yav arkadaş sormadığın soru kalmadı korkuyorum başka şeyler soracaksın diye yeter !!!
Evet arkadaşlar.Malumunuz forumuzda pekçok problem ortaya çıkıyor.Peki sizi en çok rahatsız eden durum hangisi?
Sorulara cevap vermek istemiyorsanız okumadan geçebilirsiniz buradan tepki dile getirmek pek hoş değil.
Şikayetler çok olunca fazlasıyla rahatsız oluyorum. Bunların genel sebebi dizi karşılaştırması ve fanatikliği olduğu genel olarak şikayetler diye tanımlayabilirim.![]()
soru soruyosun cevap yazıyorum ama rahatsız oluyosun bu nasıl iş yav ben senin sorularından rahatsız olduğumu söylüyorum var mı itirazın
- - - Ekleme - - -
bişey anlamadım![]()
Birkaç konuda daha anket sorularıyla ilgili tepkin vardı ve rahatsızlıktan farklı bir boyuta geçiyor artık üyeye karşı olduğu için.soru soruyosun cevap yazıyorum ama rahatsız oluyosun bu nasıl iş yav ben senin sorularından rahatsız olduğumu söylüyorum var mı itirazın
- - - Ekleme - - -
bişey anlamadım[/SIZE]
herşey karşılıklı deniz efendi aynı tepkileri veriyo bende veririm anlatabildim migelecek konumuzda atar yapacak ben de gelip onun konusuna güzel yorum yapacam yok daha neler
![]()
Takas çok tuhaf birisin.Konunda atar mı yapmışım hangi konuymuş oSen hiçbir konuda güzel yorum yapmıyorsun zaten hatta mümkünse hiç yorum yapma bile bence.Çünkü bazen haddini fazla aşıyorsun ve sadece dikkat çekmeye çalışan ufak bir çocuk gibi davranıyorsun.Merak etme herkes seni tanıyor bu sitede,tuhaf farklılıklar yapıp dikkat çekmeye çalışmana pek gerek yok.
Her konunun dönüp dolaşıp Beren-Polat tartışmasına gelmesi.
![]()
güldüm sadece beni kendinle karıştırdın sanırım benim öyle şaklabanlıklar yapmadığı herkes bilir işine gelmeyince anca hakaret edersin geç bu işleri artık
ben senin ne yapmaya çalıştığını söylim ona buna yalakalık yaparak taraftar toplamaya çalışıyosun yalan mı ben en azından kimseye yalakalık yapmıyom taraftar toplamak için
- - - Ekleme - - -
ayrıca istediğim konuya istediğim yorumu yaparım kimse de karışamaz hele sen hiç karışamazsın anlatabildim mi