30 Ocak 2013 Çarşamba Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
22:30 - 22:45 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) SHOW: 9.54 , 2) STAR: 9.29 , 3) KANALD: 6.33 , 4) TRT SPOR: 2.58 , 5) TRT1: 2.53

Oha pis yedili ne yapıyo öyle maç trt 1de neden yayınlanmadı acaba

Pis Yedili Salı olsaydı Totalde zirveyi alırmıydı diye düşünmeden edemedim. :D

Pis Yedili iyiydi bu akşam reytinglere de yansımış. :D Umarım tns'de de yüksek olur...

Valla ailem Pis Yediliye hayran.Her tekrarını dahi izliyorlar tabi bende :)

- - - Ekleme - - -

Valla ailem Pis Yediliye hayran.Her tekrarını dahi izliyorlar tabi bende :)

Valla herkes kötülüyor ama pis yedili kötü falan değil. Bence gayet eğlenceli ve komik. :D Denk geldiğimde izlemeye çalışıyorum. :D

beyler okullar tatil pis yedilinin yükselmesi normal çocuklar yarın erken yatmak zorunda değil tabiki yükselecek aksini düşünmek komik olur

22:45 - 23:00 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) STAR: 11.37 , 2) KANALD: 7.26 , 3) SHOW: 5.83 , 4) SMNYL TV: 2.21 , 5) KNLTRK: 1.29

show tv şimdi havalara uçmuştur muhteşem yüzyılı geçti umarım tnsde de aynı çıkar (yüksek)

arkadaşlar pis yedili şimdi yükselmicekte ne zaman yükselcek sbt falan şaşırmadı okullar tatil unuttunuz mu :D bizim küçüklerde pis yedili izliyo hatta bugün bikaç çocuğa sordum pis yedili izlicez falan diyolardı çok normal

- - - Ekleme - - -

arkadaşlar pis yedili şimdi yükselmicekte ne zaman yükselcek sbt falan şaşırmadı okullar tatil unuttunuz mu :D bizim küçüklerde pis yedili izliyo hatta bugün bikaç çocuğa sordum pis yedili izlicez falan diyolardı çok normal

my geçer tabi trt sakarya fırattaki 3 reytingini at my suan 14 reytingdeyiz agalar çocuklar sakarya fıratıdamı izliyor :D

reytinglerde özetini geçemez