Bir Aşk-ı Memnu Çakmasi- ALAN MEMNU VEREN MEMNU 10.Bölüm
BÖLÜM 10
KORU
BEHLÜL:Kimseyi görmedim. Bence kesin Matmazel'in boş zamanlarında seviştiği, beslediği kedilerden biridir. Yalnızlık zor zanaat.
BİHTER: Saçmalama Behlül, şuan kesin Matmazel onları koynuna almıştır ve mıncıklıyordur. Onlar olamaz.
BEHLÜL: Ee o zaman kim ossurdu?
BİHTER: Ay çok mu koktu, özür dilerim.
BEHLÜL(Tiksinerek): O zaman köşkten biri olma ihtimali var.
BİHTER: Burnuma kötü kokular geliyor.
BEHLÜL: Benim de. Öff Bihter ikinci kez mi yaptın? Bu seferki kokuluymuş.
BİHTER: Yaaa, kurufasülye yüzünden ama. Paçoz Şaheste ve biricik dombili kocası da iyice varoşlaştılar seçtikleri yemekler konusunda. O değil de bİzi kimin gördüğünü bulup etkisiz hale getirmemiz lazım Behlül!
BEHLÜL: Çok doğru diyorsun ama öncelikle aramızdaki mesafeyi maximum seviyede tutmayı öğrenmemiz lazım. Şimdi ayrılalım.
BİHTER: Ayrıldık. (Behlül'ün yanından hızla uzaklaşır.)
KÖŞK-SALON
(Sabah olmuştur. Bihter salona girmiştir. Gördüğü tablo onu epey şaşırtmıştır.)
BİHTER: Anne siz napıyorsunuz burada?
FİRDEVS : Gel çırpı bacaklı, cılız vücutlu kızım. Pis 7 li oynayalım dedik.
BİHTER: Sen, Nihal, Matmazel ve bir de Beşir?
FİRDEVS : O yüzden pis 7 li oynuyoruz zaten. Dördüncü olarak ezik, varoş Beşir'i bulduk. Allah'ın varoşu poker oynamayı bilecek değil ya.
MATMAZEL : Ay az kalsın batak oynamak zorunda kalacaktık ki Allah'tan aklımıza asilliğe en yakın varoş oyunlarından Pis 7 li geldi de hepimizin ortak oynayabileceği en asil oyunu bulduk.
NİHAL :Babam gizemli odada malak gibi yatıyor. Aslında jön tipli uzak akrabam Behlül ya da suratsız üvey annem seni çağıracaktık da ikinizi rahatsız etmeyelim dedik Beşir'e kaldık.
BİHTER: Hangi ikimizi rahatsız etmeyecektiniz ki?
MATMAZEL : Siz iyi bilirsiniz?
BİHTER : Anlamadım azgın bakire ?
FİRDEVS : Bihteeer, üçkağıtçılık yapma, ne demek istediğimizi gayet iyi biliyorsun.
BİHTER: Ay valla kafam hiç basmıyor, anlamıyorum.
BEŞİR : Herkesi kandırabilirsiniz ama beni asla Bihter Hanım.
BİHTER: Sen sus ezik.
BEŞİR : Her şeyi gördüm ben Bihter Hanım.
BİHTER: Ay Adnan'ın performans güçlendirici haplarını mı diyorsun?
BEŞİR : Tam üstüne bastınız.
BİHTER: Ay napalım, adamın çıbığı bazen işlevini göremiyor. Napsın yani sexe mi küssün.
BEŞİR : Sizin Ednan beye ihtiyacınız yok ki.
BİHTER: Nasıl yok be. Sexsiz kalıp çürüyeyim mi?
BEŞİR : Siz daha iyisini bulursunuz. Hem ben her şeyi biliyorum.
FİRDEVS : Ben de.
NİHAL : Ben de ben de.
MATMAZEL : Benim neyim eksik ben de.
BİHTER: Ay yeter be susun.
BEŞİR,NİHAL,FİRDEVS,MATMAZEL : Bihter Behlül' ü seviyor, Bihter Behlül'ü seviyor.
BİHTER: Yalaaan. Vallahi yalan. Yeteeer. Susun.
BİHTERLERİN YATAK ODASI
(Bihter korkuyla sıçradı yatağından. Çok şükür ki gördükleri rüyaydı ve kimse Ednan'ın kötü performansını bilmiyordu.)
ERTESİ GÜN
FİRDEVS'İN ODASI
ADNAN : Kusura bakma Firdo. Sabah sabah gelip de seni makyajsız halinle bastım.
FİRDEVS : Sorun değil canikom. Nasılım peki?
ADNAN: Böyle de giderin varmış. Sana bir sürprizim var.
FİRDEVS: Ay yoksa şirketlerden birini üzerime mi yaptım.
ADNAN: Hayır tabii ki hatta üzerindeki yükü hafifleteceğim.
FİRDEVS: Kilo aldığımı mı ima ediyorsunuz?
ADNAN: Hamilesin. Tabii ki kilo alacaksın.
FİRDEVS : He doğru. Hadi sadete gelelim.
ADNAN: Bugün çocuğu aldırmaya hastanaye gidelim.
FİRDEVS: Tamam gidelim.
MUTFAK
(Bihter dün koruda kendilerini kimin gördüğünü anlamak için köşkteki tüm insanların mimiklerini kontrol etmeye karar verdi. İlk olarak mutfaktan başladı.)
CEMİLE : Buyrun Bihter Hanım. Yoksa mimiklerimizi kontrole mi geldiniz?
BİHTER : Bir kedi sesi duydum sanki bu taraftan. Acaba Matmazel'in azgın kedilerinden biri mutfağa mı kaçtı diye bakmaya geldim.
BEŞİR : Hoşgeldiniz Bihter hanım. Kendi evinizin mutfağıymış gibi takılın.
BİHTER: Burası zaten benim evimin mutfağı ahmak.
BEŞİR : Haa doğru ya. Bir gün bu evden postalancakmşsınız gibi geldi de birden kusuruma bakmayın.
BİHTER: Küstahlık ediyorsun hadsiz.
BEŞİR: Evet bazen oluyor öyle.
BİHTER : Ben içeri gidiyorum basit insanlar. Siz, çalışın köleler, ezikler.
BEŞİR: Bihter Hanımcığım?
BİHTER: Söyle gülüm.
BEŞİR: Ben dün gece bir video çektim de. İzninizle bu akşam tüm aile fertlerine gösteryim diyorum.
BİHTER: Ne videosuymuş? (Korkar.)
BEŞİR : İçeriği sürpriz olsun. Efsane bir video. Lütfen, lütfen ama. Çok heves ettim.
BİHTER: Şiddet ve erotiklik içermiyor di mi?
BEŞİR : Yok yok.
BİHTER (Kendi kendine): O zaman bizim video değil. İyi bare. (Beşir'e döner.) İyi göster gitsin.
BEŞİR : Oley, pişman olmayacaksınız. (Cemile'ye göz kırpar. Cemile de sevinçle güler.)
MATMAZEL'İN ODASI
(Aynı şekilde Behlül de mimik avındadır ve o da ilk kişi olarak azgın bakire Matmazel'i seçmiştir.)
MATMAZEL: Ben nereden bileyim etkili bir basur ilacını Behlül. Sabah sabah çok mu önemli bir konu yani.
BEHLÜL: Hadi ama Matmazel , geçen yaz gizli gizli basur ameliyatı olduğunuzu bilmiyor muyuz sanıyorsunuz?
MATMAZEL : Hadi ya biliyor muydunuz. Bare bildiğinizi söyleyediniz de o kadar strese girmeyeyedim çaktırmıycam diye. Ne için istiyorsun ki basur ilacını?
BEHLÜL: Ezik Beşir için. Dün gece koruda gördüm de, eli götünde kıvranıyordu garibim.
MATMAZEL: Siz dün gece koruda mıydınız Behlül Bey?
BEHLÜL: Evet korudaydım. Bir kabus görmüştüm. Sözüm ona Firdevs Hanım hamileymiş de babası benmişim.
MATMAZEL ( Çaktımamaya çalışarak.): Ay ölme emi Behlül. O koca karının nasıl çocuğu olsun. Ben de dün gece korudaydım bu arada?
BEHLÜL: Deme.
MATMAZEL: Dedim bile!
BÖLÜM SONU
BÖLÜM 10
KORU
BEHLÜL:Kimseyi görmedim. Bence kesin Matmazel'in boş zamanlarında seviştiği, beslediği kedilerden biridir. Yalnızlık zor zanaat.
BİHTER: Saçmalama Behlül, şuan kesin Matmazel onları koynuna almıştır ve mıncıklıyordur. Onlar olamaz.
BEHLÜL: Ee o zaman kim ossurdu?
BİHTER: Ay çok mu koktu, özür dilerim.
BEHLÜL(Tiksinerek): O zaman köşkten biri olma ihtimali var.
BİHTER: Burnuma kötü kokular geliyor.
BEHLÜL: Benim de. Öff Bihter ikinci kez mi yaptın? Bu seferki kokuluymuş.
BİHTER: Yaaa, kurufasülye yüzünden ama. Paçoz Şaheste ve biricik dombili kocası da iyice varoşlaştılar seçtikleri yemekler konusunda. O değil de bİzi kimin gördüğünü bulup etkisiz hale getirmemiz lazım Behlül!
BEHLÜL: Çok doğru diyorsun ama öncelikle aramızdaki mesafeyi maximum seviyede tutmayı öğrenmemiz lazım. Şimdi ayrılalım.
BİHTER: Ayrıldık. (Behlül'ün yanından hızla uzaklaşır.)
KÖŞK-SALON
(Sabah olmuştur. Bihter salona girmiştir. Gördüğü tablo onu epey şaşırtmıştır.)
BİHTER: Anne siz napıyorsunuz burada?
FİRDEVS : Gel çırpı bacaklı, cılız vücutlu kızım. Pis 7 li oynayalım dedik.
BİHTER: Sen, Nihal, Matmazel ve bir de Beşir?
FİRDEVS : O yüzden pis 7 li oynuyoruz zaten. Dördüncü olarak ezik, varoş Beşir'i bulduk. Allah'ın varoşu poker oynamayı bilecek değil ya.
MATMAZEL : Ay az kalsın batak oynamak zorunda kalacaktık ki Allah'tan aklımıza asilliğe en yakın varoş oyunlarından Pis 7 li geldi de hepimizin ortak oynayabileceği en asil oyunu bulduk.
NİHAL :Babam gizemli odada malak gibi yatıyor. Aslında jön tipli uzak akrabam Behlül ya da suratsız üvey annem seni çağıracaktık da ikinizi rahatsız etmeyelim dedik Beşir'e kaldık.
BİHTER: Hangi ikimizi rahatsız etmeyecektiniz ki?
MATMAZEL : Siz iyi bilirsiniz?
BİHTER : Anlamadım azgın bakire ?
FİRDEVS : Bihteeer, üçkağıtçılık yapma, ne demek istediğimizi gayet iyi biliyorsun.
BİHTER: Ay valla kafam hiç basmıyor, anlamıyorum.
BEŞİR : Herkesi kandırabilirsiniz ama beni asla Bihter Hanım.
BİHTER: Sen sus ezik.
BEŞİR : Her şeyi gördüm ben Bihter Hanım.
BİHTER: Ay Adnan'ın performans güçlendirici haplarını mı diyorsun?
BEŞİR : Tam üstüne bastınız.
BİHTER: Ay napalım, adamın çıbığı bazen işlevini göremiyor. Napsın yani sexe mi küssün.
BEŞİR : Sizin Ednan beye ihtiyacınız yok ki.
BİHTER: Nasıl yok be. Sexsiz kalıp çürüyeyim mi?
BEŞİR : Siz daha iyisini bulursunuz. Hem ben her şeyi biliyorum.
FİRDEVS : Ben de.
NİHAL : Ben de ben de.
MATMAZEL : Benim neyim eksik ben de.
BİHTER: Ay yeter be susun.
BEŞİR,NİHAL,FİRDEVS,MATMAZEL : Bihter Behlül' ü seviyor, Bihter Behlül'ü seviyor.
BİHTER: Yalaaan. Vallahi yalan. Yeteeer. Susun.
