sende yine sabır kalmamış...ben sabır taşını kemiriyom....yiyecek bişey kalmayınca 2 haftada....aga okuldaydım az önce geldim
2 haftadır beklemekten sabır kalmadı artık son 1 saat son 1 saat
leylanın alçılarını ben kemircem bu hafta....sıra bende....Ben Polatın o ofisinde elinde tuttuğu taşı kemiriyom
- - - Ekleme - - -
![]()
Helikopter sahnesi mükemmel olacakhelikopter sahnesinde coşarım ben acayip offffffff![]()
:ambivalence::worked_till_5am::courage::glee:😕:numbness::aynen::star::uncomfortableness::calm::encouragement::locked::single_eye::😛:tears_of_joy::beaten::winkk:bu hafta tüm rekorlara bi meydan okuma olcak....halikopter sahnesi nasıl olcak görcez bakalım....[sm=s16.gif]:hihi::utan2:bu hafta vadi şerefine tüm smıleler feda olsun....
Çok veririm sana anca rüyanda görürsün.Leyla benim:168:bu hafta tüm rekorlara bi meydan okuma olcak....halikopter sahnesi nasıl olcak görcez bakalım....[sm=s16.gif]:hihi::utan2:bu hafta vadi şerefine tüm smıleler feda olsun....
- - - Ekleme - - -
leylanın alçılarını ben kemircem bu hafta....sıra bende....![]()
ya....alçılarını kemircem dedim...kendini değil....alçılarını kemirekki çabuk ayağa kalksın....
:ambivalence::worked_till_5am::courage::glee:😕:numbness::aynen::star::uncomfortableness::calm::encouragement::locked::single_eye::😛:tears_of_joy::beaten::winkk:istant::hurt:;😉😛ositive:[😡]:afro::witless::couple_inlove::ghost::nonchalance:...
- - - Ekleme - - -
Çok veririm sana anca rüyanda görürsün.Leyla benim:168:
Onu da yapmaya....alçılarını kemircem dedim...kendini değil....alçılarını kemirekki çabuk ayağa kalksın....![]()