Bu kadar erken beklemiyordum şaşırdım doğrusu fragmanı görünce 2. fragmanda Kuzey Barış'ı evire çevire döver bence Banu geri döndü Barış yine işler peşinde bekliyoruz Çarşambayı.![]()
İzlemiyorum ama tesadüfen görüp paylaştım![]()
Merhameti izlemişken izler insan son bölüm enfesti sırf Kıvanç için izlenir.![]()
oha fragman 6 gün önceden çıkıyo keşke bizde de böyle olsa![]()
En azından izlemeye geçen bölümden başla süperdi beğeniceğine eminim.![]()
Barış'tan sonra, Güney de Kuzey ile uğraşmaya başlar şimdi de. Kuzey, Güney'i de dövecek haliyle. Hareketli bir bölüm olacak.![]()
Kuzey Güney'i izlerken ilerleyen saatlerde acayip uykum geliyor. O yüzden aslında bu PT2'ye alınış çok kötü oldu. Arada sırada yarım izlediğim olacak yani. Neyse internetten izlemediğim kısımları izlerim.![]()
Dizi izlerken hiç uykum gelmez nedense ama bende beğenmiyorum 22.00'den sonra özellikle hafta içi yinede kaçmaz Kuzey Fırtınası.![]()
Evet de. Yalan Dünya ne olacak ? Bu gidişle sonu son değilBu arada Kuzey Güney Cuma 22.30 olsa en azından A/B`de 100 % zirvede olur. Çarşamba PT2 az izlenen kuşak.
O Ses gitti yükselir bence. Zaten artık Yalan Dünyanın reytinglerini önemsemiyorum. A/B`si zaten iyi. Emre iyi dedi. Zerrin KFC`den beslendiği sürece dizinin sırtı yere gelmez.
Evet de. Yalan Dünya ne olacak ? Bu gidişle sonu son değil