Senaryo sayfasında senaryo ile ilgili yazmadım demen ayrı güldğrdü
estağfurullah senin yorum daha çok güldürdü hakkını yeme şimdi
istediğim yere istediğimi yazarım şikayet eden etsin hadi
Senaryo sayfasında senaryo ile ilgili yazmadım demen ayrı güldğrdü
lafa bak dizinin adı ne kurtlar vadisi destere operasyonu tabi kv karakterleri olacak ne primi diyosun sen kuzey güney karakterleri mi olacaktı dizide ayrıca dizinin başlama amacını bilmiyorsun belli ki
lafa bak dizinin adı ne kurtlar vadisi destere operasyonu tabi kv karakterleri olacak ne primi diyosun sen kuzey güney karakterleri mi olacaktı dizide ayrıca dizinin başlama amacını bilmiyorsun belli ki
Ben biliyorum amacını okumadıö deyip okuyanları yada semaryo konusunda senaryoyla ilgili konuşmadım diyen ender kişileri ortaya çıkartmak
- - - Ekleme - - -
Ben biliyorum amacını okumadıö deyip okuyanları yada semaryo konusunda senaryoyla ilgili konuşmadım diyen ender kişileri ortaya çıkartmak
- - - Ekleme - - -
Güzel olmuş yine.
Bu arada sen bayağı Vadi izlemişin ha
Gülendam'ın Hüsnü Bey demesini bile biliyosun
Hahah bayıldım yine harika yazmışsın
orçun_22:ne zaman?
primavera:10 saniye önce
Aynen Bu gidişle fok balığı bana kaçarsenle fok balığı fda iyi ekip oldunuz
Aynen Bu gidişle fok balığı bana kaçar
ikisinin degözü şişme bihterde dikkat et primavera destoşunu çalmasın