31 Ocak 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
vadi bu gece hem özelden götürüyo hem devletten son anda 15 likte bi 15 lik patlattıkmı ...seyyar tayyar gibi patlar gider ondan sonra.......:ok:

atv ye para gerek...ahanda reklam..nazar değdi... bu son d kanal anlıklarını görünce kayıp şehir aklıma geldi...ne günahı vardı garibin bilmiyorum....şimdi bende bu kadar alıyorum diyodur bu anlıkları görünce.....:hosgeldin:

Evt.Alemin kıralının cezaları için para gerek :)

Recep daha ne katıcaklar yok artık ya

aga baksana hala düzgün bi çatışma sahnesi izleyemedik şimdi kvp fanatiğiğim diyede gerçekleri söylemekten kaçıncak değilim silah efekleri gerçekten berbattı bence biran önce yönetmeni değiştirmeleri lazım yanlışsam söyle sen çatışma sahnesinden gerçekten zevk aldınmı ?

Bölüm harikaydı beklenenden bile daha süperdi atv mahvetti herşeyi

22:30 - 22:45 ortalama <S style="COLOR: rgb(102,193,193)">#</S>sbt<S style="COLOR: rgb(102,193,193)">#</S>reyting 'leri; 1) ATV: 14.41 , 2) STAR: 6.58 , 3) TRT1: 4.5 , 4) KANALD: 3.89 , 5) SHOW: 2.99
offffffffffffffffffffffff.....bu reytingleri görünce ronaldo ile messiyi aynı takıma transfer eden futbol kulübü başkanı gibi hissettim vallaha...bu çilekler fenere gelmez ama bu reytingler vadiye gelir mi gelirrrrrrrrrrr.......:hosgeldin:ahanda pankart hazır.................hoşşşşşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnn.....

çocuklar yine ppsi yediliyi izliyor pis yedili birazda acuna bakıyorlar kurtlar pek pay kapamamış gözüküyor

aga baksana hala düzgün bi çatışma sahnesi izleyemedik şimdi kvp fanatiğiğim diyede gerçekleri söylemekten kaçıncak değilim silah efekleri gerçekten berbattı bence biran önce yönetmeni değiştirmeleri lazım yanlışsam söyle sen çatışma sahnesinden gerçekten zevk aldınmı ?
onur tana laf yok aga....zaten değişe değişe yalama oldu artık bu yönetmen işi....iyi kötü idare edek...bu imkanlarla daha iyisini çekebilcek yoktur zaten....iyi tarafından da bak..polat bu bölüm birazcık daha fazla görüldü....inşallah sezon sonuna kadar tüm bölümün görünceği bölüm görebiliriz....:ok::T