6 Nisan 2013 Cumartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
güzel insan survivor hep mart-nisan-mayıs ta yayınlanır bu ka kötü gittiğini hatırlamıyorum :)

Çünkü o zamanlar tns yoktu. :)))

Sbtde hala 9 alıyor. Agb zaten şişiriciliğiyle meşhurdur bilirsiniz çok iyi. :))))))

- - - Ekleme - - -

Ayrıca bu sene kadronun kötü olduğu da aşikar güzel insan. :)))

Çünkü o zamanlar tns yoktu. :)))

Sbt hala 9 alıyor. Agb zaten şişiriciliğiyle meşhurdur bilirsiniz çok iyi. :))))))

- - - Ekleme - - -

Ayrıca bu sene kadronun kötü olduğu da aşikar güzel insan. :)))

kadro kötü mü :) nihat altınkaya 1.olduğundakinden aşağı kalır yanı yok ayrıca gönüllüler süper seçilmiş
ne kadar şişirseler de yarıya düşmez reytingi

Bbeb yaz etkisiyle düştü diye bahane bulunuyor ama Survivor kötü oluyor yine. :) Yaz bbeb'i etkiliyor diğer yapımlar şuan kışta sanki. :)))))))

Bbeb 2.liğin altına düşmez diyenler 2 haftadır yarışmanın 4.sırada olmasına ne bahane buluyorlar merak konusu. :))))))
BBEB 2.likten aşağı düşmez diyen kimmiş alıntılasaydın da görseydik. Böyle ispat etmeyeceğin şeyleri konuşursan "yalancı" damgası yersin.

Ama Survivor 10'un altına inmez diye 100 tane mesaj bulabilirim istersen.

Ben deiştim fazla büyümeyin diye. BBEB kendini ispat etti bu sene. Düşük maliyei ile Acuna kafa tuttu. Ama Survivor ne yazıkkı A/B'de O Ses'in özeti kadar bile izlenmiyor. Ben demiştim O Sesle kıyaslamayın diye bunu.

Bu da sana özel smie: :)))))))))))))))))

kadro kötü mü :) nihat altınkaya 1.olduğundakinden aşağı kalır yanı yok ayrıca gönüllüler süper seçilmiş
ne kadar şişirseler de yarıya düşmez reytingi

Kadro kötü derken görüntü açısından değil.

Gönüllülerin hepsi kaslı ama oyun kazandıkları yok steroidleri kullana kullana şişmişler ama hiç biri atak değil...

Haliyle rekabet yok sürekli ünlüler kazanıyor ve heyecan olmuyor. :) Survivor görüntü değil güç işi...

- - - Ekleme - - -

Geçen sene Nihat'la Hasan'ın kapışması yeterdi zaten. :D

Kadro kötü derken görüntü açısından değil.

Gönüllülerin hepsi kaslı ama oyun kazandıkları yok steroidleri kullana kullana şişmişler ama hiç biri atak değil...

Haliyle rekabet yok sürekli ünlüler kazanıyor ve heyecan olmuyor. :) Survivor görüntü değil güç işi...
yarışma inandırıcılığını kaybetti merve büyüksaraç ı açıklmalarıyla insanlar sıkıldı aynı kulisler birinci önceden belli :)

yarışma inandırıcılığını kaybetti merve büyüksaraç ı açıklmalarıyla insanlar sıkıldı aynı kulisler birinci önceden belli :)

Orasını bilemem. Bana sorarsan ben de merve büyüksaraç'ın dediklerinin doğru olduğunu düşünüyorum...

Orasını bilemem. Bana sorarsan ben de merve büyüksaraç'ın dediklerinin doğru olduğunu düşünüyorum...

mustafa topaloğlunun 10 hafta en az kalma şartı on hafta bitince gitmesi şaşırtıcı :) neyse acun bu seneyi kötü geçirdi yst o kadar yeteneğe rağmen iyi değildi o ses zaten çok kötü gitti survivor da giderse acunun paracıkları gidecek :)

Acun kötü kadro yapar mı yahu? Başlamadan herkes "kadro müthiş. En az 10 reyting alır" diyorlardı, şimdi "kadro kötü" diyorlar.

Survivor planlanmış bir show sadece. Duygu elenecek mi diye heyecanla bekleyenler inanır buna sadece. Duygu gibi hırçın, kendinibeğenmiş bulmuş Acun eler mi hiç? Millet ne seyredecek o elenirse? Kimin saç saça baş başa kavgasını seyredecek millet?

Kısacası Survivor'un hepsi sadece show. Kamera arkasında neler aşırıp yiyorlar onlar. Sadece istedikleri için biraz zayıflıyorlar. Ne var bunda? Kaç oyuncu film için bir deri bi kemik kaldı. Acun paralarını veriyor, çatır çatır zayıflıyorlar. :F

Oraları biliyoruz geç kaldın geç. :F

- - - Ekleme - - -

Sen bbeb neden 4. onu düşün. :)))))

mustafa topaloğlunun 10 hafta en az kalma şartı on hafta bitince gitmesi şaşırtıcı :) neyse acun bu seneyi kötü geçirdi yst o kadar yeteneğe rağmen iyi değildi o ses zaten çok kötü gitti survivor da giderse acunun paracıkları gidecek :)
O Ses bu sene çok iyi gitti. En azından özeti Survivor'un yeni bölümü kadar izlendi A/B'de.

Ben Survivor O Ses gibi 15 falan alamaz dediğimde bırak 10'un altına inmez diyenleri, 15 alır diyeler bile vardı. :F O Ses'in A/B'de yakaladığı başarıyı Acunun hiçbir programı yakalayamaz.

Mahoni herşey ortada Survivor O Sesden daha iyi diyordu. Bence de herşey ortada. :D

Oraları biliyoruz geç kaldın geç. :F

- - - Ekleme - - -

Sen bbeb neden 4. onu düşün. :)))))

Onu Kanal D düşünsün ben niye düşüneyim? :F Getirir 2 tane eğlenceli çift yükselir yine. En azından saç saça baş başa kavga edenler yok orda. :F ( kesin arabaya adam sokmayı ortaya atacaksın yine eminim. :F ) ama o yarış bitti. :D

Ben bile izlerken sıkılıyorum son 2 haftadır. Yaz gelince yavaş yavaş ya tv sıkıcı oluyor, ya da hava güzel olduğu için bize sıkıcı geliyor.

Bbeb asla 2.likten düşmez Şefkat Tepe bir kere geçti o da şans eseri daha da geçemez.!

Anaaa bbeb yine 4. olmuş ya la. :S

:)))))))))))))))))))))

Survivor çok düşük bu sene kadro ve oyunları hiç beğenmedim, BBEB de sıkmaya başladı ki reytingler düşmüş fazlasıyla.

Reytingler ne kadar düşük, değiştirsinler denekleri. :W
Bir tek Arka Sokaklar aynen devam, ne iş? :W