25 Mart 2013 Pazartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
1. Karadayi reklamsiz gitmeye alismadi
2. Karadayi 1.5 saat reklamsiz degildi
3. Survivor geldi geleli degismedi
4. Karadayi Kacak dovusmez, gostere gostere dovusur
5. O Ses Turkiye zamaninda neyse hala odur.

5 tane yeter :)

aboww mesajdaki 5 maddelik hatayı bulun. :)))

Duygu kaldı ve haftaya da dokunulmaz, çok sevindim :)

beni yanlış anlamışınız karadayı zaten uzun süre reklamsız gidiyordu yeni değil yani o yüzden hatalı yakamoz :F

aboovvvv mesajdaki 10 yanlışı bulun :)

2. Karadayi reklamini yeterince once verdi sonra film tadinda yayinlandi
5. Karadayi O Ses Turkiye zamaninda neyse hala odur.

karadayı türk televizyonlarında en çok reklam veren dizi siz neyin hesabını yapıyosunuz herhafta anlamıyorum ben 24 haftadır başka diziyimi izliyorum

- - - Ekleme - - -

karadayı türk televizyonlarında en çok reklam veren dizi siz neyin hesabını yapıyosunuz herhafta anlamıyorum ben 24 haftadır başka diziyimi izliyorum

Neyse siz hesaplayadurun ben çıkar. :)

Şimdi siz 1 saat 26 dakika 1 buçuk saate eşit olmuyor dersiniz. :) Ne diyeyim siz de haklısınız. :)))

Son düzenleme:
2. Karadayi 1.5 saat reklamsiz degildi
5. O Ses Turkiye zamaninda neyse hala odur.

4 tane var çünkü karadayı tam 1.30 saat reklamsızdı. 1.50 deği zaten 1.30 yani bir buçuk :)

E tamam işte orda yazıyor.

21.19'da reklam bitmiş.

Sonraki reklam 22.45

1 saat 26 dakika reklamsız. :)

- - - Ekleme - - -

Survivor geldiğinden beri böyle. :)) Daha neyi kanıtlayayım yahu kendiniz yazdınız. :))))

2 saat reklam vermeden gitse ne olur sonuçta bir numara.

E tamam işte orda yazıyor.

21.19'da reklam bitmiş.

Sonraki reklam 22.45

1 saat 26 dakika reklamsız. :)

- - - Ekleme - - -

Survivor geldiğinden beri böyle. :)) Daha neyi kanıtlayayım yahu kendiniz yazdınız. :))))
Yahu bende diyorum ki sana ilk 1 saat içindeki reklam aralıklarına bak.Karadayı reklam bombardimanı yaparken diğerleri napıyordu? Survivor 2.reklamını 21:30'da vermiş.eeee??? Bu arada survivor kaçta başladı?

---ekleme----

Soruma cevap vereydin ya:(

- - - Ekleme - - -

Bosver takma. Yarin yine Reytingleri gorduklerinde bugun nasil kaybolduklari gibi yarinda kaybolurlar.
Karadayinin reklami ortada. Biz arka arkaya reklam verirken kimlerin faydalanmak icin ugrastigida ortada. O yuzden bu tur kisileri takmayacaksin, bosuna sinirlenmeyeceksin, bosuna tansiyonu yukseltmeyeceksin :)