aga sana bişi sölim dizinin reytinlerini nasıl arttırıcağını buldum istiyosan burdan söylim istiyosan özelden atim ne dersin
aga sana bişi sölim dizinin reytinlerini nasıl arttırıcağını buldum istiyosan burdan söylim istiyosan özelden atim ne dersin
İzleyici çok olunca baş edilmiyo
At özelden.
Sevişme fln olmasın ama
bu numaralar diziyi arka sokaklara çevirir
yok ya senaryoyla ilgili bi müdahalede bulunmicam zaten
Sevişme fln olmasın ama
Sonunda okudum
1.dizi çok uzun hiç okuyasım gelmedi
2.Aksiyon sahnleri coktu kim kimi vurdu nasıl vurdu hayal etmesi bile güçtü o yuzden hiç b**k anlamadım okuduğumdan.
3.Dizide varmıydım yokmuydum belli değildi.Figurandım yada "merhaba - güle güle" der gibi sahneye girip cıkmamla bir olmuş
4.Video güzeldi ama videodaki kişi kim?
Sevişme olmasın demişssin ama @34rcp44 Zeynep karakteini resmen ayakta götürmüş Öpüşme öpüşme değil tabiri caizse "yalaşma" olmuş.30 saniye ne kadar uzun bi süre hesaplasaydın ya
Sonunda okudum
1.dizi çok uzun hiç okuyasım gelmedi
2.Aksiyon sahnleri coktu kim kimi vurdu nasıl vurdu hayal etmesi bile güçtü o yuzden hiç b**k anlamadım okuduğumdan.
3.Dizide varmıydım yokmuydum belli değildi.Figurandım yada "merhaba - güle güle" der gibi sahneye girip cıkmamla bir olmuş
4.Video güzeldi ama videodaki kişi kim?
Sevişme olmasın demişssin ama @34rcp44 Zeynep karakteini resmen ayakta götürmüş Öpüşme öpüşme değil tabiri caizse "yalaşma" olmuş.30 sanıe ne kadar uzun b süre hesaplasaydın ya
Sokak ortası 30 sn. ne demek Garibim Ç.D başini aşaği eğerek arabaya binmişlütfen lütfen özel hayata biraz saygı başka bişey değil biraz saygı
1.gaza gelme bi daha
1.) Uzun olmayacaktı ama hep @34rcp44 @çocuklarduymasın fln kışkırttı beni.
2.) Kimin kimi vurduğu belli bence
3.) Her bölümde olmak zorunda mısın? Biraz az olduğunun farkındayım Ama aklıma hiç bir şey gelmedi seninle ilgili bu bölüm için
4.) Videodaki kişi 34rcp44 En sonda ölen berkann. En başta kafasına sıkılan da destere
1,5 dakika diyecektim son anda vazgeçtim
Sokak ortası 30 sn. ne demek Garibim Ç.D başini aşaği eğerek arabaya binmiş
Arka Sokaklar'a benzemeye başladığı an bitiririm diziyi
At özelden
1.gaza gelme bi daha
2.harbiden kafamda canlandıramadım kim nasıl hareket cekti diye 😕 Neyse işte.Aksiyon az olsun.Şah Mat diyoruz santraç diyoruz amabeyin gücü yerine bilek gücü kullanılıyor dizide
3.Sezon finali dikkatini çekerim akas'ın sahneleri yok boş boş adama paintball sahnesi yazmişssin ama
4.Video güzelmiş ama
5.Keşke yazsaydın ama sadece öpüşmesinler
Ama sen öpüşmemişssin ki 😕 GötüRRRRRRmüşsünkuru kuruya sevgili yapmak olmaz tabi öpüşcez şaka şaka ama herkezin ortasında değil tabi
benim 30 sniyelik şeyim götürme oluyosa tv dekiler çocuk yapma durumuna kadar gidiyolar demekkiahahah gerçek videonun sonunda daha iyiymiş @XanTier
- - - Ekleme - - -
Ama sen öpüşmemişssin ki 😕 GötüRRRRRRmüşsün
Ama sen öpüşmemişssin ki 😕 GötüRRRRRRmüşsün
30 saniyecik yav. Abartma o kadar da
Yahu gırgır yapıyoruz : alınmayın ya @34rcp44 hem dizide ilk öpüşme sahnesi tabi abartacam Neyse bolcana +18 olmasa +16 sahneler isteriz
ben bu yorumlarından sonra beni kıskandığını düşünüp seninde gözünün kızlarda olduğu anlaşılıyo
Kimde olacakti başkaben bu yorumlarından sonra beni kıskandığını düşünüp seninde gözünün kızlarda olduğu anlaşılıyo
Doğru mu @Forumdash?
İstiyosan söylemen yeterli