FF Sanal Survivor 4. Sezon 6. Oyun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler fazla uzattınız alt tarafı basit bir oyun sonunda madalya mı takacaklar hile yapıldıysa da günahı boynuna.

iş uzadı artık hile yaptığını itiraf edene kadar gider aga :D

- - - Ekleme - - -

Alakası ne mi? Hilesizde yapabileceğimin/yapılabileceğinin kanıtı...Bununda nealakası oldugunu anlayamdıysan bişey demiyorum uğraşmıyorum...Sana dert anlata kadar dizimin 1 saatim heba oldu.Dizimin içine sıçtın ssaol:) Git şikayet et durma...

Arkadaşlardan rica ediyorum beni savunmayın...Çünkü bundan sonra bende cevap yazmıcam.Adama video verdiğim halde bunu anlmadıysa bişey demesemde kafi...

videoyu sen mi yaptında koyuyon Allah Allah :kiki:

- - - Ekleme - - -

En azından o bana karışma demiyo :T

niye karışma desin birbirinizi savunuyonuz ne güzel demi :D

iş uzadı artık hile yaptığını itiraf edene kadar gider aga :D[/SIZE]

videoyu sen mi yaptında koyuyon Allah Allah :kiki:

niye karışma desin birbirinizi savunuyonuz ne güzel demi :D

Senin işin bokunu çıkaracağın aklıma gelmemişti:) Git şikayet et...[/B][/COLOR][/FONT]

Alakası ne mi? Hilesizde yapabileceğimin/yapılabileceğinin kanıtı...Bununda nealakası oldugunu anlayamdıysan bişey demiyorum uğraşmıyorum...Sana dert anlata kadar dizimin 1 saati heba oldu.Dizimin içine sıçtın saol:) Git şikayet et durma...

Arkadaşlardan rica ediyorum beni savunmayın...Çünkü bundan sonra bende cevap yazmıcam.Adama video verdiğim halde bunu anlmadıysa bişey demesemde kafi...

ozaman Batuhan nin paylastigi video ya da dk 1 ile 1.24 arsina bakalim ve sadece bu olsun elimizde ozaman bu adamin hile yaptigina kkimseyi inandiramazsin cünkü gercek olan o 24 saniye ve adam cok ucuk bi rekor kirmis durumda ama eger tüm video ya bakarsak gercegi görürüz ve hile yaptigi gercegi ortaya cikar bü yüzden senin paylastigin video da adamin hile yapmadigi ne malum

Moderatörün son düzenlenenleri:
ban yemek yok itiraf edeceksin

ozaman Batuhan nin paylastigi video ya da dk 1 ile 1.24 arsina bakalim ve sadece bu olsun elimizde ozaman bu adamin hile yaptigina kkimseyi inandiramazsin cünkü gercek olan o 24 saniye ve adam cok ucuk bi rekor kirmis durumda ama eger tüm video ya bakarsak gercegi görürüz ve hile yaptigi gercegi ortaya cikar bü yüzden senin paylastigin video da adamin hile yapmadigi ne malum

Forumdash'ın videosunda adam hakkıyla 7 dakikada 100 bin yaptı, yahu izlemiyor musunuz?

izliyoruz merak etme ama sana bisey itiraf edeyim flash games lerde skoru istedigin gibi yönlendire bilirsin

İzlememişsin belli. O videoda her atışa normal düzeyde puan geliyor. Ve adam 7 dakikada 100.000 puan alıyor. Bir sürü de canı var üstelik.

Adam 100binden sonra 7 dk oynamiş ve kaydetmeye başlamiş....sen o 100 binden sonrasını hesaplasana....Adam sayıyı yukseltdikçe daha yuksek puan ve taş geliyor...0-100 bin arasınıda buna göre orantıla...daha az puandayken daha az ve yavaş taş geliyor...

İzlememişsin belli. O videoda her atışa normal düzeyde puan geliyor. Ve adam 7 dakikada 100.000 puan alıyor. Bir sürü de canı var üstelik.

önce beni anla sonra cevap yaz be bak anlatmak istedigim :
"flash games ler hacklene bilir bu yüzden flash games lerde istedigin skoru veya herhangi biseyi elde etmek cok rahattir."

önce beni anla sonra cevap yaz be bak anlatmak istedigim :
"flash games ler hacklene bilir bu yüzden flash games lerde istedigin skoru veya herhangi biseyi elde etmek cok rahattir."

Anlıyorum tek akıllı(!) siz değilsiniz. Diyorum ki, 7 dakikalık videoda adam 120 bin küsürlerden 200 bin(?) küsürlere çıkıyor. Yani 80-90 bin artıyor. Anlatabildim mi? Üstelik daha da gider. Bir sürü canı var daha adamın.

Sen o yollardan cok geçmişssin belli...Ben bu survivor'a katılırken sordum "bu oyun nasıl oyun bebek giydirme filan mı?" diye..Bana güldüler..Benim en fazla bildiğim flash oyun budur...

1.elinde kanit olmadan konusmani pek tavsiye etmem
2. Hicbir flash oyunu hackledigim yoktur ama hacklenmis flash oyunlari cok gördüm..
3. hicbir oyunda hile yapmadim taki bu oyunda onda da elimde kanit var diye .....

Anlıyorum tek akıllı(!) siz değilsiniz. Diyorum ki, 7 dakikalık videoda adam 120 bin küsürlerden 200 bin(?) küsürlere çıkıyor. Yani 80-90 bin artıyor. Anlatabildim mi? Üstelik daha da gider. Bir sürü canı var daha adamın.

1. ben kendimin tek akilli oldugunu belirtmedim .
2. artik sana cevap vermek icin yormayacagim kendimi ...

1.elinde kanit olmadan konusmani pek tavsiye etmem
2. Hicbir flash oyunu hackledigim yoktur ama hacklenmis flash oyunlari cok gördüm..
3. hicbir oyunda hile yapmadim taki bu oyunda onda da elimde kanit var diye .....
Sen nerden biliyorsun benim yaptiğimi be adam? :bağır: İftira atmak işte bundan ibarettir.Senin elindeki kanıt nedir? Söyle bende susam...Ben sana hilesiz yapıldıgını kanıtlayan videoda koydum...

Ne diye tartisma çikariyorsunuz ki, anlamiyorum.. Yöneticiler neden devreye girmiyor, onu hiç anlamiyorum.

Eger ortada hile falan varsa zaten Ozan tarafindan tespit edilir. Ama bir sey belli olmadan da birbirinizi suçlamayin. Ayni takimdasiniz, birlik olmak yerine düsman olmayi seçiyorsunuz.. Nerede kaldi bu etkinligin önemi ?

yemin etsene hadi ses yok

başım çatlıyo kafayı yicem en iyisi çıkmak survivor falanda oynamam daha boşa oynamaya gerek yok hilenin oldupu yerde ben olmam

beyaz tv de vadi varmış oh be

Forumdash da uğraşıyor cevap vermek için. Hmmm... Ok de geç.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...