Kurtlar Vadisi Pusu 187. Bölüm Fragmanı

Allah. Süper fragman ya.

Heyet Sencersiz toplanıyo.
Polat yüzünü neredeyse açmış.
Erkan vuruluyo
Poyraz'ın babası çıktı bi de.
Şamil kafayı kazıtmış.

Fragman süper çok heyecanlandım

- - - Ekleme - - -

Allah. Süper fragman ya.

Heyet Sencersiz toplanıyo.
Polat yüzünü neredeyse açmış.
Erkan vuruluyo
Poyraz'ın babası çıktı bi de.
Şamil kafayı kazıtmış.
Aynen aga süper fragman

- - - Ekleme - - -

175 176 177.bölümlerdeki tadı alacağız gibi

Şamil müthiş olmuş, fragman çok iyi gözüküyor, bölümde en az fragman kadar güzel olur inşallah. :)

Son düzenleme:
offf harika olmuş ya on umara süper ötesi müthiş müzik çok süper olmuş heycanla bekliyoruz perşembeyi
şamil süper olmuş :D erkan vuruluyo kimi sevsek gidiyo arkadaş ama ölmez :D vee en önemlisi polatın yüzü açılmak üzere süper ya harika fragman

yine yine ve yine süper harika muhteşem bir bölüm olcak merakla bekliyoruz

MÜthİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞş ŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

- - - Ekleme - - -

- - - Ekleme - - -

POLAT ALEMDAR YÜZÜNÜ AÇIYORRRr

Moderatörün son düzenlenenleri:
fragman vay anasına ül.ile .yuh babasına ül arasında bi yerlerde yer etmiş kendine....vay kayınçosuna ile kadar gider bu iş demedi demeyin...:aynen:

Çok güzel,çok heyecanlı olmuş fragman.
Şamil'in saçlar yakışmış.
Poyraz'ın babasıyla Mete Aymar'ın annesi evlenirler artık,birbirlerine çok yakışılar. :D

:kiki::kiki::F:F

eli silahlı 2 maskeliden biri fatma peki ya diğeri?

Alptekin.

Fragman müthiş olmuş ama yine çok hızlı anlamak için 2-3 kere izledim. :D

Polatın yüzü yavaştan açılıyor artık poyraz napacak bakalım bu bölüm. :D

9549_544494642239845_1660468668_n.jpg

Memati İrrite olmuş bu pozda. :D

fragmanı uzun bi aradan sonra beğendim bu bölüm %100 tatmin olucaz demedi demeyin :D

polatın yüzü açılıyor güzel erkan ise ya seyricnin izlemesi için vuruluyor yada ölüyor cünkü erkanı sevdi seyirci prim yapmak için olabilir poyraz ise sezon finalinde ölür artık gidişata göre öyle oturdu şuan tam yerine :)

Forum İstatistikleri

Konular
176,336
Üyeler
8,559
Son Üye
Fato