Kanal D İntikam - Dizi Yorumları

Atakan Ilgazdağ'ı Revenge'in müzisyenleriyle karşılaştırdığında nasıl buluyorsun?Jeneriğin revenge'in müziğiyle hazırlandığı söyleniyor,orijinal değilmiş,doğru mu? Bir tek ben mi bu adama hayranım ya,ilk kez tek başına dizi müziği yapıyor ve muhteşem. @xemrexxx @Forumdash

Atakan Ilgazdağ'ı Revenge'in müzisyenleriyle karşılaştırdığında nasıl buluyorsun?Jeneriğin revenge'in müziğiyle hazırlandığı söyleniyor,orijinal değilmiş,doğru mu? Bir tek ben mi bu adama hayranım ya,ilk kez tek başına dizi müziği yapıyor ve muhteşem. @xemrexxx @Forumdash

revenge de jenerik müziğini duyduğumu hatırlamıyorum sadece bölümün 6 ile 8.dakikalrı arası o dalga resmi geliyor sonra isimler yazıyor :) bizde müziklerin daha çok kullnılmasından mıdır bilmiyorum ama bizimkiler daha iyi

Revenge'de ilk 15 bölüm daddy diyen kız varmış,çok sinir olduklarını yazmışlar.Bizde yoktu @xemrexxx Bu arada Mike Kelley'i biri ikna eder de adam Türkiye'ye dizi yapar umarım,bu kadar iyi Türk entrikalarını bilen biri kaçırılmamalı.hele iki bölüm sonra Cemre ile ilgili tam yeşilçam tadında bir gerçek çıkacakmış.(spoiler olmasın,ayrıntıya girmeyeyim)Bu adam orijinal bir işle Türkiye'yi sallar.

Revenge'de ilk 15 bölüm daddy diyen kız varmış,çok sinir olduklarını yazmışlar.Bizde yoktu @xemrexxx Bu arada Mike Kelley'i biri ikna eder de adam Türkiye'ye dizi yapar umarım,bu kadar iyi Türk entrikalarını bilen biri kaçırılmamalı.hele iki bölüm sonra Cemre ile ilgili tam yeşilçam tadında bir gerçek çıkacakmış.(spoiler olmasın,ayrıntıya girmeyeyim)Bu adam orijinal bir işle Türkiye'yi sallar.
yeşilçamın da öncesinden gerçek :F daddy diyen kız yağmur un küçüklüğü işte:F

Var var bu hafta yayınlanacak bölümün müziği Revenge'den :X Ben gerçi bizdekilerin müziği çok alaturka buluyorum.Orjinaline göre olsaydı daha iyi olurdu.Yaprak Dökümü mesela jeneriksiz başlardı.Jenerik İntakm'da 2 dk galiba.müziği cok alaturka geliyor bana belki o müzik sevmediğimdendir ama sıkıcı oluyor. Neyse haftaya yayınlanacak bölümün fragmanındaki müzik. @muffin @xemrexxx

Moderatörün son düzenlenenleri:
Kadın sesi yok ama bu videoda,o bizden galiba.Benim en çok orası ilgimi çekti,Aydilge'nin sesi olabilir diye düşündüm,jenerikteki Aydilge Sarp'ın çünkü.Şahika orijinalinde gerçekten güzel görünüyor(sağdan ikinci o herhalde),diğerlerinin pek bir özelliği yok(ilk izlenim)Nolan yok bu masada,bizde var.(Nolan'ı görmüştüm önceden)

- - - Ekleme - - -
@Forumdash @xemrexxx üstteki mesaj size,ona ekleyemedim.başarısızım bu işlerde.

