21 Mart 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

reyting mi ölçüyolar aga beni de kaydedelim vadiye oy atacam nasıl oluyo :D

öle değil aga tt listesine girenler oluyor ali ayseyi seviyor mesela rekor kırar diyolar yarin bakıyom ilk 15 te yok :D

- - - Ekleme - - -

reyting mi ölçüyolar aga beni de kaydedelim vadiye oy atacam nasıl oluyo :D

öle değil aga tt listesine girenler oluyor ali ayseyi seviyor mesela rekor kırar diyolar yarin bakıyom ilk 15 te yok :D

- - - Ekleme - - -

önemli değil o zaman aga gerek yok :D

- - - Ekleme - - -

istihbarat müdür arada 5 dk ya sonuçlar açıklanıyomuş ona göre :D

2. Sayfa gerçekten çok iyi içeriği olan bir program. Bilgileri de öyle. Ama beni bugün çok şaşırttılar. Sanki Popstar`ı kasıtlı olarak övdüler reyting için. Neden reyting için derseniz,

Vadiyi övmeyecekler - Necati Şaşmaz`ın twitterda "çok sağolun" diyecek hali yok.

İntikamı övmeyecekler - Beren Saat twitter kullanmıyor. Kullansa bile "çok teşekkürler" diyecek hali yok.

Popstarı övüyorlar çünkü - Demet Akalın gibi twitteri yaygın kullanan, takipçi sayısı 1 milyonu geçmiş birinin jüri olduğu bir program. Demet Akalın anında cevap yazdı programa. Böylece reklam oluyor program. Bunun Serdar Ortacı, Bülent Ersoyu, Orhan Gencebayı, Burcu Esmersoyu da var.

Umarım ne dediğimi anlatabildim. :)

13 ü geçmişiz buna şükür :D

- - - Ekleme - - -

aga sen nerden bakıyon acunn da daha çıkmadı

galip derviş döktürmüş tebrikler vadide iyi gitmiş sayılır

popstarın 5 i geçmesi imkansız demiştim arslan bey popstara 10 yazmıştı :kiki:

medya tav diye bi yer var bazen geç çıkıyo bazen erken belli olmuyo

İntikam beklediğimden düşük. A/B`de 10`u geçmeli. Reklam düzenini düzeltmeli. Neyse yine sonuçları çok iyi.

Galip Derviş`in A/B yapımı olacağını söylemiştim. Muhteşem oranlar almış. Helal Olsun.

[TABLE="class: cms_table_table cms_table_table-bordered cms_table_table-striped cms_table_rating-detail-table"]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]GALIP DERVIS[/TD]
[TD]KANAL D[/TD]
[TD]22:59:52[/TD]
[TD]00:44:56[/TD]
[TD]5,98[/TD]
[TD]22,39[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TABLE="class: cms_table_table cms_table_table-bordered cms_table_table-striped cms_table_rating-detail-table"]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]GALIP DERVIS[/TD]
[TD]KANAL D[/TD]
[TD]22:59:52[/TD]
[TD]00:44:56[/TD]
[TD]8,17[/TD]
[TD]30,77[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Popstar fena değil. Ama beklenti yüksekti. Saat 00.00`a kadar devam etmesine rağmen vasat aslında.

Galip derviş ab de uçmuş İntikam'ın enesinde!İntikam her iki gruptada 2.olarak çok iyi gitmiş.Pop star fena başlamamış.Kvp'de hep 2 grupta zirvede tebrikler :)

[TABLE="class: table table-bordered table-striped rating-detail-table"]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD] GALIP DERVIS[/TD]
[TD] KANAL D[/TD]
[TD] 22:59:52[/TD]
[TD] 00:44:56[/TD]
[TD] 8,17[/TD]
[TD] 30,77[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
bütün yapımlardan fazla izlenmiş fark-ı engin günaydın

Derviş Galip Pazartesi PT1`de de iş yapardı. Zirveyi alacak diye bir iddiam yok. Ama özellikle A/B`de iyi giderdi.

vadi intikamın 6 reyting önünde yani galip+intikam vadiye ulaşmıyo :D

- - - Ekleme - - -

vadi intikamın 6 reyting önünde yani galip+intikam vadiye ulaşmıyo :D

[TABLE="class: table table-bordered table-striped rating-detail-table"]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD] GALIP DERVIS[/TD]
[TD] KANAL D[/TD]
[TD] 22:59:52[/TD]
[TD] 00:44:56[/TD]
[TD] 8,17[/TD]
[TD] 30,77[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
bütün yapımlardan fazla izlenmiş fark-ı engin günaydın

aga o sonucu nasıl çıkardın en çok izlenen yapım olması için totalde 1.olması lazım ab de de 3.olmuş :D

- - - Ekleme - - -

share mi baktın yoksa :kiki: :kiki:

Kurtlar Vadisi Pusu iki grubtada gecen haftaya göre yükselerek zirvenin sahibi olmus, tebrik ederim.

Intikam Total de 7 AB de 8 Reytinge takildi ama yinede basarili onada tebrikler.

Galip Dervis cok gec saatte baslamasina ragmen cok iyi gitmis, ilk 20 dakikasini izledim gayet basarili buldum bence PT1 de yayinlansa Intikam dan iyi gider.

Popstar ise orta karar baslamis