Yorumları oku oku, gül geç. Para verseler bu kadar komik olmaz kimse.
Bundan sonra Perşembe konularında bende varım. Terapi oluyor gerçekten.
polatın yüz yanma sorunu dışında madde bagımlısı olmus o ne olcak ??
öyleYorumları oku oku, gül geç. Para verseler bu kadar komik olmaz kimse.
Polonyadanim ben.
Hem vk.com da turkler çok. Oradada Vadi grubu var ve her kes seyr ediyor.
Morfin kullaniyor. O çok ağir bir uyuşduruçu.
yok aga madde bağımlılığı değil o ağızdan beslenemediği için damar yoluyla besleniyo bi de ayakta duramıyo zaten ondan iğne yapıyo bağımlılıkla alakası yok yani
yok aga madde bağımlılığı değil o ağızdan beslenemediği için damar yoluyla besleniyo bi de ayakta duramıyo zaten ondan iğne yapıyo bağımlılıkla alakası yok yani
Kardesim bu arz talep meselesi. Yapimci nerede cok kisiye ulasirim derse oraya koyar pankartini. Simdi Pankarti gidip yogun olmayan, insanin gecmedigi köseye asarsa ne reklami yapacak?
Biraz mantikli düsünün ve ona göre laf atin bari. Metrobüs duraginda kac bin kisi geciyor.
Rusyada bile yayinlamaya başladi. Kazakistanda 4 ve 5 sezonunu yayinlamaya başladilar.
vay polonya demek dünyanın 4 bir yanında vadi hayranları var almanyadan yasin legolas kardeşlerimiz var onlarda orda çok fazla izlendiğini söylüyolar vadi farkı
3. Sinifin yogunlastigi marka talep yerleri vardir. İddali yapimlar boyle yerlerdense, daha yuksek cizgide rekkam anlasmalari yapar.. Mesela unlu bi markayla reklam arz'ı olur.. Ama belli bi kalitede olmayan yapimlar bunlara dikkat etmeden , prestig gibi kavramlara takilmadan anlasmalar yapar. Ve bu durum insanin gozunde deger kucultur..
bana bişey bagımlısı olmus gıbı gelıyo ne beslenmesı aga ya konusmayı becerıyo beslenmeyı mı beceremıcek yanı sacmalama
Yakup cabuk kivirtiyorsun valla diyorum. Düsüs var mi? Var. Ben düsüs yok mu dedim 20 Dakika'da? Yooo. Memnunmuyum 20 Dakika'nin gidisatindan? Yoooo. Ama ne kadar düsük olursa olsun, arkasinda duruyorum.
Intikam'da o kadar kadro var, ama sert bir düsüs yasiyor. 20 Dakika azar azar düsüyor. Iyi bir ayar verdiler Intikam'a bu hafta. Belki kendine gelir, ki Türkiye'nin önde giden bir oyuncusu icin sevinirim iyilesmesine.
Benim kizdigim nokta elestirirken düzgün elestirin. Metrobüs duragimis yok 3. sinif pankartlar asiliyor. Ne yapalim yani? Hic mi reklam yapmayalim?
beyazsoy geçen bölüm aksiyon vardı baya bu bölüm yoktu
yav diziyi izlemiyon senaryoyu nerden biliyon dün bana hiç bakmadım dedim senaryoyu nerden biliyon aga
söylediklerinle uzaktan yaından sağdan soldan alakası yok
düşmemizin 2 nedeni var
1.polatın çoktandır yüzünü göstermemesi
2.aksiyonun özellikle bu bölüm hiç olmaması
başka da hiçbir sebep yok bende bu kadar vadi izleyen biri olarak bunlardan adım gibi eminim haftaya full aksiyon yaparlar polat yüzünü hafiften açar 181 de polat tam ortaya çıkar vadi 17 yi geçer bu iş bu kadar açık ve net
Türkiye'de o kadar cok kisi var ki senin kast ettigin o markali pahali yerlere gidemeyen, demek ki Ay Yapim bunun farkinda ki ona göre yere Reklam koymus. Malum, TV dünyasindan kriz teget gecmiyor.
İlk olarak bu haftaki dusus bi hafta aranin sonucu. 20 dk azar azar dusuyomus Zaten dizi 4 aliyor bide hizli dusse 1 alir heralde
metrobus reklam arz- talep iskeri , markanin prestij onemine bakis acisinada bakiyor.. O markanin insiyatifine kalmis bi durum..
aga doktor dedi ya
Hizli düsüsler Intikam'a masus kalacak gibi
Hizli düsüsler Intikam'a masus kalacak gibi