o kadar yapmacık ki şuraya bak bundan çok çok daha iyileri var
Paylaşda görek 😉 Flemanko yapan memati mi?
o kadar yapmacık ki şuraya bak bundan çok çok daha iyileri var
resimlerden belli kötü olduğu yayınlansa nolcak işiniz gücünüz abartmak akşam vadi ve maç arasındaa silinince görürüz tavan mı taban mı![]()
Ben Berenle memamitiyi kıyaslamadım.Bunun için mematinin 40 değil çok fırın ekmemk yemesi gerek.Eğer kıyaslasaydım da senin algına göre kufur benim algima göre mematiye övgüdür.[/B][/COLOR][/FONT]memati ne alaka bu kadın mematinin kılının yaptığı oyunculuğu bile yapamaz adama küfür etmiş gibi olduk şu an[/SIZE]
Sen nasil Kurtlar Vadisi Pusu sahnelerini basarili diyorsan biz dr Intikam fizimiz icin soyluyoruz takas.![]()
Ben Berenle memamitiyi kıyaslamadım.Bunun için mematinin 40 değil çok fırın ekmemk yemesi gerek.Eğer kıyaslasaydım da senin algına göre kufur benim algima göre mematiye övgüdür.
Hangi Beren'cilerden KVP konusuna gelip yorum yazdiğini gördün? İstersem saçma sahnelerle dolu kvp hataları adı altında bi ton konu acarim😉başarılı olmayan bişey başarılı demek ne kadar da iyiymiş fks14 herşeyiyle kopya olan bi dizi ya![]()
Evet o seviye Beren için alçakta kalıyorahaha sandalyeden düştümberen naparsa yapsın o seviyeye ulaşması imkansız
başarılı olmayan bişey başarılı demek ne kadar da iyiymiş fks14 herşeyiyle kopya olan bi dizi ya![]()
Hangi Beren'cilerden KVP konusuna gelip yorum yazdiğini gördün? İstersem saçma sahnelerle dolu kvp hataları adı altında bi ton konu acarim😉
adamın sesi mi oynuyo ne alaka onun gerçek sesi bence umut tabak tan daha iyi sorun yok yani emin ol halka sorsan bereni tanımayan bile çok çıkar bak bırak necatiyle karşılaştırmayıKişiye göre değilen bişey ama herkezin bereni el üstünde tutması, necatiden çok iyi rol yaptığını kabul ediyor. Bi tek vadiciler böyle.. Onlarında geçmişten haliyle hırsı olur berene.. Polat daha kendi sesini kullanamıyor, ben onu oyuncu katagorisine koymuyorum. Figüranlar bile ondan daha gerçekçi![]()
![]()
istediğini yap vadinin büyüklüğünden hiçbişey eksilmez hata oldu mu açarız biz hataysa hata deriz ama hatasının bile yanına yaklaşabilecek bi iş yok rahat olun
gördük bereninizi vadiyi parçalıyodu ya tam tersi oldu sanki![]()
sadece kişisel görüş gerçek değilşberen gelince işiniz bitti ocakta napacaksınız dediniz özetimizi geçemiyo büyüklüğümüz tarif edilemez bi büyüklük
gürkan abi bunları görse bana kızardı adama küfür etmiş gibi olduk kusura bakma büyük üstad türkiye nin en iyi oyuncusu gürkan uygun
Polatta ne mimik ne bişey, adamım rline silah veriyolar, kolturuyolar.. Haa bide taktakla füzeleri deviriyodu demipeki kılıcıyla 30 silahlı adamı nasıl vurduğunumu yoksa okla helikopteri nasıl indirdiğinimi yoksa helikopterden atlayıp, yere iki ayağıyla düşüp bişey olmamış gibi yürümesiylemi
![]()
![]()
![]()
![]()
istediğini yap vadinin büyüklüğünden hiçbişey eksilmez hata oldu mu açarız biz hataysa hata deriz ama hatasının bile yanına yaklaşabilecek bi iş yok rahat olun
gördük bereninizi vadiyi parçalıyodu ya tam tersi oldu sanki
- - - Ekleme - - -
adamın sesi mi oynuyo ne alaka onun gerçek sesi bence umut tabak tan daha iyi sorun yok yani emin ol halka sorsan bereni tanımayan bile çok çıkar bak bırak necatiyle karşılaştırmayı![]()
adam haklı beyler dağılın
ok tmm see you başkan![]()