"Kurtlar Vadisi Pusu" Türkiye'nin Gurur Kaynağı Çünkü..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sorma. Ağlanmayacak değil ki hali. :T
anladım......ben de vadiden bahsediyon sandım....yalan dünyanın ekrandan kaldırılacağı haberleri azerbeycana kadar geldi demek...üzülmeye gerek yok..gülse birsel bu kez doğru dünya yapar.....ne yapcan.....yalan dünya......:168:

bu haziran şaşmaz ailesi 40 milyonun duasını alacak ve 5-10 milyonun da bedduasını...eminim ki vadiye devam diyecekler....eeee ne yaparsın vadinin boşu yok...seveni de var...sevmeyeni de......türkiyenin gurur kaynağı çünkü...70 milyon bu diziyle büyüdü.....:ok:

Tarafsızlık İntikamda da vardı.

Ama Furkan İntikam konusunda sana tarafsız olduğunu kimse söylemedi. Neden acaba?

Tarafsızlık İntikamda da vardı.

Ama Furkan İntikam konusunda sana tarafsız olduğunu kimse söylemedi. Neden acaba?

Bilemiyorum artık. Ben objektiflere göre hareket eden biriyim. Bir dizi eleştiriyi hakediyorsa eleştiririm, bir dizi tebriği hakediyorsa tebrik ederim ama belirli çizgilerde tabii :)

bu haziran şaşmaz ailesi 40 milyonun duasını alacak ve 5-10 milyonun da bedduasını...eminim ki vadiye devam diyecekler....eeee ne yaparsın vadinin boşu yok...seveni de var...sevmeyeni de......türkiyenin gurur kaynağı çünkü...70 milyon bu diziyle büyüdü.....:ok:
Haklısın. Hatta 70 milyonu bi kenara bırak İranın çocukları da bu diziyle büyüdü. Pardon büyüyemedi. Çünkü, bu haberde kendini Polat zanneden çocuk babasını vurmuştu. İşte o çocuk büyüyemedi.

Cumhuriyet Portal

şu forumda kurtlar vadisi kadar konuşulan tartışılan sevilen sevilmeyen bir dizi daha gelmez gelemez....bu bile türkiyenin gurur kaynağı olmaya yeter.....eeeeeeeeeee ilk başta favori forumun gurur kaynağı.....ne demiş zeki usta....ailenin zeka küpü.............himmet un gönder.....................:ok: