yeşilçamın da öncesinden gerçekRevenge'de ilk 15 bölüm daddy diyen kız varmış,çok sinir olduklarını yazmışlar.Bizde yoktu @xemrexxx Bu arada Mike Kelley'i biri ikna eder de adam Türkiye'ye dizi yapar umarım,bu kadar iyi Türk entrikalarını bilen biri kaçırılmamalı.hele iki bölüm sonra Cemre ile ilgili tam yeşilçam tadında bir gerçek çıkacakmış.(spoiler olmasın,ayrıntıya girmeyeyim)Bu adam orijinal bir işle Türkiye'yi sallar.
bizim masa faklı olmuş gerçektenKadın sesi yok ama bu videoda,o bizden galiba.Benim en çok orası ilgimi çekti,Aydilge'nin sesi olabilir diye düşündüm,jenerikteki Aydilge Sarp'ın çünkü.Şahika orijinalinde gerçekten güzel görünüyor(sağdan ikinci o herhalde),diğerlerinin pek bir özelliği yok(ilk izlenim)Nolan yok bu masada,bizde var.(Nolan'ı görmüştüm önceden)
- - - Ekleme - - -
@Forumdash @xemrexxx üstteki mesaj size,ona ekleyemedim.başarısızım bu işlerde.
Victoria ah ahKadın sesi yok ama bu videoda,o bizden galiba.Benim en çok orası ilgimi çekti,Aydilge'nin sesi olabilir diye düşündüm,jenerikteki Aydilge Sarp'ın çünkü.Şahika orijinalinde gerçekten güzel görünüyor(sağdan ikinci o herhalde),diğerlerinin pek bir özelliği yok(ilk izlenim)Nolan yok bu masada,bizde var.(Nolan'ı görmüştüm önceden)
- - - Ekleme - - -
@Forumdash @xemrexxx üstteki mesaj size,ona ekleyemedim.başarısızım bu işlerde.
@xemrexxx @Forumdash Hatice Aslan da biraz çirkin kaçardı.Revenge'dekinin yerine birini bulmak zor.ben bizimkini seviyorum aslında,mimik kullanmayı sevmiyor,sesi ile duyguyu vermeye çalışıyor,arada sırıtıyor,o da bir zerafet katıyor.
- - - Ekleme - - -
@Forumdash Ezgi Eyüboğlu,barış,başak daşman,engin ve daniel'i karakterlerine yakıştırıyorum ben,dizinin Türk versiyonuna yani.Bence Beren ve Haldun en hatalı seçimler.Beren Saat gençlik hallerinde döktürüyor,günümüzde sesi ile bile oynamıyor.
çok iyiydiama selen gitti
![]()
gedr idönüp ölecek 3 bölüm sonraAyrilmadi degil mi diziden?
gedr idönüp ölecek 3 bölüm sonra![]()
![]()
Öl-me-ye-cek, ö-le-mez.. Seda Demir ayrilamaz diziden![]()