Halka Soruldu;Kurtlar Vadisini İzliyormusunuz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

nerde çekiliyo aga beni almazlar ki çekimlere :D çok büyük hayranınızım fanatik vadiciyim falan desem belki :d aga o operasyonlardaki maskeliler varya onlardan biri olsam bile yeter yüzüm gözükmese de olur :kiki:

İstanbul'da karşıda çekiliyor büyük çoğunluğu. :) (Anadolu yakası)

Aslında bu programa gitseydin en iyisi. :D

Sen İstanbul'dayken oynayamıyosan ben Ankara'da hiç oynayamam.

Takas figüran olmak istiyosan bir adam var onunla irtibata geçmen lazım.(Emin değilim) Yarın link veririm. Hatırlat bana.

onlar benle irtibata geçsin zorla oynuyomuş gibi olmayalım aga :kiki:

1.20`de anlaşılıyor zorla söylettikleri. En belirgin noktası da 1.25`te belli oluyor zorla söylettiklerinin. :D

Bir az dikkat ederseniz anlayacaksınız.

Dipnot: Tesadüfen de dizide oynayan herkesin üzerinde fotoğraf varmış. Perwoll reklamındaki gibi hemen çıkarıverdiler resimi. :D

dizide oynatmıyolar bare her hafta sete 20 kişi götürseler hiç değilse set ortamını görürdük

1.20`de anlaşılıyor zorla söylettikleri. En belirgin noktası da 1.25`te belli oluyor zorla söylettiklerinin. :D

Bir az dikkat ederseniz anlayacaksınız.

Dipnot: Tesadüfen de dizide oynayan herkesin üzerinde fotoğraf varmış. Perwoll reklamındaki gibi hemen çıkarıverdiler resimi. :D

öyledir büyük ihtimal :kiki: bi kez de kabul edin be büyüklüğümüz şanımızdandır kabul edemeyenler de olur elbet reytingler güzel cevaptır :D

- - - Ekleme - - -

Sadece izleyenlere sormuşlar ::D

işin gücün karalamak reytinglere havale ediyorum seni :kiki:

- - - Ekleme - - -

sondaki süper bekardım izledim 3 çocuğum var izliyorum :kiki:

tartışmasız çok farklı çok büyük dizi rakibi yok

Ne kadar tesadüf iki oyuncunun o dizide yer alması ve diziyi izliyormusunuz diye sorulması :)

Forum İstatistikleri

Konular
176,328
Üyeler
8,559
Son Üye
Fato