarmak zorundalar o kadar olacak... 🙏🏻💐💫
Ay bana yapma bari.Sesi güzeldi.
Arka Sokaklar benim yazdığımı yazdı organ mafyası Rızayı hapse atıyor Organ mafyası ekibin peşinde birde AşiretAy gözün kör olmuş senin.
------
Ay bana yapma bari.
Senaryomuz rezo ama onu ne yapacağız?
Yok cnm o nerden çıktı
@Aserat tan sonra 2.hançeri yemiş offensive gacısı pertSokak şarkıcısı duruyor mu? 😱
Objektif oldum sadece, çarpıtma.@Aserat tan sonra 2.hançeri yemiş offensive gacısı pert
haluk da senin gibi muhafazakardı pert olmuşObjektif oldum sadece, çarpıtma.
aranız çok iyi olsun kimse aranıza girmek istemez sizin merak etme@serhatt 'ımla aramıza giremezsin fesatlık yapma
Arka Sokaklar İrlanda dizileri ile karıştırıp bölüm yaptı çocuk kaçırma organ mafyası fuhuş çetesi lideri hepsi aynıhaluk da senin gibi muhafazakardı pert olmuş
------
aranız çok iyi olsun kimse aranıza girmek istemez sizin merak etme
Rabbim bizi senin gibi fesatlardan korusunhaluk da senin gibi muhafazakardı pert olmuş
------
aranız çok iyi olsun kimse aranıza girmek istemez sizin merak etme
sizin oyuna gelmeniz değil milletin inanması önemli olanBu hasta ruh sanıyor ki oyunlarına geleceğiz. Avucunu yala. @xemrexxx
Kendi kendine bi şeyler uyduruyosun sana kim inanırsizin oyuna gelmeniz değil milletin inanması önemli olan
Kimse inanmadığı için nema problema.sizin oyuna gelmeniz değil milletin inanması önemli olan
Kendi kendine bi şeyler uyduruyosun sana kim inanır
çatlayın da patlayınKimse inanmadığı için nema problema.