Kurtlar Vadisi Pusu 183. Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
beyler organize olalım o zaman twitterdan söyleyelim siz öyle diyosanız bende beğenmem onur tanı :D

Vallah ilk kez bu kadar yorum yazmak gerekligini duydum.. Sezon Finaline kadar idare edilir mi bilmiyorum ama yeni sezonda kesinlikle yönetmen degisikliyi yapilmali.. Yemin ediyorum, Vadiyi profesionel bir yönetmen cekse, Vadi'ye doyum olmaz. Ayni bölümü tekrar tekrar izlersin..
Aynen

arkadaşlar gelin hep beraber aynı saatte onur tana twitterden hoıcam olmuyo bırakın artık diyelim aynı anda 20 30 twit görürse mutlaka bi cevap yazar artık :D

Hayir öyle olmaz.. Durumu belirtmemiz lazim düzgün bir sekilde.. Aksiyon sahneleri olsun, figuranlarin pasifligi, beceriksizlikleri, silahlarda ki problemler, efektler felan filan.. Senaristlerimiz özenle yaziyorlar gercekten ayni özeni cekimde de gösterilmeli.

Simdi bu isi birakin, cekemiyorsunuz vs. desek, pek ciddiye alinmaz. Problemimizi dile getirirsek, dikkate alacaktir.

Hayir öyle olmaz.. Durumu belirtmemiz lazim düzgün bir sekilde.. Aksiyon sahneleri olsun, figuranlarin pasifligi, beceriksizlikleri, silahlarda ki problemler, efektler felan filan.. Senaristlerimiz özenle yaziyorlar gercekten ayni özeni cekimde de gösterilmeli.

Simdi bu isi birakin, cekemiyorsunuz vs. desek, pek ciddiye alinmaz. Problemimizi dile getirirsek, dikkate alacaktir.

tamam bi yorum belirleyelim ozaman hepimiz aynı dertten muzdaribiz hocam deriz ve gereğini yapın diyelim

Bence kurtlarvadisiforumunu da örgütleyelim :D

- - - Ekleme - - -

Bence imza toplayalım. :D

https://twitter.com/yedinciadam

twitter hesabin maalesef yok.. Bu arada yorumlara baktim, bir iki kisi ufaktan deginmis ama fazla acik konusmamis.. Son zamandir fazla olumlu yorum yapildi, ciddiyetligini bozdu cekimde diye tahmin ediyorum..

Nasil yorum yazariz bilmiyorum ama hani durumdan rahsizsiz, üzgün oldugumuzu belirtecek sekilde olmali... "maalesf, üzgünüm" kelimlerini kullanabilinir.

:kiki: yok daha neler biz vadiciyiz öyle bişey yaparlar mı :D

Yok bence o kadarina gerek yok.. Zaten Pana Film, durumun hemen farkina varir. Simdi birden Yönetmen degisikliyi yapamaz zaten. Ona göre yönetmen ayarlanmasi gerkiliyor cünkü.. Hani ben dedim sadice, Twitter hesabi olan, dünkü bölüm cekim acisindan büyük bir hayal kirikligi yarattigini dile getirebilir.. Basta aksiyon sahnleri olmak üzere..

- - - Ekleme - - -

Yani adam bilsin..

Agalar. İmza kampanyası başlatalım internetten. Facebook'ta bunu yaydık mı gerisi gelir. Facebook'ta büyük KVP sayfaları ile anlaşırsak onlar sayfalarında paylaşırsa bu iş olur. Haberlere bile çıkarız :D

aga siz unutun o işi yorumları bi okuyun millet paso övmüş yere göğe sığdıramamış resmen bence biz abartıyoruz bu akdar millet beğenmiş bi biz mi şikayetçiyiz :D

aga siz unutun o işi yorumları bi okuyun millet paso övmüş yere göğe sığdıramamış resmen bence biz abartıyoruz bu akdar millet beğenmiş bi biz mi şikayetçiyiz :D

yok aga onlar yalakalık yapmak için övmüşler :D bizim burda izleyen herkeze sordum vallaha adam diyo helikopter sahnesindeki efektler çatapat patlatıyolar sandım diyo koptum resmen bu yoruma :F

laaaaaaaaa..olum..........ne iş bu..........ne haltlar karıştırıyonuz yine.......isyan mı var............darbe mi yapcaz......[8D]

vazgeçtim ben imza mimza atmam pana naparsa saygı duyarım.

Forum İstatistikleri

Konular
176,543
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy