Şah Mat | 7. Bölüm | 34rcp44 ve Takas'a Ne Olacak?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan XanTier
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yeni bölümü yazamaya başlıyorum. Yarın paylaşırım.

- - - Ekleme - - -

- - - Ekleme - - -

merakla bekliyoruz aga
acaba ölücemmi
acaba zeynep ölürsem nekadar üzülücek
acaba beni yanmaktan biri kurtarıcakmı acaba :F

Bizim çoçuklarduymasın ile diyaloglar olmamış :bağır:

Sizin rol heralde Muro gibi ? :X:X Komedi olsun diye :F:F

takas la recep e poalt süsü vermişin biri tüm adamalrı öldürüyor diğeri alevlerin arasından kurtulacak :F

Harbiden öyle olmuş:bağır:

---Ekleme---

@XanTier iyi bölümdü eline sağlık.Haftada 2 güne mi çıktı dizi? Zeynep benim tarafımda olsun.Benim otelimin adıda Forumdash Plaza olsun :J

Bu arada bi not yazmişssin başa o font ne o öyle yaaa :bağır: zor okudum yeminle.Sana o konuda destek cıkardım ama bu sefer KVP'ciler benim hakkımda bişey derler diye yorum yapmıyorum...Bende benzetiyorum ama çoook mafya duruyoruz.Aksiyonsuz bi günümüz yok :F:F

Sizin rol heralde Muro gibi ? :X:X Komedi olsun diye :F:F

Harbiden öyle olmuş:bağır:

---Ekleme---

@XanTier iyi bölümdü eline sağlık.Haftada 2 güne mi çıktı dizi? Zeynep benim tarafımda olsun.Benim otelimin adıda Forumdash Plaza olsun :J

Bu arada bi not yazmişssin başa o font ne o öyle yaaa :bağır: zor okudum yeminle.Sana o konuda destek cıkardım ama bu sefer KVP'ciler benim hakkımda bişey derler diye yorum yapmıyorum...Bende benzetiyorum ama çoook mafya duruyoruz.Aksiyonsuz bi günümüz yok :F:F

Ben Vadi'ye benzemesin diye uğraşıyom ama olmuyor. İllaki benziyor :D

Forumdash Plaza baskın yedi aga. Ama yeni mekanın adı olabilir :F

Çekimler bitmedi malesef. Yarısından çoğu bitti sayılır. :ok: yarın yarım saate biter çekimler. Montaj fln var daha ama :cower: