Kuzey Güney 63. Bölüm Fragmanı

Almila

Hilal
Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
1,615
Puanı
285
Kuzey Güney 63. bölüm Fragmanı
27 Şubat Çarşamba 22.00 Kanal D'De

Moderatörün son düzenlenenleri:
Bu kadar erken beklemiyordum şaşırdım doğrusu fragmanı görünce 2. fragmanda Kuzey Barış'ı evire çevire döver bence Banu geri döndü Barış yine işler peşinde bekliyoruz Çarşambayı. :D

Barış'tan sonra, Güney de Kuzey ile uğraşmaya başlar şimdi de. Kuzey, Güney'i de dövecek haliyle. Hareketli bir bölüm olacak. :)

oha fragman 6 gün önceden çıkıyo keşke bizde de böyle olsa :D

Kanal D son günlerde fragman için baya çalışıyor. Cuma akşamları İntikam ve Yalan Dünyanın fragmanı çıkıyor. Perşembe Merhamet ve Kuzey Güney`in.

Kuzey Güney'i izlerken ilerleyen saatlerde acayip uykum geliyor. O yüzden aslında bu PT2'ye alınış çok kötü oldu. Arada sırada yarım izlediğim olacak yani. Neyse internetten izlemediğim kısımları izlerim. :)

Kuzey Güney'i izlerken ilerleyen saatlerde acayip uykum geliyor. O yüzden aslında bu PT2'ye alınış çok kötü oldu. Arada sırada yarım izlediğim olacak yani. Neyse internetten izlemediğim kısımları izlerim. :)

Dizi izlerken hiç uykum gelmez nedense ama bende beğenmiyorum 22.00'den sonra özellikle hafta içi yinede kaçmaz Kuzey Fırtınası. :D

Kuzey Güney 22.30`a alınırsa iyice uçar, A/B`de 8e dayanır. Tam ortada başladığı için düşük başlıyor. Ama sonra yükseliyor.

Dizi izlerken hiç uykum gelmez nedense ama bende beğenmiyorum 22.00'den sonra özellikle hafta içi yinede kaçmaz Kuzey Fırtınası. :D

Benimde gelmez ama arada reklam falan veriyorlar, çok hareketsizlikte oluyor izlediğin sahnelerde ve haliyle uykusu geliyor insanın. Gerçi ben yinede kaçırmam. Özellikle ilerleyen bölümlerde hareketlilik oluyor. Bu hiç kaçmaz. :)

Bu arada Kuzey Güney Cuma 22.30 olsa en azından A/B`de 100 % zirvede olur. Çarşamba PT2 az izlenen kuşak.

Kuzey Cuma çok iyi giderdi gerçekten ama sorun değil bu saatte bile AB 7 alıyor durumu fena değil. :D