Bunu kim odaya koydu ya.Benim hakkımda ne düşünürsün la ?
![]()
Severim Orçunu.
Bi de tam aradığım kardeş tipi.
Bunu kim odaya koydu ya.Benim hakkımda ne düşünürsün la ?
![]()
![]()
Severim Orçunu.İyi birisidir, fanatik Fenerlidir. Herkes tarafınan sevilen birisidir, bunu başarmak zordur ama herkesle iyi geçinmeye çalışan birisin. Saygılısın (benim dışımdakilere.
) Hiç kimsenin yaşını bilmesem, ve bana üylerin yaşları hakkında tahmin yaptırılsa en çok fark Orçununkinde olurdu. O derece kaliteli yazıyor. Zaten genelde futbol konularına yazıyor ve çoğu futbol konusunda da uyuşmasak bile kendi görüşünü iyi savunan birisi. Bu özelliğini erken kazanması çok çok iyi. Kendi gözlerimizle görüyoruz adam 20 yaşlarında ama ne demek istediği anlaşılmıyor.
Daha farklı esprilere yönelmeli.
![]()
Bi de tam aradığım kardeş tipi.Sıkıldıkça ağzının üstüne iki tane vuracağın türden.
![]()
![]()
benimle ilgili düşüncelerin nedir? fazla abartmadan söyle![]()
Klasik soruyu sorsam mı acaba?Soruyum bakem.
Benim hakkımda ne düşünüyorsun @berkann
Benim hakkımda ne düşünüyorsun?
Son cümle olmasa bir daha sana eziyet çektirmeyecektim. Fakat sen istedin, bundna sonra Hax odaları senin için Cehennem olacak.
Muhabbetin garipleşiyor derken? Yönetici olmamın faktörü yok bu iyi anlaşmamın. Ben hep iyi anlaştırdım, yani yönetici olmadan önce de. @berkann, hadi açıkla bakayım. Benim muhabbetimin neresi garip?![]()
Yani bazen fazla garip sorular soruyorsun.![]()
Dökül lo benim hakkımda ne düşünüyon![]()
Garip mi sorular soruyorum? Nereden çıkardın bunu? Ben sana ne zaman garip soru sordum ki?
Bana değil.Genel olarak gözlemlediğim bir şeydi bu.
![]()
Forumun Tv-Reyting bölümüne en çok emek verenlerdensin. Görevinde kalıcı olup, yükseleceğinden eminim. Forumun sadece Tv bölümüne değil de genel olarak hepsine mesaj yazan birisisin. Tartışmalardan uzak kalan, ama kendi görüşünü de esirgemeyen birisin. Yani aman bana kimse darılmasın diye veya kimsenin görüşüne ters olmasın diye düşüncelerini saklamıyorsun. Kaliteli mesajlar yazıyorsun, saygılı birisin. Fazla konuşmadık ama iyi birisi olduğunu da düşünüyorum.Benim hakkımda ne düşünüyorsun?![]()
Sen kendine bak @berkann, sen daha garip soruyorsun. Benim görüşüm bu.
Sorgu odasını nasıl buldun?![]()
Abartmak derken?Zaten 2-3 cümle yazıyorum.
Takas bana ilk arkadaşlık isteği gönderendi.Nasıl biri olduğunu henüz çözmüş değilim. Arkadaşları arasında sevilen birisin, önderlik yapmayı seviyorsun. (Küçükken sokakta oynarken eminim Polat hep sendin.
) Fazlasıyla Vadi fanısın. Evet sevebilirsin, hakkını veriyorum dizinin 10 yıl inanılmaz bir şey ama. Bunu hayatının merkezine yerleştirmenin anlamı yok. O dizi de bir gün bitecek, sonra boşluk hissetme hayatında
Tartışmalara en fazla girdiğim üyesin. Şaka yapıldıktan sonra hemen sinirlenebiliyorsun. Bi de tartışırken daha saygılı olmalısın gibi, kimsenin kalbi kırılmasın.
![]()
Benim hakkımda ne düşünüyorsun Berkan?
Foruma emek veren, iyi bir reyting ve dizi takipçisisin. Çok fazla konuşmasak da iyi niyetli birisin ve gerçek hayatında umarım istediğin başarıları yakalarsın.
Fakat ara ara reyting bölümüne uğradığımda nerdeyse her diziye "Tutar" gibisinden yorumlar atıyorsun, bazen bunlar o kadar fazla oluyor ki. Acaba kendi düşüncesi mi yoksa profesyoneller gibi mi davranıyorsun çözemedim.Yani profesyonel derken; atıyorum Beyazın programına gelen ve Beyazın karşıdaki kişiye "Abi ilk bölümünü izledim, harika bir iş çıkartmışsınız, kesin tutar" demesi gibi.
Örnek biraz garip olmuş olabilir.![]()
Forumda en sevdiğin/sevmediğin üye(ler) ??
Sence nickimi Asi Genç yapayım mı?![]()