Bazen 4'ü bile buluyor. ama çok ekstrem olduğu için yazmadım.+1 Gün sayısı artıyor bende.
Bazen 4'ü bile buluyor. ama çok ekstrem olduğu için yazmadım.
İzlemediğim bi dizi için niye geleyim,Taaa yıllar sonra Küçük Ağa için foruma gelip alıntımı cevaplamak.
İzlemediğim bi dizi için niye geleyim,
Çok ayrıntıcıyımdır, es geçmem hiçbir şeyi.
İlk bölümünü izledim ama benlik olmadığı in izlemem demişti zatii. ancak osman için tam destek yaparız.Bıraktın mı.
İyi bir özellikmiş o zaman.Teşekkürler.
İlk bölümünü izledim ama benlik olmadığı in izlemem demişti zatii. ancak osman için tam destek yaparız.
Birce de etkili ama sarp aslaAynı mantık.
Ama birce ve Sarp'ta dahil destekleme sebeblerime.
Birce de etkili ama sarp asla
Emret komutanıma sinir oluyodum, o da ordaydı. Büyük ihtimal sinir kompleksim ondan.Kalp ağrında izlemiştim birde Robert'e benziyor.Baya etken bence.
Emret komutanıma sinir oluyodum, o da ordaydı. Büyük ihtimal sinir kompleksim ondan.
Nedensiz sevgi diye buna derim. tabii nedensizce sevmemekİzlemedim orada ben onu.Ama sinir olunacak bir tip değil.
hatta alacakaranlık uyarlanacak denildiğinde bu adamı düşünmüştüm ilk.Severim genel oalrak çok izlemesemde.
Nedensiz sevgi diye buna derim. tabii nedensizce sevmemek
İkisi hakkında bilgim olmadığınin tatmin edici bir nedeb değil.nedeni var dedim ya Robert ile benzemesi ve Kalp ağrısında sevdiğim karakterdi.
İkisi hakkında bilgim olmadığınin tatmin edici bir nedeb değil.
Kan görmeye dayanamamYaaa Alacakaranlığı izleyeydin olurdu.Bella'mın sevgilisi Edward.
Hep bunlar ileri zekalılıktan