herkese bedava değil bu sen olayı anlamamışsın sadece cemaatte olanları götürüyolar ne alakası var ya
Zaten her ilçede var bir tane cemaat dershanesi, o yüzden çok fazla kişiyi götürmüş olacaklar.
herkese bedava değil bu sen olayı anlamamışsın sadece cemaatte olanları götürüyolar ne alakası var ya
Zaten her ilçede var bir tane cemaat dershanesi, o yüzden çok fazla kişiyi götürmüş olacaklar.
ee hak yemek ne alaka isteyen istediği filme gitmekte özgür zaten
Eğer bir kurum yönlendiriyorsa ve ücretini kendileri ödüyorlarsa öyle olmuyor işte.
bundan kime ne Allah Allah isteyen istediğine gider selam fark atmış işte
Diğer filmlerin yapımcısı, yönetmeni, oyuncusu...
noldu ortak
Sen hangi filme gidecenBiz öğrenciyiz paramız yok en ucuzu tercih ederiz her zaman Adamlar bedavaya götürüyormuş, maksat arkadaşlarla takılmak. Anlatabildim mi?
Sen hangi filme gidecen
Biz öğrenciyiz paramız yok en ucuzu tercih ederiz her zaman Adamlar bedavaya götürüyormuş, maksat arkadaşlarla takılmak. Anlatabildim mi?
El-Cin nası bir şey?El-Cin bekle bizi Perşembe günü El-Cindeyim.
Gerçekten yapılan büyük bir haksızlık, zaten hep yaptıkları şey.
El Cin mi ben o tarz filmleri sevmiyom korktuğumdan değil senaryosu basit oluyorEl-Cine gideceğim ama El-Cini savunmuyorum burada. Yani genel konuşuyorum, bence yapılan büyük haksızlık ve bundan da kötüsü iyi bir işey yaptıklarını iddia etmeleri kötü. )
Kimse bedava gitmiyo sur sadece kendi öğrencilerini götürüyorEl-Cine gideceğim ama El-Cini savunmuyorum burada. Yani genel konuşuyorum, bence yapılan büyük haksızlık ve bundan da kötüsü iyi bir işey yaptıklarını iddia etmeleri kötü. )
her isteyen bedava gidemiyo zaten rahat ol
El-Cin nası bir şey?