Çiğ Köfte Sever misiniz?

Çiğ köftede iyi iş potansiyeli var. :D

Keske Hollanda'da da satilsaydi.. biz ancak kendimiz yapabiliyoruz

Keske Hollanda'da da satilsaydi.. biz ancak kendimiz yapabiliyoruz

yazık ya burda çiğ köfte olmasa yaşayamam çiğ köftesiz :D bende az çok yapıyorum ama fazla güzel olmuyo :D annem yapıyo kısır gibi :kiki: :kiki: çiğ köfteciden taktik almam lazım ama vermez kesin :D

- - - Ekleme - - -

Isvicre'de sadece Döner dürümcüler var. Ekmek arasi köfte bile zor bulursun burada. Ev Yemekleri yapan hic yok yada elle sayilir kadar. Cig köfte anlayacagin hic gezmez burada :D

bi ye bağımlısı olursun kesin :D

1.5 liralık yemiyorum dükkan yeni açıldığı için 1.5'a veriyorlar. :)

içine az koyar onlar bilmezmiyim bu numaraları :D öğrenciye 1 milyon diyo bi kez aldım kağıt gibi :kiki: adam içine çiğ köfte koymayı unutmuş sadece kıvırcık ve sos koymuş :kiki:

yazık ya burda çiğ köfte olmasa yaşayamam çiğ köftesiz :D bende az çok yapıyorum ama fazla güzel olmuyo :D annem yapıyo kısır gibi :kiki: :kiki: çiğ köfteciden taktik almam lazım ama vermez kesin :D

- - - Ekleme - - -

bi ye bağımlısı olursun kesin :D

Bana da gönder kargoyla ::D

Bana da gönder kargoyla ::D

oraya gelene kadar kokar :D
istanbulda sait usta oses tatlıses çiğ köfte ziyafet falan filan çok şubeleri olan ama onlardan çok daha güzelleri var bi tatlıses çigköfte yi yemedim ama pahalıymış galiba yemeye gerek yok :D

içine az koyar onlar bilmezmiyim bu numaraları :D öğrenciye 1 milyon diyo bi kez aldım kağıt gibi :kiki: adam içine çiğ köfte koymayı unutmuş sadece kıvırcık ve sos koymuş :kiki:

Merak etme bende çiğköfteciydimdir. :D
Açılış diye 1.5 lira 2.5 liraya da yiyorum hiç farkı yok. :)