Senle bi türlü konuşma fırsatımız olmadı ama en azından benimke ilgili izlenimlerin vardır, benim hakkımdaki izlenimlerin nelerdir ?
Dostluğu bitiren 2 neden nedir sana göre ?
içine kapanık mı yoksa aktif misin sosyal hayatta ?
yemek ayrımı yaparmısın ?
hangi takımlısın ?
Hangi dilleri öğrenmek istersin ?
forumda şu iyiki var ve şu keşke olmasa dediğim isimler ? ( biraz fazla oldu ama)
Beren fanısın. Ama bu ileri bir noktaya gitmemeli bence.Banının yeni açılmasına rağmen hala ceza alıyorsun, ve bence bu sana yakışmıyor. Mesajların kaliteli, muhabbeti iyi olan birisisin.
1 hafta boyunca beni tanıyabilirsin.
Dostluğu bitiren 2 neden: Samimiyetsizlik ve ikiyüzlülük olabilir.
İçine kapanığım.Asosyalim ben.
yemek ayrımı yaparmısın ----> Evet
hangi takımlısın ? ------> GalataSaray
Hangi dilleri öğrenmek istersin ? -------> İngilizceyi tam öğrenmek güzel olurdu.Onun dışında şu an okulda Almanca göseriyorlar ama yazılıdan yazılıya çalışıyorum.
forumda şu iyiki var ve şu keşke olmasa dediğim isimler ? ------> Forumda herkes iyi ki var bence. Düşünsene herkes seninle aynı şeyi düşünüyor, kimse birbiriyle tartışmıyor, çok sıkıcı olurdu. Benim buraya üye olmamdaki en büyük sebeplerden biriydi: karşıt görüşlerin birbirleriyle tartışmaları.Yani keşke olmasaydı diyeceğim birisi yok.
İyi ki var dediklerim: @yatutarsa ... uzar gider.![]()
O zaman pzt'den itibaren tanışıyoruz
ilerleyen saatlerde sorularıma devam edicem..
sosyal hayatta küfürlü konuşurmusun ?
genelde içime dönük birisiyim dedin. Peki evdede mi öylesin yoksa tam tersimi ?
Hiç sevgilin oldumu ? Olduysa kaç kere ve be kadar süreli ?![]()
En son ne yedin?![]()
Foruma niye üye oldun ?
Reytingler için üye olmuştum. My başladığında onun reytinglerini merak etmiştim, her gün arama yapıyordum. "x günü reyting sonuçları" şeklinde. Bir kaç kere buradan öğrendim sonuçları. @OzaN'ın yorumlamasını filan beğendim. Sonra artık aramaları "x günü reyting sonuçları favoriforumum" şeklinde yapmaya başladım. Üylerin yorumlarını okuyordum, tartışmaları filan baya ilgi çekiciydi. :biggrin:
Bi de bana güven verdi bu forum o yüzden üye oldum.
Ben de aynı böyle üye oldum ama My'nin değil Geniş Aile'nin reytinglerini arıyordum .
- - - Ekleme - - -
Beni tek kelimeyle anlat ?@berkann
Ben ne demeye çalıştığını anladım da bilmeyenler şizofren sancak biziBerkan.![]()
Sormasam olmaz.benim hakkımda ne düşünüyorsun ?
![]()
Ben ne demeye çalıştığını anladım da bilmeyenler şizofren sancak bizi![]()
Herkes sormus, ben sormasam olur mu![]()
Benim hakkimda ne düsünüyorsun?
@berkann anlamışlardır inşallah
Bir zaman makinen olsa geçmişe mi giderdin geleceğe mi ?
Bir sevgilin olsa onun için en fazla ne yapardın ? ( B. Show'da sormuşlardı)
O siteye güvenip İlahiyat okuyayım mı ?![]()