Kurtlar Vadisi Pusu 187. Bölüm Yorumları

çok doğru tespit tebrikler recep kardeş işin ehlini işin başına getirmezsen olacağı budur ben sana söyliyeyim fenerbahçe turu atlarsa bu gidişle kvp 1 2 bölüm daha devam eder ne hikmetse bu yetiştirememe mevzularıda hep maçlara denk geliyor sizde yedik .bizler izleyicileri olarak biraz saygı istiyoruz kardeşim senin resmi siten yok mu çık orda bu hafta vadi yok de ne böyle işi sürüncemeye bırakıyorsun insanları klavyenin başında durmadan f 5 duşuna bastırarak sinir harbi geçirttiriyorsun.ayşe çiğdem batur pana filimin yetkilisi mi anlamadım pana filmden evvel twıtter hasabından yazıyor .demek kı kurumsal şirket omak böyle bişeymiş helal pana

aynen öyle abicim daha yeni şimdi yazetede açıklama yapmışlar çok özel aksiyon sahnelerinin olduğu bölüm geliyormuş sanki sahneler çok iyide bide aksiyon sahneleri diyolar bizi resmen ml yerine koyuyolar

Klasik Kurtlar Vadisi sezon sonuna doğru sık sık ara veriyoruz şahsen şaşırmadım. :D

Aynen aga efect sıfır

ya bu efektleri çocuklar yapıyo adobe after efectle bide artislik yapıp 2 haftada bir ara veriyolar sanki tek zor şartlarda çekim yapan KVP resmen bizimle dalga geçiyolar bakın Şefkat Tepe de dağda bayırda karda çamurda çekiliyo ama adamlar 1 hafta bile ara vermedi keşke KVP de böyle olsa ama nerdeee

ya bu efektleri çocuklar yapıyo adobe after efectle bide artislik yapıp 2 haftada bir ara veriyolar sanki tek zor şartlarda çekim yapan KVP resmen bizimle dalga geçiyolar bakın Şefkat Tepe de dağda bayırda karda çamurda çekiliyo ama adamlar 1 hafta bile ara vermedi keşke KVP de böyle olsa ama nerdeee
Bu nedenle vadiyi bırakmak istiyom ama bırakamıyorum

ee işi bilmeyen adam işin başında olunca böyle açıklama yapmak normal siz hala onuru göndermeyin..

Eski bölümleri izleyen anlar aradaki farkı.

Farkı görmek için eski bölümleri izlemeye gerek bile yok aslında ::(

bırakmak istesekte bırakamıyoruz 10 seneden belli severek izlediğimiz tek dizi ama iyice kendinden soğutuyor

Ne efektte iş var. Ne de aksiyon sahnelerinde. Bu seneki senaryo belki de Pusu tarihinin en iyisi. Geçen seneki gibi saşma bir senaryo olsaydı izlenmezdi bu sahnelerle.

Eski bölümleri izleyen anlar aradaki farkı.

Farkı görmek için eski bölümleri izlemeye gerek bile yok aslında ::(

Ne efektte iş var. Ne de aksiyon sahnelerinde. Bu seneki senaryo belki de Pusu tarihinin en iyisi. Geçen seneki gibi saşma bir senaryo olsaydı izlenmezdi bu sahnelerle.

zaten senaryonun hatrına millet bakıyo senaryoda kötü olsa bu iş bitmişti kesin

Forum İstatistikleri

Konular
176,427
Üyeler
8,561
Son Üye
Fatih kiren