Kurtlar Vadisi Pusu 186.Bölüm Fragmanı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ben ilk bölümlerini pek beğenmiyodum bazen aşk çok olunca izlemiyom ama son zamanlarda özellikle orhan girince diziye dizi hareketlendi ondan öncesi tam bir hayal kırıklığı kenan a yakışmayan bi diziydi ama şimdi süper oldu kaçırmıyom hiç :D

aynen yoksa sevdiğimden değil artistleri hiç sevmem buna da kıl oluyom ama hakkını yememek lazım diziyi hareketlendirdi :D

Bundan sonra her şey Polat Alemdar'ın elinde!

Dünyada milyonlarca hayran kitlesine sahip, Türkiye'nin en uzun soluklu dizisi Kurtlar Vadisi Pusu'da heyacan ve aksiyon tam gaz devam ediyor.
İşte Kurtlar Vadisi Pusu’nun 186. bölümünde yaşanacaklar:

“Bundan sonra her şey Polat’ın elinde!”

Polat Alemdar’ın ailesi tehlikede mi?

Haydar hastaneden çıkacak mı? Polat Alemdar, Haydar’ın hainliğini öğrenecek mi?
Namlunun ucundaki Poyraz ölecek mi?
Poyraz, Aksaçlı ve Polat Alemdar’a ulaşabilecek mi?
Poyraz Aksaçlı’dan intikamını alabilecek mi? Mete Aksaçlı'yı koruyabilecek mi yoksa Aksaçlı ölecek mi?

Tüm bu soruların cevapları ve çok daha fazlası, 21 Mart Perşembe akşamı atv ekranlarında yayınlanacak Kurtlar Vadisi Pusu'nun 186. bölümünde olacak…

1249377.jpg

1249379.jpg

1249380.jpg

1249382.jpg

1249381.jpg

1249378.jpg

Polatı acilen eski hallerine döndürmeleri lazım Suriyede vurulduğundan beri yüzünü göremedik doğru dürüst :bağır:

mematiye bak ya yok böyle bi adam yok

- - - Ekleme - - -

ştandart kazımı özledik :D

- - - Ekleme - - -

şunların yürüyüşlerine hastayım ya bikaç yürüyüş videosu izlim de kendime gelim :D

kazımla memati iyi bir 2 li olmuşlardı ama onlarda tarihe gömüldü malesef.

bulurm aga konuya gerek yok :D vadiden ne efsaneler geldi geçti be kimler kimler saymakla bitmez efsane dizi efsane

- - - Ekleme - - -

34rcp44

işte bu aga ya eski nickin hayırlı olsun süper :D

bulurm aga konuya gerek yok :D vadiden ne efsaneler geldi geçti be kimler kimler saymakla bitmez efsane dizi efsane

- - - Ekleme - - -

34rcp44

işte bu aga ya eski nickin hayırlı olsun süper :D

eyvallah aga bilseydim böyle olucağını hiç değiştirmezdim ama her işte bi hayır vardır ismimin değişmesi ençok ŞahMat'a yaricak :D

Forum İstatistikleri

Konular
176,540
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy