herkese bedava değil bu sen olayı anlamamışsın sadece cemaatte olanları götürüyolar ne alakası var ya![]()
Zaten her ilçede var bir tane cemaat dershanesi, o yüzden çok fazla kişiyi götürmüş olacaklar.
herkese bedava değil bu sen olayı anlamamışsın sadece cemaatte olanları götürüyolar ne alakası var ya![]()
Zaten her ilçede var bir tane cemaat dershanesi, o yüzden çok fazla kişiyi götürmüş olacaklar.![]()
ee hak yemek ne alaka isteyen istediği filme gitmekte özgür zaten
Eğer bir kurum yönlendiriyorsa ve ücretini kendileri ödüyorlarsa öyle olmuyor işte.![]()
bundan kime ne Allah Allah isteyen istediğine gider selam fark atmış işte![]()
Diğer filmlerin yapımcısı, yönetmeni, oyuncusu...![]()
noldu ortak
![]()
Sen hangi filme gidecenBiz öğrenciyiz paramız yok en ucuzu tercih ederiz her zamanAdamlar bedavaya götürüyormuş, maksat arkadaşlarla takılmak.
Anlatabildim mi?
![]()
Sen hangi filme gidecen
Biz öğrenciyiz paramız yok en ucuzu tercih ederiz her zamanAdamlar bedavaya götürüyormuş, maksat arkadaşlarla takılmak.
Anlatabildim mi?
![]()
El-Cin nası bir şey?El-Cin bekle biziPerşembe günü El-Cindeyim.
Gerçekten yapılan büyük bir haksızlık, zaten hep yaptıkları şey.
El Cin mi ben o tarz filmleri sevmiyom korktuğumdan değil senaryosu basit oluyorEl-Cine gideceğim ama El-Cini savunmuyorum burada.Yani genel konuşuyorum, bence yapılan büyük haksızlık ve bundan da kötüsü iyi bir işey yaptıklarını iddia etmeleri kötü. )
Kimse bedava gitmiyo sur sadece kendi öğrencilerini götürüyorEl-Cine gideceğim ama El-Cini savunmuyorum burada.Yani genel konuşuyorum, bence yapılan büyük haksızlık ve bundan da kötüsü iyi bir işey yaptıklarını iddia etmeleri kötü. )
her isteyen bedava gidemiyo zaten rahat ol![]()
El-Cin nası bir şey?