"Kurtlar Vadisi Pusu" Türkiye'nin Gurur Kaynağı Çünkü..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Rekorlar konuma bakın da büyüklüğümüzü görün

Haklısın. Hatta 70 milyonu bi kenara bırak İranın çocukları da bu diziyle büyüdü. Pardon büyüyemedi. Çünkü, bu haberde kendini Polat zanneden çocuk babasını vurmuştu. İşte o çocuk büyüyemedi.

Cumhuriyet Portal
ona bakarsan 2010 senesinde de bir okulda erkek çocuğunu ...gülün suçu ne diyerek tuvalete kapatmışlardı....o haberde baya bi konuşuldu....gerçi d medyası hariç ama...istersen onu da bul çıkarda tam olsun azerkeş gardaş....

Rekorlar konuma bakın da büyüklüğümüzü görün

Sn. Takas bey, az önce tekrar "yav he he" cümlesini kullandınız. Birkaç gün önce bu cümleyi artık fazla kullanmadığınızı söylemiştiniz. Bu konu hakkında ne demek istersiniz? ::D

ona bakarsan 2010 senesinde de bir okulda erkek çocuğunu ...gülün suçu ne diyerek tuvalete kapatmışlardı....o haberde baya bi konuşuldu....gerçi d medyası hariç ama...istersen onu da bul çıkarda tam olsun azerkeş gardaş....
Bulaydın göstereydin de iyiydi. Hayal ürünlerini haberden saynıyoruz malum.

Furkan yeniden başladım o kelimeye :d

soklogo.jpg

Furkan bir hayli zaman "cansın", "kankasın", "kardeşsin". Eeee sonuçta vadiyle ilgili güzel yazılar yazdın. 2 gün önce kötüydün, ama şimdi "kardeş" oldun. Ama belirli bi süre için tabii. :):)

Bulaydın göstereydin de iyiydi. Hayal ürünlerini haberden saynıyoruz malum.
hayal ürünü değil gerçek.....vadi ile ilgili haber çıkıyosa o da çıkıyodur....benden sana ipucu....fatmagülün suçu ne dizisinin yayına başladığı 2010 eylül -ekim aylarını tara kesinlikle bulursun......bulacağına inanıyorum.....hade bakem iyi şanslar...:semi-twins:

hayal ürünü değil gerçek.....vadi ile ilgili haber çıkıyosa o da çıkıyodur....benden sana ipucu....fatmagülün suçu ne dizisinin yayına başladığı 2010 eylül -ekim aylarını tara kesinlikle bulursun......bulacağına inanıyorum.....hade bakem iyi şanslar...:semi-twins:
Bul madem var diyorsun. Ben yok diyorum.

Furkan bir hayli zaman "cansın", "kankasın", "kardeşsin". Eeee sonuçta vadiyle ilgili güzel yazılar yazdın. 2 gün önce kötüydün, ama şimdi "kardeş" oldun. Ama belirli bi süre için tabii. :):)

Bir insan yazdıklaryla değil, ancak insan ve vicdanlığıyla beğeni toplar.

Bul madem var diyorsun. Ben yok diyorum.
googleye fatmagülün suçu ne deyip taciz ettiler yaz.....ıspartada bir okul çıkacak...3 erkek öğrencinin bir çocuğu taciz ettiği ile ilgili detaylı haber.....şimdi dene bakalım...bulamzsan zaten ben buraya getircem o konuyu...[:'(]

googleye fatmagülün suçu ne deyip taciz ettiler yaz.....ıspartada bir okul çıkacak...3 erkek öğrencinin bir çocuğu taciz ettiği ile ilgili detaylı haber.....şimdi dene bakalım...bulamzsan zaten ben buraya getircem o konuyu...[:'(]
Sözle taciz etmişler ben de ne diyor diyorum. Laf atmışlar.

Ölen, yaralanan yok çok şükür. :F

Sözle taciz etmişler ben de ne diyor diyorum. Laf atmışlar.

Ölen, yaralanan yok çok şükür. :F
haberi baştan sona oku...psikolojisi bozulmuş...ailesi fatmagül gibi dizileri izletmeyin diyor....ona ne diyecen....çocuğun psikolojisi ıraklı olunca mı farklı oluyo yani....o çocuk en başta bizim insanımız ....

- - - Ekleme - - -

ayrıcana isteyince bulabiliyomuşun revan bravo...:surprise: