FF Sorgu Odası - Hafta 31- Sorgudaki İsim: berkann

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xdragxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Foruma niye üye oldun ?

Senle bi türlü konuşma fırsatımız olmadı ama en azından benimke ilgili izlenimlerin vardır, benim hakkımdaki izlenimlerin nelerdir ?

Dostluğu bitiren 2 neden nedir sana göre ?

içine kapanık mı yoksa aktif misin sosyal hayatta ?

yemek ayrımı yaparmısın ?
hangi takımlısın ?
Hangi dilleri öğrenmek istersin ?
forumda şu iyiki var ve şu keşke olmasa dediğim isimler ? ( biraz fazla oldu ama :) )

Beren fanısın. Ama bu ileri bir noktaya gitmemeli bence. :) Banının yeni açılmasına rağmen hala ceza alıyorsun, ve bence bu sana yakışmıyor. Mesajların kaliteli, muhabbeti iyi olan birisisin. :) 1 hafta boyunca beni tanıyabilirsin. :d

Dostluğu bitiren 2 neden: Samimiyetsizlik ve ikiyüzlülük olabilir.

İçine kapanığım. :d Asosyalim ben. :d

yemek ayrımı yaparmısın ----> Evet
hangi takımlısın ? ------> GalataSaray
Hangi dilleri öğrenmek istersin ? -------> İngilizceyi tam öğrenmek güzel olurdu. :) Onun dışında şu an okulda Almanca göseriyorlar ama yazılıdan yazılıya çalışıyorum. :d
forumda şu iyiki var ve şu keşke olmasa dediğim isimler ? ------> Forumda herkes iyi ki var bence. Düşünsene herkes seninle aynı şeyi düşünüyor, kimse birbiriyle tartışmıyor, çok sıkıcı olurdu. Benim buraya üye olmamdaki en büyük sebeplerden biriydi: karşıt görüşlerin birbirleriyle tartışmaları. :) Yani keşke olmasaydı diyeceğim birisi yok.
İyi ki var dediklerim: @yatutarsa ... uzar gider. :d

- - - Ekleme - - -

En sevdiğin gün : Cumartesi :d
En sevdiğin ay: Nisan
En sevdiğin yıl: 2017 :d
En sevdiğin şarkı: Sıla - Kafa
En sevdiğin şarkıcı: Sıla-Cem Adrian-Şebnem Ferah-Teoman-Tarkan
En sevdiğin film: Aşk Tesadüfleri Sever-Life Of Pi
En sevdiğin dizi: 1 Erkek 1 Kadın
En sevdiğin ders: Boş ders. :d
En sevdiğin öğretmen: Kimyacı Arif Hoca, Edebiyatçı Soner Hoca.
En sevdiğin telefon markası: Apple diyeyim bari. :d

Beren fanısın. Ama bu ileri bir noktaya gitmemeli bence. :) Banının yeni açılmasına rağmen hala ceza alıyorsun, ve bence bu sana yakışmıyor. Mesajların kaliteli, muhabbeti iyi olan birisisin. :) 1 hafta boyunca beni tanıyabilirsin. :d

Dostluğu bitiren 2 neden: Samimiyetsizlik ve ikiyüzlülük olabilir.

İçine kapanığım. :d Asosyalim ben. :d

yemek ayrımı yaparmısın ----> Evet
hangi takımlısın ? ------> GalataSaray
Hangi dilleri öğrenmek istersin ? -------> İngilizceyi tam öğrenmek güzel olurdu. :) Onun dışında şu an okulda Almanca göseriyorlar ama yazılıdan yazılıya çalışıyorum. :d
forumda şu iyiki var ve şu keşke olmasa dediğim isimler ? ------> Forumda herkes iyi ki var bence. Düşünsene herkes seninle aynı şeyi düşünüyor, kimse birbiriyle tartışmıyor, çok sıkıcı olurdu. Benim buraya üye olmamdaki en büyük sebeplerden biriydi: karşıt görüşlerin birbirleriyle tartışmaları. :) Yani keşke olmasaydı diyeceğim birisi yok.
İyi ki var dediklerim: @yatutarsa ... uzar gider. :d

O zaman pzt'den itibaren tanışıyoruz :)
ilerleyen saatlerde sorularıma devam edicem.. :):)

sosyal hayatta küfürlü konuşurmusun ?
genelde içime dönük birisiyim dedin. Peki evdede mi öylesin yoksa tam tersimi ?:)
Hiç sevgilin oldumu ? Olduysa kaç kere ve be kadar süreli ? :)

Aslında fazla mesajlaşmadık ama dışardan bakınca iyi birisi olduğun belli oluyor. Açık sözlüsün. Müzik zevklerimiz neredeyse hiç uyuşmuyor. :d İnek bir öğrenci olduğun da çok belli. :d Allah emeğinin karşılığını verir inşallah, istediğin üniversitenin tıp bölümünü kazanırsın. :)
Çok aktif bir emeklisin. :d Emekli olununca ne değiştiğini anlamadım, ama olmuşsun bir kere. :d

O zaman pzt'den itibaren tanışıyoruz :)
ilerleyen saatlerde sorularıma devam edicem.. :):)

sosyal hayatta küfürlü konuşurmusun ?
genelde içime dönük birisiyim dedin. Peki evdede mi öylesin yoksa tam tersimi ?:)
Hiç sevgilin oldumu ? Olduysa kaç kere ve be kadar süreli ? :)

