+18 Aşk-I Muhteşem ---9.Bölüm----Prenses Bülent Savaş Alanında---

@XanTier @Forumdash what does it mean :(:(

aklımda bir fikir var adını sihirli annem koy
1 bölüm sadık yavuz avni suzan amir zeyno başkomiser ekip star tv ye suikast düzenliyenin pesinde
starın dizilerine tek tek saldırı oldurur hepsine bomba atıyorlar bunu yapan bir dizi muhteşem yüzyıl dizisi hariç rıza amir ve ekibiyle birleşip olayı çözüyorlar ve nedim erginç ve adamları yakalanıyor

- - - Ekleme - - -

aklımda bir fikir var adını sihirli annem koy
1 bölüm sadık yavuz avni suzan amir zeyno başkomiser ekip star tv ye suikast düzenliyenin pesinde
starın dizilerine tek tek saldırı oldurur hepsine bomba atıyorlar bunu yapan bir dizi muhteşem yüzyıl dizisi hariç rıza amir ve ekibiyle birleşip olayı çözüyorlar ve nedim erginç ve adamları yakalanıyor

- - - Ekleme - - -

sihirli annem 240 bölüm finalini şöyle yazardım eda toprak cem ceren arastıır inşaat şirketini ve yolsuzluklarını fark eder internetten bütün herkesi internetten dolandıran çete asıl sahiplerinden az paraya alıyor pahalı fiyattan devlete veriyor ve eda polise sikayette bulunuyor polisle girinen çatışmada demirin adamları patlıyor demir o patlamada öldü zannediyor evi kurtarırlar bunun intikamını almaya çalışırlar ve cemle tugçenin düğünü patlatırlar

Heyo @xemrexxx bak. Pompy'nin dizi için önemli fikirleri var :D

silem:büyük gün yarın
bülent:hala benim için savaşacağına inanamıyorum
silem:senin yolunda şeyim feda büloşum!gel savaştan önce son bir kez...
bülent:bu beden de sana fena (soyunurlar.silem bülent:'i öpmeyebaşlar)
silem:kıpraşma aşkım...
bülent:ay ben bu ön sevişme olayını sevmiyorum direkt sonuca gidelim,gol olsun bereket olsun
silem:hadi inşallah,madem öyle istiyorsun direkt sonuca gidelim.(silem olduğu gibi kalır beli tutulmuştur,şeyi de havada kalmıştır)
silem:ahhhh
bülent:ne oldu?
silem:bilmiyorum şeyimi oynatamıyorum.
bülent:sen oynatmasan da olur ben golü attırırım güzel bir pasla.geröi o kadar küçük ki sabit dursa bile bulamayabilirim.

Buraya kadar yeterli.Baya güldüm.Diğerlerini okumama gerek yok,müthiş olmuş :F

silem:büyük gün yarın
bülent:hala benim için savaşacağına inanamıyorum
silem:senin yolunda şeyim feda büloşum!gel savaştan önce son bir kez...
bülent:bu beden de sana fena (soyunurlar.silem bülent:'i öpmeyebaşlar)
silem:kıpraşma aşkım...
bülent:ay ben bu ön sevişme olayını sevmiyorum direkt sonuca gidelim,gol olsun bereket olsun
silem:hadi inşallah,madem öyle istiyorsun direkt sonuca gidelim.(silem olduğu gibi kalır beli tutulmuştur,şeyi de havada kalmıştır)
silem:ahhhh
bülent:ne oldu?
silem:bilmiyorum şeyimi oynatamıyorum.
bülent:sen oynatmasan da olur ben golü attırırım güzel bir pasla.geröi o kadar küçük ki sabit dursa bile bulamayabilirim.

Buraya kadar yeterli. Baya güldüm. Diğerlerini okumama gerek yok, müthiş olmuş :F

sağol panpa :F

size bir oyun önercem top eleven size bir uyarı sarı lacivertli takımla galatasaraylı birisine 16 tane atmayın