Halka Soruldu;Kurtlar Vadisini İzliyormusunuz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

takas

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
51,225
Puanı
1,060
Dün gece yayınlanan kadir çöpdemirle koptu geliyor programının konuğu türkiye nin en büyük oyuncusu necati şaşmaz dı.
Harika bi program yapan kadir çöpdemir bol bol kurtlar vadisinden bahsetti videolar yaptı canlı cendere çaldırttı.
En ilgi çekeni ise istiklal caddesinde kurtlar vadisini izliyormusunuz sorusu idi.10 yıldır zirvede olan efsane dizide o kadar çok figuran oynadı ki rastgele sorulan halktan 3-4 kişi oynadığını söyledi.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Bi ben oynayamadım şu dizide. Belki figüran olarak alıp beğenirlerse güzel bi rol ayarlarlardı :T:

Dün gece yayınlanan kadir çöpdemirle koptu geliyor programının konuğu türkiye nin en büyük oyuncusu necati şaşmaz dı.

? Bu ne şimdi bana göre değildir haber konusu açıcaksan öznel yargılar kullanmamalısın.

? Bu ne şimdi bana göre değildir haber konusu açıcaksan öznel yargılar kullanmamalısın.

şikayeti olan varsa bildirsin benim konum bu :D
ün olarak en büyük oyuncu bu bi gerçek videoyu izlersen de görürsün zaten :D

adam cüzdanında taşıyo resmini süper ya yok böyle dizi :D

Çekimlere denk gelmen lazım önce. :D

nerde çekiliyo aga beni almazlar ki çekimlere :D çok büyük hayranınızım fanatik vadiciyim falan desem belki :d aga o operasyonlardaki maskeliler varya onlardan biri olsam bile yeter yüzüm gözükmese de olur :kiki: