30 Ocak 2013 Çarşamba Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

aga geçen haftaya bakma my rekorunu kırmıştı çok önemli bişey olmadıkça o rakamı görmesi zor reklamla fazla alakası yok reklam düzenini değiştirmese yine böyle alırdı düşmezdi

suan karne tatili olmasa bu düzende yükselmesi lazımdı çünkü reklamsız giden bir yapim yüksek alir ab halki tamam değismez hele reklamsız gittigini düsünürsek bol reyting alir çünkü reklamlariyla 16 almisti reklamsız daha iyi olur

bu arada star tv reklam düzenini her zaman ki gibi yapmisti ama bakti gördü karne tatili ters tepmemesi için ani bir değisiklik yaptigini düsünüyorum

aga sakarya fıratı çocuklar izlemiyo büyükler izliyo bence tns de olsa my den sonra 2.olurdu
hatta bugün dönercideydim 2 adam konuşurken duydum akşam gidelim mi falan diyodu artık nereye bilemem adam olm akşam sakarya fırat var diyodu normal yani :D sakarya fırat tns de olsa sbt de aldığının en fazla 1 aşağısı alır

katılıyorum tnsde erkek işleri daha çok yüksek alıyor sakarya fıratın içeri bayagı kuvetli hele şefkat tepeye bakılıca ne kadar yüksek reyting alacagı ortada

aga geçen haftaya bakma my rekorunu kırmıştı çok önemli bişey olmadıkça o rakamı görmesi zor reklamla fazla alakası yok reklam düzenini değiştirmese yine böyle alırdı düşmezdi

- - - Ekleme - - -

blok reklama mı geçti my
stv dizileri kaldı bi şefkat tepe ekip 1 falan farklı desenler blok yok stv kendi yolunda gidiyo

blok reklam gibi değil 2 - 3 dk.lik reklamlardİ

aga reklam düzenine izleyicisi alışmış reklamla yükselmez ya da düşmez hatta ters tepip düşebilir söylim 15 dk reklamda izleyici soğuyo vadi ondan sonlara doğru veriyo çok rakibi olduğundan

aga reklam düzenine izleyicisi alışmış reklamla yükselmez ya da düşmez hatta ters tepip düşebilir söylim 15 dk reklamda izleyici soğuyo vadi ondan sonlara doğru veriyo çok rakibi olduğundan

hayir öle değil 15 dakka deil

3 er dakkalık reklam veriyor kanal ama 25 dk bir yani bu düzen ideal reklama girdigi an sayı sayacı sayiyor sukadar dakka kaldı die

ama bekledigim yükselmeler olmadi aksine gecen hafta göre 1.5 poan geriden geldi

katılıyorum tnsde erkek işleri daha çok yüksek alıyor sakarya fıratın içeri bayagı kuvetli hele şefkat tepeye bakılıca ne kadar yüksek reyting alacagı ortada

aga senin dediğinde çok doğru sayılmaz sen diyon sbt de kadın işleri yüksek çıkıyo tns de erkek işleri
mesela vadi bazen sbt de yüksek my tns de yüksek çıkmaya başladı erkek işi mi tam tersi
şefkat tepe erkek işi ama sbt de daha yüksek
yani bu işler belli olmuyo tns de erkek sbt de kadın işleri değil

- - - Ekleme - - -

hayir öle değil 15 dakka deil

3 er dakkalık reklam veriyor kanal ama 25 dk bir yani bu düzen ideal reklama girdigi an sayı sayacı sayiyor sukadar dakka kaldı die

ama bekledigim yükselmeler olmadi aksine gecen hafta göre 1.5 poan geriden geldi
nasıl aga 25 dk da bir 3 dk reklam mı veriyo

şefkat tepe totalde tns düsük çıkmasinin nedeni tns deneklerinin istanbul ve çevresinde olmasi

23:15 - 23:30 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) STAR: 5.09 , 2) SMNYL TV: 4.45 , 3) TRT SPOR: 3.79 , 4) SHOW: 3.33 , 5) KANALD: 3.07

aga senin dediğinde çok doğru sayılmaz sen diyon sbt de kadın işleri yüksek çıkıyo tns de erkek işleri
mesela vadi bazen sbt de yüksek my tns de yüksek çıkmaya başladı erkek işi mi tam tersi

- - - Ekleme - - -

ewt

eyvah düsüyoruma bak ucmus ben anladım çocuklar sbt de çok

- - - Ekleme - - -

sbt de daha kırsal daha muhafazakar stv nin orda yüksek çıkması normal.. zaten tns de yüksek çıkan çok az dizi var bunların başında kurtlar geliyor mesela hatırlarsın usta kemal tns de daha yüksek çıkardı oda erkek işiydi

sbt de daha kırsal daha muhafazakar stv nin orda yüksek çıkması normal.. zaten tns de yüksek çıkan çok az dizi var bunların başında kurtlar geliyor mesela hatırlarsın usta kemal tns de daha yüksek çıkardı oda erkek işiydi

aga vadi 2 bölümdür sbt de daha yüksek senin dediğinde az çok doğru ama tam öyle değil

sakarya fırat izlicektim izleyemedim yav :D fragmanı çok iyiydi