- Reaksiyon puanı
- 2,350
- Puanı
- 809
eline saglik güzel calisma olmus
Tesekkür ederim.
eline saglik güzel calisma olmus
Furkan dilini eşek arısı soksun.Bakalim KVP bir 10 yil daha devam eder mi.. Sasmaz ailesi simdi Türkiye'nin en zengin ailelerindendir..
Furkan dilini eşek arısı soksun.
Böyle beddua yapılır mı?
anladım......ben de vadiden bahsediyon sandım....yalan dünyanın ekrandan kaldırılacağı haberleri azerbeycana kadar geldi demek...üzülmeye gerek yok..gülse birsel bu kez doğru dünya yapar.....ne yapcan.....yalan dünya......:168:Sorma. Ağlanmayacak değil ki hali.
Haha yeni bir tartışma fitillenmiş belliydi
Haha yeni bir tartışma fitillenmiş belliydi
Sorma denizz... Sorma.Haha yeni bir tartışma fitillenmiş belliydi
Sorma denizz... Sorma.
Cezası da bana patladı. İyi mi?
Eee ne demişler Esra.. Dervişin fikri ne ise, zikri de odur..
Tarafsızlık İntikamda da vardı.
Ama Furkan İntikam konusunda sana tarafsız olduğunu kimse söylemedi. Neden acaba?
Dediğinden bir şey anlamadım.
Açar mısın biraz?
özünti yav he he
Haklısın. Hatta 70 milyonu bi kenara bırak İranın çocukları da bu diziyle büyüdü. Pardon büyüyemedi. Çünkü, bu haberde kendini Polat zanneden çocuk babasını vurmuştu. İşte o çocuk büyüyemedi.bu haziran şaşmaz ailesi 40 milyonun duasını alacak ve 5-10 milyonun da bedduasını...eminim ki vadiye devam diyecekler....eeee ne yaparsın vadinin boşu yok...seveni de var...sevmeyeni de......türkiyenin gurur kaynağı çünkü...70 milyon bu diziyle büyüdü.....
Bu Türkçe bir atasözü.. Manası: Bir insan ne düşünüyor, gönlünden ne geçiriyorsa, bunu hareket ve sözleriyle belli eder; açığa vurur.
Ne yani cezayı hak ettin mi diyorsun bana?