Ben hazırım. :d
sosyal hayatta küfürlü konuşurmusun ? ------> Çok fazla değil. :) Edersem tek başıma ederim. :d
genelde içime dönük birisiyim dedin. Peki evdede mi öylesin yoksa tam tersimi ?:smile: -------> Zaten evde genelde hep tek başıma oluyorum, şu an sadece babaannem var o da balkonda. :) Bu yüzden evde de içe dönüğüm. :)
Hiç sevgilin oldumu ? Olduysa kaç kere ve be kadar süreli ? :smile: ------> Hayır olmadı. :d O tip olayları pek sevmiyorum. :d

- - - Ekleme - - -

Ülker Çikolatalı Gofret :d

- - - Ekleme - - -

Foruma niye üye oldun ?

Reytingler için üye olmuştum. My başladığında onun reytinglerini merak etmiştim, her gün arama yapıyordum. "x günü reyting sonuçları" şeklinde. Bir kaç kere buradan öğrendim sonuçları. @OzaN'ın yorumlamasını filan beğendim. Sonra artık aramaları "x günü reyting sonuçları favoriforumum" şeklinde yapmaya başladım. Üylerin yorumlarını okuyordum, tartışmaları filan baya ilgi çekiciydi. :D
Bi de bana güven verdi bu forum o yüzden üye oldum. :)

Reytingler için üye olmuştum. My başladığında onun reytinglerini merak etmiştim, her gün arama yapıyordum. "x günü reyting sonuçları" şeklinde. Bir kaç kere buradan öğrendim sonuçları. @OzaN'ın yorumlamasını filan beğendim. Sonra artık aramaları "x günü reyting sonuçları favoriforumum" şeklinde yapmaya başladım. Üylerin yorumlarını okuyordum, tartışmaları filan baya ilgi çekiciydi. :biggrin:
Bi de bana güven verdi bu forum o yüzden üye oldum. :smile:

Ben de aynı böyle üye oldum ama My'nin değil Geniş Aile'nin reytinglerini arıyordum . :D

- - - Ekleme - - -

Beni tek kelimeyle anlat ? :D @berkann

Son düzenleme:
Reytingler için üye olmuştum. My başladığında onun reytinglerini merak etmiştim, her gün arama yapıyordum. "x günü reyting sonuçları" şeklinde. Bir kaç kere buradan öğrendim sonuçları. @OzaN'ın yorumlamasını filan beğendim. Sonra artık aramaları "x günü reyting sonuçları favoriforumum" şeklinde yapmaya başladım. Üylerin yorumlarını okuyordum, tartışmaları filan baya ilgi çekiciydi. :biggrin:
Bi de bana güven verdi bu forum o yüzden üye oldum. :smile:

Ben de aynı böyle üye oldum ama My'nin değil Geniş Aile'nin reytinglerini arıyordum . :D

- - - Ekleme - - -

Beni tek kelimeyle anlat ? :D @berkann

Berkan. :d

Sormasam olmaz. :D benim hakkımda ne düşünüyorsun ? :smile:

Sorun, sorun :D :d

Seninle hiç chatleşmedik. Ama konuştuk konularda filan. :d Sevdiğim birisin, çoğu konuda görüşlerimiz uyuşuyor. Muhabbetin iyiye benziyor. Galatasaraylısın ama fazla fanatik değilsin sanırım. İlk geldiğimde nickini çok garipsemiştim. Üniversiteye gidince sakallarını uzatan abilerdensin gibime geliyor. :d Ben hala yeşile alışamadım. :(

Herkes sormus, ben sormasam olur mu :D
Benim hakkimda ne düsünüyorsun?

Ben ne demeye çalıştığını anladım da bilmeyenler şizofren sancak bizi :F

İyi arkadaşların kendi aralarında esprileri vardır ve başkalarına komik gelmese de onlar buna kesintisiz gülebilirler. :d
Sanmazlar, bence çoğu kişi anlamıştır. :d

@berkann anlamışlardır inşallah :D

Bir zaman makinen olsa geçmişe mi giderdin geleceğe mi ?

Herkes sormus, ben sormasam olur mu :D
Benim hakkimda ne düsünüyorsun?

Forumun en büyüklerindensin. Tuba fanısın. Sanırım Vadi fanısın da aynı zamanda. :d Ara ara konularda konuştuk seninle, onlar da zaten yazdığımız konuyla ilgili mesajlardı. Konu dışında konuşmadık hiç. İyi bir editör olacağını düşünüyorum. Kaliteli mesajların var ve saygılısın herkese karşı. :)

- - - Ekleme - - -

@berkann anlamışlardır inşallah :D

Bir zaman makinen olsa geçmişe mi giderdin geleceğe mi ?

Dur bi dakka bunun anketi vardı. :d

Meraktan ikisine de giderim demişim. :d Ama illa birini tercih edeceksek geçmişe giderdim. Daha sessiz ve sakin olurdu. :)

Bir sevgilin olsa onun için en fazla ne yapardın ? ( B. Show'da sormuşlardı :F )

O siteye güvenip İlahiyat okuyayım mı ? :F

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
176,649
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy