FF Sorgu Odası - Hafta 31- Sorgudaki İsim: berkann

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xdragxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunu kim odaya koydu ya. :T: Benim hakkımda ne düşünürsün la ? :T:

:d

Severim Orçunu. :d İyi birisidir, fanatik Fenerlidir. Herkes tarafınan sevilen birisidir, bunu başarmak zordur ama herkesle iyi geçinmeye çalışan birisin. Saygılısın (benim dışımdakilere. :D) Hiç kimsenin yaşını bilmesem, ve bana üylerin yaşları hakkında tahmin yaptırılsa en çok fark Orçununkinde olurdu. O derece kaliteli yazıyor. Zaten genelde futbol konularına yazıyor ve çoğu futbol konusunda da uyuşmasak bile kendi görüşünü iyi savunan birisi. Bu özelliğini erken kazanması çok çok iyi. Kendi gözlerimizle görüyoruz adam 20 yaşlarında ama ne demek istediği anlaşılmıyor. :d Daha farklı esprilere yönelmeli. :d
Bi de tam aradığım kardeş tipi. :d Sıkıldıkça ağzının üstüne iki tane vuracağın türden. :d :d

:d

Severim Orçunu. :d İyi birisidir, fanatik Fenerlidir. Herkes tarafınan sevilen birisidir, bunu başarmak zordur ama herkesle iyi geçinmeye çalışan birisin. Saygılısın (benim dışımdakilere. :D) Hiç kimsenin yaşını bilmesem, ve bana üylerin yaşları hakkında tahmin yaptırılsa en çok fark Orçununkinde olurdu. O derece kaliteli yazıyor. Zaten genelde futbol konularına yazıyor ve çoğu futbol konusunda da uyuşmasak bile kendi görüşünü iyi savunan birisi. Bu özelliğini erken kazanması çok çok iyi. Kendi gözlerimizle görüyoruz adam 20 yaşlarında ama ne demek istediği anlaşılmıyor. :d Daha farklı esprilere yönelmeli. :d
Bi de tam aradığım kardeş tipi. :d Sıkıldıkça ağzının üstüne iki tane vuracağın türden. :d :d

Son cümle olmasa bir daha sana eziyet çektirmeyecektim. Fakat sen istedin, bundna sonra Hax odaları senin için Cehennem olacak.

Dökül lo benim hakkımda ne düşünüyon :F

benimle ilgili düşüncelerin nedir? fazla abartmadan söyle :D

Abartmak derken? :d Zaten 2-3 cümle yazıyorum. :d
Takas bana ilk arkadaşlık isteği gönderendi. :d Nasıl biri olduğunu henüz çözmüş değilim. Arkadaşları arasında sevilen birisin, önderlik yapmayı seviyorsun. (Küçükken sokakta oynarken eminim Polat hep sendin. :d) Fazlasıyla Vadi fanısın. Evet sevebilirsin, hakkını veriyorum dizinin 10 yıl inanılmaz bir şey ama. Bunu hayatının merkezine yerleştirmenin anlamı yok. O dizi de bir gün bitecek, sonra boşluk hissetme hayatında :d Tartışmalara en fazla girdiğim üyesin. Şaka yapıldıktan sonra hemen sinirlenebiliyorsun. Bi de tartışırken daha saygılı olmalısın gibi, kimsenin kalbi kırılmasın. :)

- - - Ekleme - - -

Klasik soruyu sorsam mı acaba? :D Soruyum bakem.

Sordun mu? :d
Erken uyum sağladın. :d Üyelikten çabuk sıkıldın. :d Bir Vadi fanısın sen de. İyi geçinen birisin, muhabbeti hoş birisin gibi. Nickinin anlamını bilmiyorum, garip ama hoş duruyor. :d Fazla konuşmadığım için bu kadar düşünebiliyorum. :d

- - - Ekleme - - -

Benim hakkımda ne düşünüyorsun @berkann

Sıla fanısın. :d İzlediğin dizilerle pek uyuşmuyorum. Görüşlerinle de bazen uyuşuyorum bazen uyuşmuyorum. Anketlerini özlettirdin yahu, evet bazı soruların çok saçma olabiliyordu ama genele yakını hoştu. :) Muhabbettin var, şakalaşmayı seven birisin. İyi bir editörsün. Saygı çerçevesinde tartışan birisin. :) Bu kadar. :d

- - - Ekleme - - -

Benim hakkımda ne düşünüyorsun?

Tv-Reyting bölümüne emek veren veren, ve iyi bir mod olacağını düşündüğüm birisisin. Uzun süre neden nickinin "hayret bi şey" olduğunu düşünmüştüm. :d Sonradan adının Hayrettin olduğunu öğrendiğimde bir bağlantı kurmuştum. :d Mesafeli birisin gibi.
Bir kaç kere chatten mesaj atmıştım, cevap vermemiştin. :T

- - - Ekleme - - -

Son cümle olmasa bir daha sana eziyet çektirmeyecektim. Fakat sen istedin, bundna sonra Hax odaları senin için Cehennem olacak.

Keşke, haxe giremiyorum bile. :(

Dökül lo benim hakkımda ne düşünüyon :F

Seni sona sakladım. :d :d

Bir kere çok sıcakkanlısın. :d Aynı benim gibi. :d (Şair burda kendini övüyor.) Chatte mesajlaşma rekoru kırmış olabiliriz. :d
Muhabbeti iyi olan, gerçek hayatımda arkadaşım olsaydı dediğim kişi. Fake hesabımdır. :( Vadi fanıdır, Emreyi sevmemle birlikte "berkann Vadi düşmanıdır." şeklinde oluşan teori de çürümüş oldu. :d
Beni ifşa etmeye çalışmış ama beceremiş editör. :d
Gülşen fanıdır. Kimyagerdir. Sevdiğim, iyi bir arkadaştır.

- - - Ekleme - - -

Garip mi sorular soruyorum? Nereden çıkardın bunu? Ben sana ne zaman garip soru sordum ki?

Bana değil. :) Genel olarak gözlemlediğim bir şeydi bu. :)

Benim hakkımda ne düşünüyorsun Berkan?

Benim hakkımda ne düşünüyorsun? :)
Forumun Tv-Reyting bölümüne en çok emek verenlerdensin. Görevinde kalıcı olup, yükseleceğinden eminim. Forumun sadece Tv bölümüne değil de genel olarak hepsine mesaj yazan birisisin. Tartışmalardan uzak kalan, ama kendi görüşünü de esirgemeyen birisin. Yani aman bana kimse darılmasın diye veya kimsenin görüşüne ters olmasın diye düşüncelerini saklamıyorsun. Kaliteli mesajlar yazıyorsun, saygılı birisin. Fazla konuşmadık ama iyi birisi olduğunu da düşünüyorum. :)
Anlıkları eklemede çok hızlısın. :d

Forumda en sevdiğin/sevmediğin üye(ler) ??

Abartmak derken? :d Zaten 2-3 cümle yazıyorum. :d
Takas bana ilk arkadaşlık isteği gönderendi. :d Nasıl biri olduğunu henüz çözmüş değilim. Arkadaşları arasında sevilen birisin, önderlik yapmayı seviyorsun. (Küçükken sokakta oynarken eminim Polat hep sendin. :d) Fazlasıyla Vadi fanısın. Evet sevebilirsin, hakkını veriyorum dizinin 10 yıl inanılmaz bir şey ama. Bunu hayatının merkezine yerleştirmenin anlamı yok. O dizi de bir gün bitecek, sonra boşluk hissetme hayatında :d Tartışmalara en fazla girdiğim üyesin. Şaka yapıldıktan sonra hemen sinirlenebiliyorsun. Bi de tartışırken daha saygılı olmalısın gibi, kimsenin kalbi kırılmasın. :)

genelde ilk arkadaşlık isteğini ben yollarım :kiki:
polat değildim çakırdım okulda oyun oynarken ilk okulda :D

Sence nickimi Asi Genç yapayım mı? :D

Olmasaydı dediğin olay?

Benim hakkımda ne düşünüyorsun Berkan?

Foruma emek veren, iyi bir reyting ve dizi takipçisisin. Çok fazla konuşmasak da iyi niyetli birisin ve gerçek hayatında umarım istediğin başarıları yakalarsın. :)
Fakat ara ara reyting bölümüne uğradığımda nerdeyse her diziye "Tutar" gibisinden yorumlar atıyorsun, bazen bunlar o kadar fazla oluyor ki. Acaba kendi düşüncesi mi yoksa profesyoneller gibi mi davranıyorsun çözemedim. :) Yani profesyonel derken; atıyorum Beyazın programına gelen ve Beyazın karşıdaki kişiye "Abi ilk bölümünü izledim, harika bir iş çıkartmışsınız, kesin tutar" demesi gibi. :d
Örnek biraz garip olmuş olabilir. :d

Foruma emek veren, iyi bir reyting ve dizi takipçisisin. Çok fazla konuşmasak da iyi niyetli birisin ve gerçek hayatında umarım istediğin başarıları yakalarsın. :)
Fakat ara ara reyting bölümüne uğradığımda nerdeyse her diziye "Tutar" gibisinden yorumlar atıyorsun, bazen bunlar o kadar fazla oluyor ki. Acaba kendi düşüncesi mi yoksa profesyoneller gibi mi davranıyorsun çözemedim. :) Yani profesyonel derken; atıyorum Beyazın programına gelen ve Beyazın karşıdaki kişiye "Abi ilk bölümünü izledim, harika bir iş çıkartmışsınız, kesin tutar" demesi gibi. :d
Örnek biraz garip olmuş olabilir. :d

Örnek cidden biraz garip olmuş ::D

Forumda en sevdiğin/sevmediğin üye(ler) ??

Ben herkesi severim bi kere. :d Pollyanna'nın erkek haliyim ben taam mı :d
Şaka bi yana (gerçi şaka hiç komik değildi ama neyse) genel olarak herkesi severim sadece bazı üyelerle anlaşamam, zaten bana sataşmayan birisine sataşmam. Burdaki sataşmak görüşlerine katılmamak değil, kişiliğe laf etmek. :)
Ama sen sevdiklerim arasındasın. :d

- - - Ekleme - - -

Sence nickimi Asi Genç yapayım mı? :D

Hayır. :d Ergenimsi olur. :d

@berkann çok politik cevaplar bunlar siyasete gir sen :F

Neyse yeni sorumuza geçelim alkol-sigara vb. kötü alışkanlıkların var mı ? :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
176,649
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy