Karagül Tanıtım Fragmanları | FOX

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xBUGRAx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yeni fragman konuya eklendi.

Çok iyi tanıtım. Ayça da tanıtımda var. :love_heart: Diziyi Ayça için izlicem.

Özlem'imin gülüşü bile yeterli sebep diziyi izlemem için :)

Murat Şanverdi: Murat, kendisini proje gibi baştan aşağı tasarlar. Ama fark edemediği, ekşi hamurdan baklava olmaz.

BGdB2yFCIAA041H.jpg

Kendal Şanverdi: Kendal, Halfeti’nin ağası Mehdi’nin ilk çocuğu olarak davullarla zurnalarla dünyaya gelir.

BGdB9AWCMAAsWVq.jpg

Fırat Mercan: Fırat babası Yusuf’u ve annesi Berivan’ı bir tren kazasında kaybeder.Sert bir öğretmendir.

BGdCHVNCMAAwCkb.jpg

Baran Şanverdi: Baran sert ve hoyratlığının yanında anasına sevgisini göstermekten kaçınmaz. Narin’e çok düşkündür.

BGdCMGFCUAEPoPW.jpg

Ebru Sezgin Şanverdi: Ebru’nun çocukluğu tuvaller, kitaplar, hayvanlar,üniversiteler, amfiler arasında geçer
BGdBhLmCcAEiMfg.jpg

6 yaşında öksüz ve yetim kalmış, kim baksa yüzüne ah kadersiz demiş. Güzelliği dillere destan, adı gibi narin ve kırılgan. Küçük yaştan beri kendisine acıyarak bakan gözlere alışarak büyür Narin, kendi de kendine acır hale gelmiş. Hayatta hep kaybeden olmuş. O da bir süre sonra kendini kadersiz beller, buna inanır. Abisinin kanatları altında, kendi dünyasında, sessizce büyür. İçine kapanık ve hassas yapısı, herkesle kolay ilişki kurmasına izin vermez. Zaten ona da öyle öğretilir hayat. Sessiz ol arsız demesinler!

61363781922.jpg