vadi bu gece hem özelden götürüyo hem devletten son anda 15 likte bi 15 lik patlattıkmı ...seyyar tayyar gibi patlar gider ondan sonra.......
Amerikan işleri Tuba ve Beren'e yaramadı
atv ye para gerek...ahanda reklam..nazar değdi... bu son d kanal anlıklarını görünce kayıp şehir aklıma geldi...ne günahı vardı garibin bilmiyorum....şimdi bende bu kadar alıyorum diyodur bu anlıkları görünce.....
Valla Beren'e yaradı. Reytingler iyi. İleride ne olacak bilinmez.
Recep daha ne katıcaklar yok artık ya
offffffffffffffffffffffff.....bu reytingleri görünce ronaldo ile messiyi aynı takıma transfer eden futbol kulübü başkanı gibi hissettim vallaha...bu çilekler fenere gelmez ama bu reytingler vadiye gelir mi gelirrrrrrrrrrr.......ahanda pankart hazır.................hoşşşşşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnn.....22:30 - 22:45 ortalama <S style="COLOR: rgb(102,193,193)">#</S>sbt<S style="COLOR: rgb(102,193,193)">#</S>reyting 'leri; 1) ATV: 14.41 , 2) STAR: 6.58 , 3) TRT1: 4.5 , 4) KANALD: 3.89 , 5) SHOW: 2.99
vadi bu gece hem özelden götürüyo hem devletten son anda 15 likte bi 15 lik patlattıkmı ...seyyar tayyar gibi patlar gider ondan sonra.......
oooooooo atvnin bilceği iş....beni aşar........Evt.Alemin kıralının cezaları için para gerek
onur tana laf yok aga....zaten değişe değişe yalama oldu artık bu yönetmen işi....iyi kötü idare edek...bu imkanlarla daha iyisini çekebilcek yoktur zaten....iyi tarafından da bak..polat bu bölüm birazcık daha fazla görüldü....inşallah sezon sonuna kadar tüm bölümün görünceği bölüm görebiliriz....aga baksana hala düzgün bi çatışma sahnesi izleyemedik şimdi kvp fanatiğiğim diyede gerçekleri söylemekten kaçıncak değilim silah efekleri gerçekten berbattı bence biran önce yönetmeni değiştirmeleri lazım yanlışsam söyle sen çatışma sahnesinden gerçekten zevk aldınmı ?