BİHTERLERİN YATAK ODASI
(Bihter korkuyla sıçradı yatağından. Çok şükür ki gördükleri rüyaydı ve kimse Ednan'ın kötü performansını bilmiyordu.)
ERTESİ GÜN
FİRDEVS'İN ODASI
ADNAN : Kusura bakma Firdo. Sabah sabah gelip de seni makyajsız halinle bastım.
FİRDEVS : Sorun değil canikom. Nasılım peki?
ADNAN: Böyle de giderin varmış. Sana bir sürprizim var.
FİRDEVS: Ay yoksa şirketlerden birini üzerime mi yaptım.
ADNAN: Hayır tabii ki hatta üzerindeki yükü hafifleteceğim.
FİRDEVS: Kilo aldığımı mı ima ediyorsunuz?
ADNAN: Hamilesin. Tabii ki kilo alacaksın.
FİRDEVS : He doğru. Hadi sadete gelelim.
ADNAN: Bugün çocuğu aldırmaya hastanaye gidelim.
FİRDEVS: Tamam gidelim.
MUTFAK
(Bihter dün koruda kendilerini kimin gördüğünü anlamak için köşkteki tüm insanların mimiklerini kontrol etmeye karar verdi. İlk olarak mutfaktan başladı.)
CEMİLE : Buyrun Bihter Hanım. Yoksa mimiklerimizi kontrole mi geldiniz?
BİHTER : Bir kedi sesi duydum sanki bu taraftan. Acaba Matmazel'in azgın kedilerinden biri mutfağa mı kaçtı diye bakmaya geldim.
BEŞİR : Hoşgeldiniz Bihter hanım. Kendi evinizin mutfağıymış gibi takılın.
BİHTER: Burası zaten benim evimin mutfağı ahmak.
BEŞİR : Haa doğru ya. Bir gün bu evden postalancakmşsınız gibi geldi de birden kusuruma bakmayın.
BİHTER: Küstahlık ediyorsun hadsiz.
BEŞİR: Evet bazen oluyor öyle.
BİHTER : Ben içeri gidiyorum basit insanlar. Siz, çalışın köleler, ezikler.
BEŞİR: Bihter Hanımcığım?
BİHTER: Söyle gülüm.
BEŞİR: Ben dün gece bir video çektim de. İzninizle bu akşam tüm aile fertlerine gösteryim diyorum.
BİHTER: Ne videosuymuş? (Korkar.)
BEŞİR : İçeriği sürpriz olsun. Efsane bir video. Lütfen, lütfen ama. Çok heves ettim.
BİHTER: Şiddet ve erotiklik içermiyor di mi?
BEŞİR : Yok yok.
BİHTER (Kendi kendine): O zaman bizim video değil. İyi bare. (Beşir'e döner.) İyi göster gitsin.
BEŞİR : Oley, pişman olmayacaksınız. (Cemile'ye göz kırpar. Cemile de sevinçle güler.)
MATMAZEL'İN ODASI
(Aynı şekilde Behlül de mimik avındadır ve o da ilk kişi olarak azgın bakire Matmazel'i seçmiştir.)
MATMAZEL: Ben nereden bileyim etkili bir basur ilacını Behlül. Sabah sabah çok mu önemli bir konu yani.
BEHLÜL: Hadi ama Matmazel , geçen yaz gizli gizli basur ameliyatı olduğunuzu bilmiyor muyuz sanıyorsunuz?
MATMAZEL : Hadi ya biliyor muydunuz. Bare bildiğinizi söyleyediniz de o kadar strese girmeyeyedim çaktırmıycam diye. Ne için istiyorsun ki basur ilacını?
BEHLÜL: Ezik Beşir için. Dün gece koruda gördüm de, eli götünde kıvranıyordu garibim.
MATMAZEL: Siz dün gece koruda mıydınız Behlül Bey?
BEHLÜL: Evet korudaydım. Bir kabus görmüştüm. Sözüm ona Firdevs Hanım hamileymiş de babası benmişim.
MATMAZEL ( Çaktımamaya çalışarak.): Ay ölme emi Behlül. O koca karının nasıl çocuğu olsun. Ben de dün gece korudaydım bu arada?
BEHLÜL: Deme.
MATMAZEL: Dedim bile!
BÖLÜM SONU
Son düzenleme: