FF Sorgu Odası - Hafta 31- Sorgudaki İsim: berkann

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xdragxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@yatutarsa 2.33de bıraktım :d

@berkann s. odası teklifi gelince ne düşündün :D

Bilip bilmeden konuşmuyorum. Aziz Yıldırımın şike yaptığı gerçeği ülke sınırlarını aşmasına rağmen taraftarların "şike yapılmadı" diye diretmesinin anlamı olmadığını söylüyorum. :)

Ordaydın tabii şike yapılırken. Dava daha bitmedi. Zaten deliller olsa çoktan bitmişti bir bunu bilmiyorsun. 2. Aziz Yıldırım'ı koruduğumuzu söylüyorsun bu yoruma bayağı güldüm zaten.

Ordaydın tabii şike yapılırken. Dava daha bitmedi. Zaten deliller olsa çoktan bitmişti bir bunu bilmiyorsun. 2. Aziz Yıldırım'ı koruduğumuzu söylüyorsun bu yoruma bayağı güldüm zaten.

Aziz Yıldırımı değil Fb'yi koruyorsunuz. Peki sen nasıl eminsin şikenin yapılmadığından, orada mıydın? :) Üstelik ülkemizde adalet böyle işliyor malesef. :)

Bilip bilmeden konuşmuyorum. Aziz Yıldırımın şike yaptığı gerçeği ülke sınırlarını aşmasına rağmen taraftarların "şike yapılmadı" diye diretmesinin anlamı olmadığını söylüyorum. :)

- - - Ekleme - - -

İlerde mutlu bir aileye sahip olmak. :)

O herkezin hayali tabiki :) Daha özel birşey yokmu ?

Aziz Yıldırımı değil Fb'yi koruyorsunuz. Peki sen nasıl eminsin şikenin yapılmadığından, orada mıydın? :) Üstelik ülkemizde adalet böyle işliyor malesef. :)

FB'yi tabii ki koruyacağız. Çoğumuzun hayatının anlamı. Sen nasıl eminsen ben de o kadar eminim. Ülkemizde adalet işlese çoktan bu tip davalar açılırdı merak etme.

Neyse tartışmayı uzatmayalım. :D Şimdi bi şey yazsam yine cevap yazacaksın, uzayacak gidecek. :D

Moderatörün son düzenlenenleri:
En sevdiğin slow şarkı
En sevdiğin hareketli şarkı
En sevmediğin slow şarkı
En sevmediğin hareketli şarkı

Ben ne zaman atılacağım odadan :D @xdragxx

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
176,602
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy