@xantier orjinalinde adam gay.bbeb o ka ceza veren rtuk 2 sahneye 5trilyon verir
buda saçma olmuş. kurtlarda bu hatayı bejklemezdimAllah kimseye kaldıracağından fazla yük vermez. Eğer kaldıramayacağınız bir yük varsa sizin hamallığa soyunmuşluğunuz vardır...
Ömer Baba Süpersin. :U
Harbiden suya yazdiğini sanıyorsun galiba? ABD'de de haftasonu yayınlanıyor dizi ve hafta sonlari amerikan maçlari yayınlanıyor yada cok spor yayınlandiği halde ortalama 8-9 milyon kişi izliyor.Hafta için amerikada dramalar bile o kadar reyting almaz.Tek yuksek reyting alan diziler TBBT TAHM HIMYM gibi komediler yada devamı olmayan aksiyon dizi CSİ başkada yuksek reyting alan dizi yok drama dalında.intikamdaki o kamera çok saçmaydı yok daha neler. bence orjinalinin amerikada niye düşük reyting aldıgı ortaya çıkıyor çok abartılı sahneleri var. bunu bir türk yazsa çok eleştirilirdi ama amerikan boızması oldugu için kimse eleştirmiyor
buda saçma olmuş. kurtlarda bu hatayı bejklemezdim
ayet ortada Allah insana kaldıramayacağı yükü yüklemez” (Bakara, 2/286) ömer baba gibi islami birinin bu cümleyi kurması hiç olmamış.. insan hamal olsada o yük yüklenmez ayet açık. eegr bir yük varsa onu o insan kaldırabilecek güçtedir aksini söylemek ayete karşı gelmektir.. ayeti bu şekilde değiştirilmesi hiç yakışık almamış
Harbiden suya yazdiğini sanıyorsun galiba? ABD'de de haftasonu yayınlanıyor dizi ve hafta sonlari amerikan maçlari yayınlanıyor yada cok spor yayınlandiği halde ortalama 8-9 milyon kişi izliyor.Hafta için amerikada dramalar bile o kadar reyting almaz.Tek yuksek reyting alan diziler TBBT TAHM HIMYM gibi komediler yada devamı olmayan aksiyon dizi CSİ başkada yuksek reyting alan dizi yok drama dalında.
buda saçma olmuş. kurtlarda bu hatayı bejklemezdim
ayet ortada Allah insana kaldıramayacağı yükü yüklemez” (Bakara, 2/286) ömer baba gibi islami birinin bu cümleyi kurması hiç olmamış.. insan hamal olsada o yük yüklenmez ayet açık. eegr bir yük varsa onu o insan kaldırabilecek güçtedir aksini söylemek ayete karşı gelmektir.. ayeti bu şekilde değiştirilmesi hiç yakışık almamış
O reytingin neye göre hesaplandiğini biliyormusun? Ben bilmediğim için Milyon olarak söyledim.O rakam 2.5 değil sadece bişeye göre orantılıyorlar mı ne? bende bilmiyorumbilmediğim kulvara girmem bekle az reytinglerini dökeyim sana.2.5 reyting çokmu yani