Kurtlar Vadisi Pusu 187. Bölüm Fragmanı

la bu bölüm uçuyoz ona göre...hazerfan ahmet çelebi gibi istanbulu yukardan seyredeceğiz...(e)(e)(e)muhteşem üçlü hazırrrr....

vadi gelir güldür güldür..........polat sen bizi güldür...poyraz çok canlar yakarrrrrr....öldürürsen sen öldür...(e)

bu hafta resmen bomba bölüm geliyor herkes siper alsın özelliklede sen hızlı

yalnız dikkat et su seferki bölüm siper dinlemez deler gecer benden söylemesi baktık olmuyor yarın söz helvanı ben kavuracam gözün arkada kalmasın

Türkiye’nin fenomen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu’nun soluksuz izlenecek 187. bölümü, 28 Mart Perşembe akşamı atv ekranlarında olacak.

İşte Kurtlar Vadisi Pusu’nun 187. bölümünde yaşanacaklar:

Aksaçlı’nın gözlerini çıkaran Poyraz, Türkiye’deki görevini tamamladı mı? Polat Alemdar, Adil Bey’in intikamını alacak mı?

Hastaneden kaçan Haydar, Sencer’le buluşacak mı? Aynura, Haydar’ın peşinden gidip Sencer’e ulaşacak mı?
Poyraz’ın “baba figürü” kim? Polat, Poyraz’ın vazgeçemeyeceği kişiyi bulabilecek mi?
Polat Alemdar artık maskesinden tamamen kurtulacak mı? Polat’ın ailesi Poyraz tehlikesini atlatacak mı?
İhtiyarlar Heyeti, Sencer olmadan toplantı yapacak mı? Heyet, Sencer’in hain olduğunu öğrenecek mi? Sencer, heyetin ölüm emrini kime verecek?

Tüm bu soruların cevapları ve çok daha fazlası, 28 Mart Perşembe akşamı atv
ekranlarında yayınlanacak Kurtlar Vadisi Pusu'nun 187. bölümünde olacak…

özetde iyiymiş baya uzun ama açıklayıcı bu hafta çok iyi bir bölüm bekliyorum inşaallah yanılmam

- - - Ekleme - - -

sanki bu bölümler körfez bölümlerinin habercisi gibi

1253315.jpg
1253316.jpg
1253318.jpg
1253317.jpg
1253320.jpg
1253322.jpg
1253323.jpg
1253321.jpg

Haftaya tamamen açılır yüzü Vadi bu sene çok gerçekçi oldu polatı hemen iyileştirebilirlerdi ama süreç uzadı. :)

yüzünü erken açsan yok efendım yanık hemen iyileşirmiymiş geç açılıyor millet hemen sıkılıyor artık uzadı yüzünün açılması lazım gibi kelamlar ediliyor.allah yardımcıları olsun insanlar hiçbirşeyden memnun olamıyor bu işin zorluğuda bu olsa gerek

yüzünü erken açsan yok efendım yanık hemen iyileşirmiymiş geç açılıyor millet hemen sıkılıyor artık uzadı yüzünün açılması lazım gibi kelamlar ediliyor.allah yardımcıları olsun insanlar hiçbirşeyden memnun olamıyor bu işin zorluğuda bu olsa gerek

Zorluk ki ne zorluk. Bir kere Onur Tan'ın attığı bir tweet vardı:

"Başarının sırrını bilemem ama başarısızlığın sırrı herkesi memnun etmeye çalışmaktır."

Çok doğru bence.

Her iki grupta yine zirvede yer alır bu bölümüyle :)

aynen abi vallahi öyle adamlar ne yapacaklarını şaşırdılar yeminle
yüzü açılsaydı yanık nasıl geçiyo 2 bölümde falan derler açılmasa sıktı açılsın artık derler yav bu adamlar ne yapsın :D

- - - Ekleme - - -

Zorluk ki ne zorluk. Bir kere Onur Tan'ın attığı bir tweet vardı:

"Başarının sırrını bilemem ama başarısızlığın sırrı herkesi memnun etmeye çalışmaktır."

Çok doğru bence.

onur tana hayram oldum iyice harika bi adam helal olsun

- - - Ekleme - - -

son 24 saate girdik....gazamız mübarek ola arkadaşlar....:hihi:

veee vadi günü aga :D