Şah Mat | 13. Bölüm | Videolu | SEZON FİNALİ

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan XanTier
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sonunda okudum :X:X

1.dizi çok uzun hiç okuyasım gelmedi
2.Aksiyon sahnleri coktu kim kimi vurdu nasıl vurdu hayal etmesi bile güçtü o yuzden hiç b**k anlamadım okuduğumdan.
3.Dizide varmıydım yokmuydum belli değildi.Figurandım yada "merhaba - güle güle" der gibi sahneye girip cıkmamla bir olmuş:bağır:
4.Video güzeldi ama videodaki kişi kim?

Sevişme fln olmasın ama :bağır:

Sevişme olmasın demişssin ama @34rcp44 Zeynep karakteini resmen ayakta götürmüş :bağır: Öpüşme öpüşme değil tabiri caizse "yalaşma" olmuş.30 saniye ne kadar uzun bi süre hesaplasaydın ya :F:F

Son düzenleme:

2.Aksiyon sahnleri coktu kim kimi vurdu nasıl vurdu hayal etmesi bile güçtü o yuzden hiç b**k anlamadım okuduğumdan.
3.Dizide varmıydım yokmuydum belli değildi.Figurandım yada "merhaba - güle güle" der gibi sahneye girip cıkmamla bir olmuş:bağır:

Sevişme olmasın demişssin ama @34rcp44 Zeynep karakteini resmen ayakta götürmüş :bağır: Öpüşme öpüşme değil tabiri caizse "yalaşma" olmuş.30 saniye ne kadar uzun bi süre hesaplasaydın ya :F:F

lütfen lütfen özel hayata biraz saygı başka bişey değil biraz saygı :F

Sevişme olmasın demişssin ama @34rcp44 Zeynep karakteini resmen ayakta götürmüş :bağır: Öpüşme öpüşme değil tabiri caizse "yalaşma" olmuş.30 sanıe ne kadar uzun b süre hesaplasaydın ya :F:F

1.) Uzun olmayacaktı ama hep @34rcp44 @çocuklarduymasın fln kışkırttı beni. :D
2.) Kimin kimi vurduğu belli bence :T:
3.) Her bölümde olmak zorunda mısın? :bağır: Biraz az olduğunun farkındayım :F Ama aklıma hiç bir şey gelmedi seninle ilgili bu bölüm için :F
4.) Videodaki kişi 34rcp44 :D En sonda ölen berkann. En başta kafasına sıkılan da destere :D

1,5 dakika diyecektim son anda vazgeçtim :F

lütfen lütfen özel hayata biraz saygı başka bişey değil biraz saygı :F
Sokak ortası 30 sn. ne demek :F:F Garibim Ç.D başini aşaği eğerek arabaya binmiş :F:F

- - - Ekleme - - -

1.) Uzun olmayacaktı ama hep @34rcp44 @çocuklarduymasın fln kışkırttı beni. :D
2.) Kimin kimi vurduğu belli bence :T:
3.) Her bölümde olmak zorunda mısın? :bağır: Biraz az olduğunun farkındayım :F Ama aklıma hiç bir şey gelmedi seninle ilgili bu bölüm için :F
4.) Videodaki kişi 34rcp44 :D En sonda ölen berkann. En başta kafasına sıkılan da destere :D

1,5 dakika diyecektim son anda vazgeçtim :F
1.gaza gelme bi daha :X
2.harbiden kafamda canlandıramadım kim nasıl hareket cekti diye 😕 Neyse işte.Aksiyon az olsun.Şah Mat diyoruz santraç diyoruz amabeyin gücü yerine bilek gücü kullanılıyor dizide:F:F
3.Sezon finali dikkatini çekerim:F:F akas'ın sahneleri yok boş boş adama paintball sahnesi yazmişssin ama :F:F
4.Video güzelmiş ama :X
5.Keşke yazsaydın ama sadece öpüşmesinler:X

1.gaza gelme bi daha :X
2.harbiden kafamda canlandıramadım kim nasıl hareket cekti diye 😕 Neyse işte.Aksiyon az olsun.Şah Mat diyoruz santraç diyoruz amabeyin gücü yerine bilek gücü kullanılıyor dizide:F:F
3.Sezon finali dikkatini çekerim:F:F akas'ın sahneleri yok boş boş adama paintball sahnesi yazmişssin ama :F:F
4.Video güzelmiş ama :X
5.Keşke yazsaydın ama sadece öpüşmesinler:X

1.) Bi daha uzun bölüm yazmam. Kimse okumadı zaten. :D
2.) Beyin gücü de var ya. Hiç mi aksiyon olmasın? :T:
3.) Paintball yüzünden 34rcp44 kendini belli etti. Ne güzel oradan indirecekti belki de Almila'yı fln :F
4.) Biting Elbow'un "Motherf*cker" şarkısının klibi. Bazı sahnelerini kestim.
5.) ÇD başını nereye koyacak sadece öpüşmezlerse? :F :F

kuru kuruya sevgili yapmak olmaz tabi öpüşcez :F şaka şaka ama herkezin ortasında değil tabi :D