Karagül Tanıtım Fragmanları | FOX

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xBUGRAx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Müzikleride bir harika

Derin Sularda ki kızda ordaymış. Ayçamı göremedim, neyse iyi tanıtım olmuş.

“Geri gelmen için o kadar dua ettim ki, bunun bir kabus olması için... Babam öldüğünde bile bu kadar korkmamıştım! Ne olur bir başıma bırakma beni! Lütfen geri dön Murat , bizi yalnız bırakma!”

Elleri yalısının bahçesindeki topraktan başka toprağa değmemiş bir kadın ve bu kadını bir yalanı yaşamaya mahkum etmiş bir adam. Ve kadın en ummadığı anda gerçeklerle birbaşına kalır.
Şimdi hayat onu, kaybettikleri için savaşa davet ediyor . Hayat, onu çocukları için ayakta durmaya ve uzak diyarlarda yeniden doğmaya çağırıyor"

Özlem Conker'i görmek istiyorum artık ! :)
Ece Uslu'da çok başarılı :)
Avşar Film müzikleri her zaman olduğu gibi çok başarılı :)

Forumdash.. mesut akusta "ay tutulmasi" dizisinde oynamisti. :)

HeyyyooOOoOOooo buldum dediğim adami :X @darksaal @Fks14

Bu diziyi baştan Ece ve Yavuz'un oynayacaği haberleri geldiğinden beridir hep Zerda'ya benzettiğimden fragmandaki 33.sn'deki adamı görünce Zerda beynimde canlanmişti:X Evet beyler dediğim gibi Zerda'da bir bölüm oynamiş.Yavuz Bingöl'ün abisiymiş.Oda trafik kazasında ölmüştü.

Aha işte O Video :X

Zerda 1.Bölüm - YouTube

HeyyyooOOoOOooo buldum dediğim adami :X @darksaal @Fks14

Bu diziyi baştan Ece ve Yavuz'un oynayacaği haberleri geldiğinden beridir hep Zerda'ya benzettiğimden fragmandaki 33.sn'deki adamı görünce Zerda beynimde canlanmişti:X Evet beyler dediğim gibi Zerda'da bir bölüm oynamiş.Yavuz Bingöl'ün abisiymiş.Oda trafik kazasında ölmüştü.

Aha işte O Video :X

Zerda 1.Bölüm - YouTube

Azimine sağlık :)

Karagül 1.Bölüm Özeti (29.03.2013)

"Mücevherin sahtesi parıltısından ele verir kendini.. Sözlerin sahtesi tınısından.. Gerçeği sahtesinden ayırmak zordur. Ben de uzun süre ayırt edemeyecektim.."Ebru , hayatının koca bir yalandan ibaret olduğunu geç de olsa anlayacak. Fakat “gerçek” ona çok pahalıya mal olacak. Murat bir sabah Halfeti’ye gideceğini ve akşama döneceğini söyleyerek evden çıkar. İşte Ebru’nun yalanlarla örülü dünyası bundan sonra çözülmeye başlayacak!

Ebru, üç çocuğu ile birlikte çaresizlik içinde kalakalmıştır. Murat bulunabilecek midir ? Ebru Murat’ın gerçekte başına neler geldiğini öğrenebilecek midir ? Şimdi hayat onu, kaybettikleri için savaşa davet ediyor . Hayat, onu çocukları için ayakta durmaya ve uzak diyarlarda yeniden doğmaya çağırıyor...“İmkansıza inat yaşayan, başka topraklarda yeniden doğan kadınların, Karagüllerin hikayesi...”