"Papatyam" Dizisinin İki Oyuncusu "Doksanlar" Dizisinde!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,356
Puanı
810
MinT Yapım Birol Güven'in senaryo ve yapımcılığını üstleneceği ve iddialı kadrosuyla yeni sezonun dikkat çeken yapımlardan biri olacağı "Doksanlar" dizisinin oyuncu kadrosu genişlenmeye devam ediyor.

Metin Akpınar ve Nilgün Kasapbaşoğlu'nun başrollerinde olduğu "Papatyam" dizisinde rol alan ve dizide 'Seyfo' karakterine hayat veren Cem Aksakal, "Doksanlar" dizisinde rol alacak.

"Papatyam" dizisinde aynı zaman rol almış olan bir diğer oyuncu Ali Fuad Pekzeren de "Doksanlar" dizisinde rol alacak.

d3Urv1ma2gdbkanrp1eInekP.jpg

1547s5s.png

Y A K I N D A
başlıyor!

Papatyam'ı arada sırada izliyordum. Bir bakıma MinT, eski oyuncularını da topluyor. Cem Aksakal zaten başarılı bir oyuncu, iyi bir tercih, ki zaten uzun zamandır ekranda gözükmüyordu. Ali Fuad Pekzeren, Seksenler dizisinde yer alıyor şu aralar. Hayırlı olsun. :)

Papatyam çok sıcak bir aile dizisiydi, ilk sezonu çok iyiydi bence.

Hayırlı olsun bu dizi adına bu iki oyuncu..

Dombiliği sevmiyorum.seyfoyu seviyordum zaten iyi oldu ama tutmasın

- - - Ekleme - - -

Papatyam çok sıcak bir aile dizisiydi, ilk sezonu çok iyiydi bence.

Hayırlı olsun bu dizi adına bu iki oyuncu..

Ama papatyam sürekli AK PARTİ yi kötüleyen diziydi.izliyordum ama bir nevi nefret ediyordum çocuklar duymasın başlayınca bırakmıştım zaten.

Dombiliği sevmiyorum.seyfoyu seviyordum zaten iyi oldu ama tutmasın

- - - Ekleme - - -

Ama papatyam sürekli AK PARTİ yi kötüleyen diziydi.izliyordum ama bir nevi nefret ediyordum çocuklar duymasın başlayınca bırakmıştım zaten.

Nasıl Ak Parti'yi kötüleyen bir diziydi?

Benim için "Papatyam" dizisi, çok iyi bir diziydi. İzleyiciye ders verme amacıda taşıyordu dizi aynı zamanda. Metin Akpınar gibi usta bir oyuncunun dizide yer alması ve başarılı performanslar ortaya koyması bambaşka bir olaydı dizi adına zaten. :)

Nasıl Ak Parti'yi kötüleyen bir diziydi?

Hep kötülüyordu yok elektrikler çok pahalı yok doğalgaz çok pahalı yok maaşlar çok az seçim zamanlarında yapmadıklarını bırakmadılar.Ama ne oldu elde var 0.Gene Ak Parti devletin başına geçti.:)

- - - Ekleme - - -

Aga niye istemiyon

:D çok güzel bir soru:D aga seksenler ekibi çeksin ya bunlar ne hep sevmediğim oyuncular oynuyo.Seksenlerde ahmet var gülden var ergun var onlar çeksin:)

Hep kötülüyordu yok elektrikler çok pahalı yok doğalgaz çok pahalı yok maaşlar çok az seçim zamanlarında yapmadıklarını bırakmadılar.Ama ne oldu elde var 0.Gene Ak Parti devletin başına geçti.:)

Bence siyasete hiç girme, işin içinden çıkamayız. Konuyla alakalı mesajlar atsan daha doğru olacak. :)

- - - Ekleme - - -

:D çok güzel bir soru:D aga seksenler ekibi çeksin ya bunlar ne hep sevmediğim oyuncular oynuyo.Seksenlerde ahmet var gülden var ergun var onlar çeksin:)
Aynen seksenler ekibi çeksin

- - - Ekleme - - -

çok da iyi bir diziydi halkın içi,nden olaylardı ee halkın derdi ne aşk mı mutluluıkmu anlatacaktı dizi :D

Ak parti karşıtı olmak yerine seksenlerde ki gibi ne solcu ne sağcı olsalardı daha iyiydi

karşıtlıkla alakası yok adamalr halkın sorunun anlatıyordu ne sevişme ne çatışm gayet de güzel dei diziyddi
necati sürekli geçmişle karşılaştırıyordu
halkın derdi ne olacak fatura-kira-beslenme çok da güzel aktardıalr

Forum İstatistikleri

Konular
176,602
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy