"Yalan Dünya" Haftasonu Olmaz, Olamaz!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bence çarşamba absi daha zorlu merhamet pazartesi olursa total 6 ab 7.5 geçer

Çarşamba Muhteşem Yüzyıl A/B`de ortalama 13 reyting alıyor. Merhamet geldi o da A/B dizisi oldu. Tek yapım güçlü olursa o gün kolaydır.

Zor olan güçlü yapımların aynı günde bulunması. Mesela Karadayı da yaklaşık 12 reyting alıyor A/B`de. Bunun Acuu da var. Acun da çok güçlü A/B yapımı. Yalan Dünya da A/B yapımı.

Yalan Dünya Çarşamba olsaydı Merhamet 8 aldığı bir akşamda Yalan Dünya 9`u geçerdi. Sonuşta Aynı gün 10 reytingi geçen kaç tane yapımın olduğuna şahit olduk. Muhteşem 13 alıyor diye karşısındakinin 10u geçemeyeceği anlamına gelmiyor bu. :)

Çarşamba Muhteşem Yüzyıl A/B`de ortalama 13 reyting alıyor. Merhamet geldi o da A/B dizisi oldu. Tek yapım güçlü olursa o gün kolaydır.

Zor olan güçlü yapımların aynı günde bulunması. Mesela Karadayı da yaklaşık 12 reyting alıyor A/B`de. Bunun Acuu da var. Acun da çok güçlü A/B yapımı. Yalan Dünya da A/B yapımı.

Yalan Dünya Çarşamba olsaydı Merhamet 8 aldığı bir akşamda Yalan Dünya 9`u geçerdi. Sonuşta Aynı gün 10 reytingi geçen kaç tane yapımın olduğuna şahit olduk. Muhteşem 13 alıyor diye karşısındakinin 10u geçemeyeceği anlamına gelmiyor bu. :)

bu aralar muhteşemin absi 12 - 13 lerde alıyo ama sezon başında 14 - 15 alıyodu 16 bile gördü , bu benim düşüncem bence merhamet pazartesi olursa ab 7.5 geçer

yd o kadar iyi olsa 3 almazdı revan[/SIZE]
Ben Totalinin zayıf olduğunu söyledim zaten takas. Kastım bu sene. Geçen Sene totalde de 7-8 reytingi geçiyordu.

Ama A/B`si oldukça güçlü.

- - - Ekleme - - -

bu aralar muhteşemin absi 12 - 13 lerde alıyo ama sezon başında 14 - 15 alıyodu 16 bile gördü , bu benim düşüncem bence merhamet pazartesi olursa ab 7.5 geçer
Senin düşüncen tabii orası ayrı.

Mesela Vadi de 14-15 alıyordu sezon başında. Fazla reyting alıyordu. Ama alternatif yoktu. Bu yüzden kolay bir gündü. UEK bile 2. oluyordu.

Ama şimdi Acun, İntikam geldi gün zorlaştı.[/B][/COLOR][/FONT]

ya ab si oldukça güçlü diyon kanal d arasında bile ilk 3 te yok aşırı derecede abartıyon

- - - Ekleme - - -

vadi yine 14-15 alıyo istediği kadar zorlaşsın şu an en zorlu gün açık ara perşembe ve vadi 14.5 üstü alıyo özeti bile 8 i geçiyo 2.sırada inanılmaz

ya ab si oldukça güçlü diyon kanal d arasında bile ilk 3 te yok aşırı derecede abartıyon

- - - Ekleme - - -

vadi yine 14-15 alıyo istediği kadar zorlaşsın şu an en zorlu gün açık ara perşembe ve vadi 14.5 üstü alıyo özeti bile 8 i geçiyo 2.sırada inanılmaz
[/SIZE]
sadece vadinin özeti 2. sırada yer almıyo muhteşeminde öyle sadece son 2-3 hafta yer alamadı bu hafta 2. sırada yer alır neden inanılmaz anlamadım[/B][/COLOR][/FONT]

sadece vadinin özeti 2. sırada yer almıyo muhteşeminde öyle sadece son 2-3 hafta yer alamadı bu hafta 2. sırada yer alır neden inanılmaz anlamadım

vadinin rakipleri yetenek sizsiniz ve intikam anlatamadım heralde :D my nin rakipler vadide olsa özetin yanına yaklaşamazlar

vadinin rakipleri yetenek sizsiniz ve intikam anlatamadım heralde :D my nin rakipler vadide olsa özetin yanına yaklaşamazlar[/SIZE]
9 alan yetenek sizsiniz ve 8 alan merhamet ama bi çarşambaya bak 5 alan kuzey , 6 alan sakarya , 5 - 6 alan pis yedili , 5.5 alan merhamet

- - - Ekleme - - -

çok daha fazla reyting oluyo toplasan perşembeden[/B][/COLOR][/FONT]