Kurtlar Vadisi Destere Operasyonu--3.Bölüm--Deli Hüsnü,Nevzat Ve Gülendam Destere'nin Radarında

şoparlar uzak dursun benden....şopar savar taşıyorum ben...:GDG:

- - - Ekleme - - -

onları sav sav geri gelirler kurtulamazsın :F

- - - Ekleme - - -

- - - Ekleme - - -

onları sav sav geri gelirler kurtulamazsın :F

operatör:hizmetlerimiz. her türlü adam kaçırma,kesme,çarpma,bölme işlemi itina ile yapılır. ramboculuk dersleri ücretsiz verilir. israile abd ye zaman zaman ab'ye laf atılır. yeni başlayanalr için counter dersleri verlir. askeri üs-konsolosluk-elçilik gibi makamlara eline koluna sallayarak girme işlemi uygulanır. hizmetlerimizi beğenmezseniz 30 gün içinde reytingi ile birlikte iade edebilirsiniz.

Burası harika :kiki:
yakup09 avukatı umarım sahtekar çıkıpta ortada oynamaz :kiki:
polat öbgzk yanına gelmışse cemileyle çatışmaya girerler artık :kiki: cemile ne adamları devirdi.. dalyan gibi aliyi deviren , 5 dk içinde polatı toprağa gömer :kiki: :kiki:

operatör:hizmetlerimiz. her türlü adam kaçırma,kesme,çarpma,bölme işlemi itina ile yapılır. ramboculuk dersleri ücretsiz verilir. israile abd ye zaman zaman ab'ye laf atılır. yeni başlayanalr için counter dersleri verlir. askeri üs-konsolosluk-elçilik gibi makamlara eline koluna sallayarak girme işlemi uygulanır. hizmetlerimizi beğenmezseniz 30 gün içinde reytingi ile birlikte iade edebilirsiniz.

Burası harika :kiki:
yakup09 avukatı umarım sahtekar çıkıpta ortada oynamaz :kiki:
polat öbgzk yanına gelmışse cemileyle çatışmaya girerler artık :kiki: cemile ne adamları devirdi.. dalyan gibi aliyi deviren , 5 dk içinde polatı toprağa gömer :kiki: :kiki:

caroline çarpmasa iyi :F:F:F

@xemrexxx Alimila ve fok maceraları bu bölüm daha bi iyi olmuş:X @primavera 'nın 10sn içindeki değişikliğide ayrı bi komedi :X:X

işine gelmedi dimi çd :F destere altına yapınca komik rambo meselesine girince sıkıcı :F

Hepsini zar zor okuyabildim.Biraz kısalt.
@ff binası

yakup09:merhaba ben destere şoparoğlu'nun avukatıyım. yetkili biriyle görüşebnlirmiyim?
haluk792:fox ile ilgili bir şey varsda en yetkili benim gerçekten bak.
prncss:haluk de get 6 ay daha ban atarım sana destere gibi kaybolursun.buyrun avukaty bey.
yakup09:admin uğur gitmeden önce forumdaki yüzde 50 hissesini destereye bıraktı ama kendisine ulaşamıyoruz.
prncss:aslında destere benim en iyi arkadaşımdır eğer para felan verecekseniz ben iletirim gerçekten.
yakup09:en iyisi ben adminle görüşeyim.

@gizli sığınak

destere:
ah erhan kardeş nasıl vurdun kafama?
erhan:abartma sadece bayılttım
destere:senin için demesi kolay ya her gününü ezberlediğim berenimin 29 yaşının bir günü hakkında bilgi kaybolduysa?
hem sen karı kız getirecektin o da mı yalandı?
erhan:iyi hatırlattın bekle biraz.

En fazla buraya kadar okuyabildim:D Sonuna kadar okuyana kadar gına geldi:D

Hepsini zar zor okuyabildim.Biraz kısalt.
@ff binası

yakup09:merhaba ben destere şoparoğlu'nun avukatıyım. yetkili biriyle görüşebnlirmiyim?
haluk792:fox ile ilgili bir şey varsda en yetkili benim gerçekten bak.
prncss:haluk de get 6 ay daha ban atarım sana destere gibi kaybolursun.buyrun avukaty bey.
yakup09:admin uğur gitmeden önce forumdaki yüzde 50 hissesini destereye bıraktı ama kendisine ulaşamıyoruz.
prncss:aslında destere benim en iyi arkadaşımdır eğer para felan verecekseniz ben iletirim gerçekten.
yakup09:en iyisi ben adminle görüşeyim.

@gizli sığınak

destere:
ah erhan kardeş nasıl vurdun kafama?
erhan:abartma sadece bayılttım
destere:senin için demesi kolay ya her gününü ezberlediğim berenimin 29 yaşının bir günü hakkında bilgi kaybolduysa?
hem sen karı kız getirecektin o da mı yalandı?
erhan:iyi hatırlattın bekle biraz.

En fazla buraya kadar okuyabildim:D Sonuna kadar okuyana kadar gına geldi:D

iyi yerler sonundaydı :F

her zamanki gibi okumadım hiçte merak etmiyorum :kiki: gülendam deli hüsnü ve nevzat üzerinden prim yapmaya çalışmış arkadaş :D

yakup çaktırma okumayan okumasın okuyup da güldüm demsini beklemediğim insan çok :D kendi izlediği dizideki karakterleri bilmiyorsao ayrı konu

Okumayan ve merak etmeyen insanın satırlarca yorum yazması ayrı bi komedi :kiki:

senaryoyla ilgili yazmadığım için sorun yok asıl senin yorum komedi :D

- - - Ekleme - - -

ayrıca benim yorumumdan o karakterleri bilmediğim anlamını çıkarmak da ayrı bi yetenek :kiki:

senaryoyla ilgili yazmadığım için sorun yok asıl senin yorum komedi :D

- - - Ekleme - - -

ayrıca benim yorumumdan o karakterleri bilmediğim anlamını çıkarmak da ayrı bi yetenek :kiki:

lafa bak :F dizinin adı ne kurtlar vadisi destere operasyonu tabi kv karakterleri olacak :F ne primi diyosun sen kuzey güney karakterleri mi olacaktı dizide ayrıca dizinin başlama amacını bilmiyorsun belli ki :)