Maskeli Fedai
Favori Üye
Pana acilen revizyon yapması lazım gereksiz karakterlerle olmuyor ve mete aymarda komiklikten başka bişey yapmıyor havası kayboldu
Benim de canım isterse istediğimi söylerim hayırdır?isterse on gun yapar hayirdir ?
son sahne müthişti ya abdülhey naptı babam o an baya abdülheye saydırdı
aga abdülhey 3 sezon önce polatı bıçaklamıştı hatırlarsın arada böyle yaramazlıklar yapar
Acun 23.45`e kadar yayın yapıyor ona rağmen A/B`de 5`te takılmış.
İntikam 22.30`da bitmemeli. 23.15`te bitmeli. Acunun önünü açıyor bu yolla.
Bu sefer Polat vurulursa fena sarsılır Polat.adamın yüzü yanmış ilaçlar bile etki etmiyo birde vurulursa o zaman ağır darbe olur.Bir daha ki bölüm dehşetül vahşet olacak.Gel perşembe gel
2 bölüm geçti, 1 bölüm geçemedi. Kim önde, biz. Yani gelecek hafta da geçerse beraberleşir. Özetler zaten fazla izleniyor boşluk olduğu için. Esas Yeni Bölüm zamanları.herşey senaristlere kalmış artık polatın yüzünü ne yapın edin açın artık sıktı valla bende özledim polatı onsuz olmuyo vadi en zorlu günde tarihi fark atarak en yakın rakibini 1.5 reyting düşmesine rağmen 2 ye katlamış perşembe demek kurtlar vadisi demek o kadar
revan kardeş intikam ilk bölümüyle özetimizi geçince konu açmıştın paso benim yorumlarla alay etmiştim sana dedim daha bi bölüm oldu hele dur ilk bölüm gazı bu şimdi ben konu açim mi özetimizi geçemedi [/SIZE]
Acunun özeti tabii ki, fazla izlenir. Bizde bile İntikamın 2. bölümü kaç kez seyredildiği için Yetenek Sizsiniz Türkiye`nin özeti izlendi. Millet eğlence izliyor bir az yeni bölümler başlayana kadar.5.72 intikam 7.73 reyting farkı 2.01
intikam özet 4 reyting acun özet 5 reyting kapistiklarinda kitleleri ayni olsa geçen hafta acun abde 10 alirdi acunun kitlesi vadiyle uyusuyor vadi reklama girince acun 4 reyting fırlıyor
acun intikam la alakasi yok bunu sende biliyorsun
2 bölüm geçti, 1 bölüm geçemedi. Kim önde, biz. Yani gelecek hafta da geçerse beraberleşir. Özetler zaten fazla izleniyor boşluk olduğu için. Esas Yeni Bölüm zamanları.
- - - Ekleme - - -
Acunun özeti tabii ki, fazla izlenir. Bizde bile İntikamın 2. bölümü kaç kez seyredildiği için Yetenek Sizsiniz Türkiye`nin özeti izlendi. Millet eğlence izliyor bir az yeni bölümler başlayana kadar.
Esas olan Acunun yanlış gün seçmesi. Cuma`yı seçmeliydi. Perşembe çok yanlış. Hem kendi düşüyor hem de diğer yapımlara etki ediyor, özellikle İntikam`a.
A/B`si korkunç. Haftasonu A/B`ye bak bu A/B`ye bak. Cuma A/B`de zirveyi almak varken, Perşembede kendini harcıyor.
- - - Ekleme - - -
Aynı geçen seneki Çarşamba tablosu.