AcI İnTiKaM (TaKaSLı BÖLÜM) (BİR İNTİKAM HİKAYESİ) 3. BÖLÜM

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cookies
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cookies

Tecrübeli Üye
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
18,894
Puanı
1,060
AcI İnTiKaM 3. BöLüM

Emir Yarene Galiba ben sana ilk gòrüste vuruldum dedi.(bu sırada deniz onları bastı ama bu sefer yanında biri vardı.O da takastı.Takas denize aşık olmustu.Ama denizde ruh u seviyordu.
Hatice Aksoyun evi:
Hatice:Valla ne iyi oldu böyle birde şu muavinden bir haber gelse melek öldü diye neiyi olurdu.
Warlords:Öyle hayatım,Melek en yakın arkadasımın yani baskanın oğlunu vurdu.Ben baskanın yerinde olsaydım ....(Bu sırada takas onları dinliyordu.(Hemen Yarene haber vermeye gitti.)
Yarenin evi:
Yaren: Oh iyiki gitti Emirde kurtuldum.Keske Takasta burda olsaydı...
Deniz:Sahi nerde o ?
(O sırada takas gelir)
Takas:Yaren Hatice ve Warlords bir ailenin daha basını yakıcak .Mrlek Halaskar hapiste bence suçsuz ama yatıyor.
Yaren:Hangi suçla:
Takas :Başkanın oğlunu òldurmek suçuyla.
Yaren:İyide ben onu kimin öldürdüünü biliyorummmm.(Fısıltıyla kimin òldurdüùnü söyler)
Takas:Kocası Meleği hapisten kaçırmaya çalışıyormuş.Bence ona yardım etmeliyiz.
2 Saat sonra: Alinin evi:
Ali, duru ve yağızla oynarken kapı çalar gelen yarendir. Ali kapìyı açtığı gibi içeri girer ve Alinin yatak odasına girip aliyide içeri çeker.
Ali: Hanımefendi siz kimsiniz?
Yaren:Ben Yaren Çetin.Senin karını kaçırmaya çalıstığını biliyorum ve sana yardım etmek istiyorum.... (Bu sırada Yaren Aliye gercek katili söyler ama onları dinleyen biri daha vardır....)
Bu sırada başkan her seyi ögrenir ve Takası kaçırır amaaa onları takip eden iki kişi vardır !!!) Başkan Takası öldürür bunu gören şahıslar şok olurlar ve hemen oradan uzaklaşırlar

Son düzenleme:
okumuyorum dizide oynamak istemediğimi söylemiştim :D

Başlık Çok Kötü O Yüzden Okumuyorum İlgimi Çekmedi

Senaryo yazmayı seviyorsan, kendini bu alanda geliştirebilirsin ve orijinal hikayeler yazabilirsin :)

Cookies önce üslubunu düzelt bence sonra da daha özenli ve gerçekçi hikayeler yaz.