Kadın sesi yok ama bu videoda,o bizden galiba.Benim en çok orası ilgimi çekti,Aydilge'nin sesi olabilir diye düşündüm,jenerikteki Aydilge Sarp'ın çünkü.Şahika orijinalinde gerçekten güzel görünüyor(sağdan ikinci o herhalde),diğerlerinin pek bir özelliği yok(ilk izlenim)Nolan yok bu masada,bizde var.(Nolan'ı görmüştüm önceden)

- - - Ekleme - - -
bizim masa faklı olmuş gerçekten :D şahika için ben hatice aslan ı düşünmüştüm :(

- - - Ekleme - - -
Victoria ah ah:( Bizdekinde de Nebahat Çehre oynasın diye çok yırtındık ama kanal D bi sesimizi duymadı.Revenge göre benim için birtek Beren ve Hakan oldu birebir.Keşke Nebahat Çehrede olsaydı kadro tam olacakti:(

@xemrexxx @Forumdash Hatice Aslan da biraz çirkin kaçardı.Revenge'dekinin yerine birini bulmak zor.ben bizimkini seviyorum aslında,mimik kullanmayı sevmiyor,sesi ile duyguyu vermeye çalışıyor,arada sırıtıyor,o da bir zerafet katıyor.

- - - Ekleme - - -
@Forumdash Ezgi Eyüboğlu,barış,başak daşman,engin ve daniel'i karakterlerine yakıştırıyorum ben,dizinin Türk versiyonuna yani.Bence Beren ve Haldun en hatalı seçimler.Beren Saat gençlik hallerinde döktürüyor,günümüzde sesi ile bile oynamıyor.

@xemrexxx @Forumdash Hatice Aslan da biraz çirkin kaçardı.Revenge'dekinin yerine birini bulmak zor.ben bizimkini seviyorum aslında,mimik kullanmayı sevmiyor,sesi ile duyguyu vermeye çalışıyor,arada sırıtıyor,o da bir zerafet katıyor.

- - - Ekleme - - -
@Forumdash Ezgi Eyüboğlu,barış,başak daşman,engin ve daniel'i karakterlerine yakıştırıyorum ben,dizinin Türk versiyonuna yani.Bence Beren ve Haldun en hatalı seçimler.Beren Saat gençlik hallerinde döktürüyor,günümüzde sesi ile bile oynamıyor.

haldunb hatalı seçim çünkü hem adamı değiştirmemişler hem de yakışmayacak birini koymuşlar :) yağmuru duygusal yapmışalr ben ce bu haliyle berene e de uygun :)

İntikam 11.Bölüm Özeti (21.03.2013)

Selen, Hakan’ın gizli kamerasını almıştır. Hakan, kamerayı Selen’den güzellikle almaya çalışır fakat başarılı olamaz. Yağmur’un ise bu önemli gelişmeden haberi yoktur. Şahika, Emre’ye sürpriz doğumgünü partisi hazırlar ve Yağmur’dan yardım istemeye gider. Esas amacı ise, yaşadığı yere geri dönen Derin hakkında bilgi almaktır. Evden eşyaları toplanan ve içeri alınmayan Selen, Haldun’a şantaj yapar. Onu, Leyla’nın intiharı ve Adil Çelik davası ile ilgili tüm gerçekleri anlatmakla tehdit eder. Ve en önemlisi, elinde bunları kanıtlayacak video olduğunu söyler. Karşılığında da eski hayatını ve Emre’yi ister. Parası biten Derin, Yağmur’u ziyaret eder ve ikili arasında pek de hoş olmayan bir konuşma geçer. Morali bozuk ve aklı karışık olan Derin, Rüzgar’a çocukluk aşkı olmasa da onu sevip sevmeyeceğini sorar. Gizli kameranın Selen’de olduğunu öğrenen Yağmur, kamerayı almak için Hakan ile plan yapar. Ancak Selen kaldığı otel odasına erken döner. Sürpriz doğumgünü partisini ağzından kaçıran Yağmur, Emre’nin isteği üzerinde ona evinde bir yemek düzenler. Bunu öğrenen ve kendi partisi iptal olan Şahika küplere biner. Yağmur’a hazırlıklarda Derin yardım eder. Rüzgar da Derin’in gönlünü almak için Yağmur’un evine gelir. Herkes doğumgünü için toplanır, bir tek Hakan yoktur. Hakan’ı telefonla arayan Yağmur’u büyük bir sürpriz beklemektedir. Çünkü partiye geç gelen Hakan’ın yanında, elinde Yağmur’un silahını tutan Selen de vardır.