la bu bölüm uçuyoz ona göre...hazerfan ahmet çelebi gibi istanbulu yukardan seyredeceğiz...(e)(e)(e)muhteşem üçlü hazırrrr....
ben siperimi çokdan alldım zaten...her türlü bombalara dayanıklı benim siperim...bu hafta resmen bomba bölüm geliyor herkes siper alsın özelliklede sen hızlı
Abi aynen körfez bölümlerinin habercisiözetde iyiymiş baya uzun ama açıklayıcı bu hafta çok iyi bir bölüm bekliyorum inşaallah yanılmam
- - - Ekleme - - -
sanki bu bölümler körfez bölümlerinin habercisi gibi
Bu Bölüm ile insallah reytingde yeniden imzamizi atariz.
yüzünü erken açsan yok efendım yanık hemen iyileşirmiymiş geç açılıyor millet hemen sıkılıyor artık uzadı yüzünün açılması lazım gibi kelamlar ediliyor.allah yardımcıları olsun insanlar hiçbirşeyden memnun olamıyor bu işin zorluğuda bu olsa gerek
aynen abi vallahi öyle adamlar ne yapacaklarını şaşırdılar yeminleyüzünü erken açsan yok efendım yanık hemen iyileşirmiymiş geç açılıyor millet hemen sıkılıyor artık uzadı yüzünün açılması lazım gibi kelamlar ediliyor.allah yardımcıları olsun insanlar hiçbirşeyden memnun olamıyor bu işin zorluğuda bu olsa gerek
Zorluk ki ne zorluk. Bir kere Onur Tan'ın attığı bir tweet vardı:
"Başarının sırrını bilemem ama başarısızlığın sırrı herkesi memnun etmeye çalışmaktır."
Çok doğru bence.
son 24 saate girdik....gazamız mübarek ola arkadaşlar....:hihi: