30 Ocak 2013 Çarşamba Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gün Değerlendirmesi: Muhteşem Yüzyıl bugün güzel bir bölümle anlıklarda çok iyi oranlar alarak günü zirvede tamamladı diyebiliriz.En büyük çıkışı bu hafta anlık oranlarına baktığımızda yaklaşık 10 reytingi görmeye başlayan Pis Yedili yaptı.Kuzey Güney ortalama anlıklarla günü bitirdi.Yarınki Tns sonuçlarıyla kesin ve net sonuçları alacağız.

Bakalım SBT'de maç kaçıncı olacak. Büyük kanalların birinde olsaydı farkla 1. olurdu. :)

El clasico totalde 2 iyi gecmis ab de 1.77 almis Mac atv de felan olsaydi 7-8 i rahatlikla görürdü

Maç çok daha iyi oranları hakediyodu bu oranlar çok düşük trt 1 verse en az 6 filan alırdı maç

Mahoni sen de işine gelince A/B'ye bakıyorsun işine gelince totale.

Pis Yedilinin A/B'sini gösterip rezillik diyorsun, daha 2 hafta öncr Dila'nın A/B'si rezillik olunca, totali eline bayrak yapıp gösteriyordun. Ama Pis Yedilinin Totaline bakmıyorsun.

Pis Yedilinin TNS'de A/B'si yüksek çıkar.

muhteşemden muhteşem düşüş :))) geçen hafta mahoni yorum niye yapmıyorsun dediğimde yazdım ölümlerin ardından yapılan agıtt bagırma çagırma ağla hep reyting tükselir geçen haftaki reytingler birden söndü dogal olarak. dün de yazdım pis yedilinin yükselmesi normal şaşırmayın deyü.. çocuklar tatilde ve erken yatmak zorunda değiller tanbi ki pis yedili yükselecek demiştim . sonuçlar beklediğim gelmiş bakalım muhteşem kimi öldürecek artık o zamana kadar bu reytinglerle idare ediversinler artık :))))

Muhteşem yüzyıl inanılmaz bir şekilde düşmüş kuzey güney ab 2.sıraya yerleşmiş pis yedilide totali mükemmel gerçekten Kurtlar Vadisi bu hafta her iki gruptada haftalıklarda zirvede olacak..

muhteşemden muhteşem düşüş :))) geçen hafta mahoni yorum niye yapmıyorsun dediğimde yazdım ölümlerin ardından yapılan agıtt bagırma çagırma ağla hep reyting tükselir geçen haftaki reytingler birden söndü dogal olarak. dün de yazdım pis yedilinin yükselmesi normal şaşırmayın deyü.. çocuklar tatilde ve erken yatmak zorunda değiller tanbi ki pis yedili yükselecek demiştim . sonuçlar beklediğim gelmiş bakalım muhteşem kimi öldürecek artık o zamana kadar bu reytinglerle idare ediversinler artık :))))

kardes dalgamı geçiyon 11 çok düsük en az 15 falan olmasi lazımdı ab %8 share düsmüs haftaya düzelir

My A/B'de sert bir düşüş yaşamış ancak bu kalıcı bir düşüş değil haftaya yeniden 14-15'lere yükselir . :)

Muhteşem Yüzyıl iki grubtada ciddir bir düşül yaşamış! Total de 2 Reytibg kaybeden dizi AB de 5 Reyting birden düşmüş! Ve bence haftalar sonra ilk kez AB de en fazla izlenen dizi olma özelligini Vadi ye kaptırabilir.

Pis Yedili deki yükseliş dikkat cekici! Show Tv nin gurur kaynağı olmaya devam ediyor!

Kuzey Güney artik bu şekilde finale kadar gider...

Yukardada belirttigim gibi bu hafta Vadi AB de MY yi geçebilir!

- - - Ekleme - - -

Muhteşem Yüzyıl iki grubtada ciddir bir düşül yaşamış! Total de 2 Reytibg kaybeden dizi AB de 5 Reyting birden düşmüş! Ve bence haftalar sonra ilk kez AB de en fazla izlenen dizi olma özelligini Vadi ye kaptırabilir.

Pis Yedili deki yükseliş dikkat cekici! Show Tv nin gurur kaynağı olmaya devam ediyor!

Kuzey Güney artik bu şekilde finale kadar gider...

Yukardada belirttigim gibi bu hafta Vadi AB de MY yi geçebilir!

kardes dalgamı geçiyon 11 çok düsük en az 15 falan olmasi lazımdı ab %8 share düsmüs haftaya düzelir

hatırlamıyormusun geçen haftaki dizinin reytinglerinin yükselmesi için dedim aglama çagırma agıt falan filan dizinin reytingini yükseltir dedim bu hafta da aglama zırlama, posta koyma bittiği için dizi eski reytinglerinine döndü tabi pis yedilininde sömestr tatilden dolayı yükselmesi muhteşemi vurdu.

büyük ihtimal kurtlar vadisi ve acun bügün sömestr tatilininden faydalanacaktır

hatırlamıyormusun geçen haftaki dizinin reytinglerinin yükselmesi için dedim aglama çagırma agıt falan filan dizinin reytingini yükseltir dedim bu hafta da aglama zırlama, posta koyma bittiği için dizi eski reytinglerinine döndü tabi pis yedilininde sömestr tatilden dolayı yükselmesi muhteşemi vurdu.

büyük ihtimal kurtlar vadisi ve acun bügün sömestr tatilininden faydalanacaktır

kardes tamam haklısında ab bukadar düsmesi sasırttı 4.61 &8 kaybetti gecen hafta en yüksek reytinglerini bu hafta en düsük oranlarini aldi

kardes tamam haklısında ab bukadar düsmesi sasırttı 4.61 &8 kaybetti gecen hafta en yüksek reytinglerini bu hafta en düsük oranlarini aldi

muhteşemin ab de çok düşmesi de sorun yok sömestr tatilinden dolayı zengiller tatile çıkmış olabilir :))))