"Yalan Dünya" Haftasonu Olmaz, Olamaz!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konunun Vadiye gelmesine şaşırmadım.

Neyse, az önceki konuda her şey yazmış zaten.

UEK ile Yalan Dünya bir mi? UEK PT2 dizisiydi. Sen olsan Pazartesi Totalde 6`yı geçen BBEB Pazartesi yayınlamazmıydın? Neden Yalan Dünyada israr ediyorsun? Peki Arka Sokaklar neden Pazartesiden alındı? A/B`si 2 olduğu için. Bu kadar basit.

- - - Ekleme - - -

Konunun Vadiye gelmesine şaşırmadım.

Neyse, az önceki konuda her şey yazmış zaten.

UEK ile Yalan Dünya bir mi? UEK PT2 dizisiydi. Sen olsan Pazartesi Totalde 6`yı geçen BBEB Pazartesi yayınlamazmıydın? Neden Yalan Dünyada israr ediyorsun? Peki Arka Sokaklar neden Pazartesiden alındı? A/B`si 2 olduğu için. Bu kadar basit.

Yalan Dünya'nın totali umursadiği yok.Oldu bitti AB dizisidir.Cuma gününkü Totalinin yuksek olmasının sebebide Orçun karakterinin çocuklar ve ergenlerin arasında fenomen olmasından kaynaklanıyordu.CUma günü yayınlandiğinda yarın tatil denilip bu zatlar ekran başinda oluyorlardı o yuzden izleniyordu.Haftosonu yada cuma olsun totali gene yukselecektir.

Hem bu dizi nereye kalkıyor? Her sahnesinde arkada kocaman kocaman reklam panoları dolanıyor.

Ama şu var bide.İnsanlar artık biraz sıkıldı.Mesela Selahattin karakterine çok yer veriliyor.İnsanı sıkan bi karakter yaratilmamişta oyunculuk abartılı olduğundan sıkıyor.Dizi revizyona giderse yine totaldeki eski günlerinede kavuşcaktir.

Ben kanal d ye bir mesaj attığımda onlar akasyA durağını tekrar başlattı intikamla ilgili mesaj atarım sabahın 10 una attırırım

İsteyelim bari. Hadi "bir mesaj" ile Muhtesem Yüzyil, Karadayi, Kurtlar Vadisi Pusu ve Acunu transfer ettir, İntikam haric diger tüm yapimlari baska kanallara sat. Hadi görelim dimi aga :D

He ya. Bakalım doğru mu söylüyo yalan mı :D

- - - Ekleme - - -

İsteyelim bari. Hadi "bir mesaj" ile Muhtesem Yüzyil, Karadayi, Kurtlar Vadisi Pusu ve Acunu transfer ettir, İntikam haric diger tüm yapimlari baska kanallara sat. Hadi görelim dimi aga :D

He ya. Bakalım doğru mu söylüyo yalan mı :D

kayıp şehir intikama kızdın gününü degiştirdi diye

- - - Ekleme - - -

- - - Ekleme - - -

brad pitt arka sokaklarda oynıcakmış rıza baba ile karşılıklı roman havası sahnesi varmış bu konuda bilgin var mı?

sihirli annemin sinema filmi çıkacak kanald belki o sinemasını yayınladığında reyting kırarda tekrar baslar belki kanaldnin üstündeki kara bulutu dağıtır ozaman

sihirli annemin sinema filmi çıkacak kanald belki o sinemasını yayınladığında reyting kırarda tekrar baslar belki kanaldnin üstündeki kara bulutu dağıtır ozaman

Belki filmi sonu Arka Sokaklar'ın 43. Bölümün sonu gibi biter. :D

Hani sen öyle isteyip 10 kere konu açmıştın ya :D

Pompy Sihirli Annem sende fena bir yara bırakmış. :(

pompy bence haklı sihirli annem gibi bi efsane bitirilmemeliydi bittiğinde intihar ediyodum son anda komşular eşgalimi tanıyıp kurtardılar :kiki:

Kanal D bu diziden bir şey kazanmasa Ben Bilmem Eşim Bilir`i yayınlardı.

Şu an için A/B`de bu kadar reyting alabilecek bir yapım koyamaz Pazartesiye kanal.

merhamet koyarsa bence şüphesiz abde daha iyi gider abde 13 reyting alan myın karşısında merhamet 6 - 7 alıyo pazartesiye geçerse 8 alır abde