Beren Saat Gene Tam Not Aldı

resimlerden belli kötü olduğu yayınlansa nolcak işiniz gücünüz abartmak akşam vadi ve maç arasındaa silinince görürüz tavan mı taban mı :kiki:

Sen nasil Kurtlar Vadisi Pusu sahnelerini basarili diyorsan biz dr Intikam fizimiz icin soyluyoruz takas. :)

memati ne alaka bu kadın mematinin kılının yaptığı oyunculuğu bile yapamaz adama küfür etmiş gibi olduk şu an[/SIZE]
Ben Berenle memamitiyi kıyaslamadım.Bunun için mematinin 40 değil çok fırın ekmemk yemesi gerek.Eğer kıyaslasaydım da senin algına göre kufur benim algima göre mematiye övgüdür.[/B][/COLOR][/FONT]

izlemeden yorum yapmakta ilginç bişey :) Resimlerde nasıl davranacağını gösteriyorlar Beren'e.Dizide daha öncedende dövüş sahneleri olmuştu.Onlar profesyönel dövüş sahnesi olmamasına rağmen harikaydı.Bu dahada güzel olacaktır.İzle bari ondan sonra yorum yap :)

kimin iyi oyuncu olduğu uzman kişilerin görüşüyle sabittir :) bu konu tartışılacak şey değildir :D

Ben Berenle memamitiyi kıyaslamadım.Bunun için mematinin 40 değil çok fırın ekmemk yemesi gerek.Eğer kıyaslasaydım da senin algına göre kufur benim algima göre mematiye övgüdür.

ahaha sandalyeden düştüm :kiki: beren naparsa yapsın o seviyeye ulaşması imkansız

başarılı olmayan bişey başarılı demek ne kadar da iyiymiş fks14 herşeyiyle kopya olan bi dizi ya :D
Hangi Beren'cilerden KVP konusuna gelip yorum yazdiğini gördün? İstersem saçma sahnelerle dolu kvp hataları adı altında bi ton konu acarim😉

- - - Ekleme - - -

ahaha sandalyeden düştüm :kiki: beren naparsa yapsın o seviyeye ulaşması imkansız
Evet o seviye Beren için alçakta kalıyor :X

başarılı olmayan bişey başarılı demek ne kadar da iyiymiş fks14 herşeyiyle kopya olan bi dizi ya :D

Kişiye göre değilen bişey ama herkezin bereni el üstünde tutması, necatiden çok iyi rol yaptığını kabul ediyor. Bi tek vadiciler böyle.. Onlarında geçmişten haliyle hırsı olur berene.. Polat daha kendi sesini kullanamıyor, ben onu oyuncu katagorisine koymuyorum. Figüranlar bile ondan daha gerçekçi :kiki: :kiki:

Hangi Beren'cilerden KVP konusuna gelip yorum yazdiğini gördün? İstersem saçma sahnelerle dolu kvp hataları adı altında bi ton konu acarim😉

istediğini yap vadinin büyüklüğünden hiçbişey eksilmez hata oldu mu açarız biz hataysa hata deriz ama hatasının bile yanına yaklaşabilecek bi iş yok rahat olun
gördük bereninizi vadiyi parçalıyodu ya tam tersi oldu sanki :kiki:

- - - Ekleme - - -

Kişiye göre değilen bişey ama herkezin bereni el üstünde tutması, necatiden çok iyi rol yaptığını kabul ediyor. Bi tek vadiciler böyle.. Onlarında geçmişten haliyle hırsı olur berene.. Polat daha kendi sesini kullanamıyor, ben onu oyuncu katagorisine koymuyorum. Figüranlar bile ondan daha gerçekçi :kiki: :kiki:
adamın sesi mi oynuyo ne alaka onun gerçek sesi bence umut tabak tan daha iyi sorun yok yani emin ol halka sorsan bereni tanımayan bile çok çıkar bak bırak necatiyle karşılaştırmayı :D

gerçekelre bakalım beren e verilen oyunculuk ödülleri ortada :) tek başın başardıkalrı da :)

istediğini yap vadinin büyüklüğünden hiçbişey eksilmez
hata oldu mu açarız biz hataysa hata deriz ama hatasının bile yanına yaklaşabilecek bi iş yok rahat olun

Kırmızı yeri hatırlatırım:) Benim parçalayacak dediğim lafı koy hele :)

Takas yapılan işi küçümsemeye hakkın yok.Kopya dizi demişsin,kopya değil kopya olsa dizi başlarken bir sürüyabancı kişinin adı yazmadı.İntikam başarılı bir uyarlama..Oyuncular onca emek veriyor.Beren 4 aydır eğitim almış bu dövüş sahnelerini iyi çekebilmek için.Biz vadiye birşey diyomuyuz sanki?Ayrıca her açılan intikam veya Beren konusuna dadanmanız çok rahatsız edici.

Polatta ne mimik ne bişey, adamım rline silah veriyolar, kolturuyolar.. Haa bide taktakla füzeleri deviriyodu demi :kiki: peki kılıcıyla 30 silahlı adamı nasıl vurduğunumu yoksa okla helikopteri nasıl indirdiğinimi yoksa helikopterden atlayıp, yere iki ayağıyla düşüp bişey olmamış gibi yürümesiylemi :kiki: :kiki: :kiki: :kiki:

beren gelince işiniz bitti ocakta napacaksınız dediniz özetimizi geçemiyo büyüklüğümüz tarif edilemez bi büyüklük :D
gürkan abi bunları görse bana kızardı adama küfür etmiş gibi olduk kusura bakma büyük üstad türkiye nin en iyi oyuncusu gürkan uygun

beren gelince işiniz bitti ocakta napacaksınız dediniz özetimizi geçemiyo büyüklüğümüz tarif edilemez bi büyüklük :D
gürkan abi bunları görse bana kızardı adama küfür etmiş gibi olduk kusura bakma büyük üstad türkiye nin en iyi oyuncusu gürkan uygun
sadece kişisel görüş gerçek değilş :D

Polatta ne mimik ne bişey, adamım rline silah veriyolar, kolturuyolar.. Haa bide taktakla füzeleri deviriyodu demi :kiki: peki kılıcıyla 30 silahlı adamı nasıl vurduğunumu yoksa okla helikopteri nasıl indirdiğinimi yoksa helikopterden atlayıp, yere iki ayağıyla düşüp bişey olmamış gibi yürümesiylemi :kiki: :kiki: :kiki: :kiki:

adam haklı beyler dağılın
ok tmm see you başkan :D

istediğini yap vadinin büyüklüğünden hiçbişey eksilmez hata oldu mu açarız biz hataysa hata deriz ama hatasının bile yanına yaklaşabilecek bi iş yok rahat olun

- - - Ekleme - - -

adamın sesi mi oynuyo ne alaka onun gerçek sesi bence umut tabak tan daha iyi sorun yok yani emin ol halka sorsan bereni tanımayan bile çok çıkar bak bırak necatiyle karşılaştırmayı :D

Bereni çok tanımayan bile olmasa, az tanıyanların hepsi bayılıyor ona ( ki öyle bişey yok herkez tanıyo) polatıda herkez tanıyo olsa bile %95 i illallah etmişler :kiki:

Forum İstatistikleri

Konular
176,582
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy