ALAN MEMNU VEREN MEMNU 2.Bölüm

rengarenk

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
94
Puanı
129
BÖLÜM 2

PARTİ-TUVALET ÖNÜ

BEHLÜL :Nihal açıklayabiliriz.
NİHAL : Neyi açıklayacaksınız he?
BİHTER : Ay çok sağol Behlül. Suni tenefüssün sayesinde bilincim yerine gelmeye başladı. Aaa Nihal sen de mi buradaydın?
NİHAL: Ne sunisi ne teneffüsü. Okul mu burası?
BEHLÜL: Bihter küçük bir baygınlık geçirdi. Yüzüne tokadı indirdim indirdim düzelmedi. Ben de suni yollardan halledeyim dedim.
BİHTER : Bilincim öyle bir gitmiş ki Nihalciğim, burada olduğunu şuan fark ediyorum.
NİHAL : Ay ben de neler düşündüm. Hemen saf kız halime bürünüp söylediklerinizi yemiş gibi yapıyorum. Özür dilerim.
BEHLÜL : Hah şöyle.

PARTİNİN SALONUNDA

PEYKER :Evet şimdi de sizin güzellik abidesi sunucunuz olarak başkanımız Kurtizan Tırtıl'ı çağırıyorum.
( Gelen giden yoktur. Sonra bir kadın gelir, Peyker'e bir şeyler der.)
PEYKER : Kurtizan bey trafiğe takılmış. Başkan yardımıcımızdan konuşma yapmasını rica etmiş.
O zaman biricik entrikacı kardeşim Bihter Ziyagil buraya eller havaya.

TUVALET ÖNÜ
BİHTER : Teneffüs bitti. Beni çağırıyorlar. Hadi içeri gidelim.
NİHAL : Gidelim.
BEHLÜL : Nihal sakın amcama bir şey ispikleme. Amcam yanlış şeyler düşünürse, erkenden gerçekler ortaya çıkarsa senaryo tıkanır.
NİHAL : Tamam tamam. Siz de beni iyice ispikçi yaptınız. Haydi Behlül gir koluma içeri geçelim.
BİHTER : Hiç bir fırsatı kaçırma sen zaten.
NİHAL : Efendim?
BİHTER :Yok bir şey. Hadi gidelim diyordum

ERTESİ GÜN
KÖŞK-FİRDEVS'İN ODASI
MATMAZEL 😛ırttlattın mı haberi Hilmi'ye?
FİRDEVS : Pırtlattım Matmo pırtlattım. Yaşadığı şoku görmeliydin.
MATMAZEL : Kesin yusuf yusuf olmuştur. Bu kozla tüm paralarını alabileceğinden nasıl da korkuyordur şimdi.
FİRDEVS: Sen şimdi bana, Hilmi'yi tehdit et. Donuna kadar soy mu demek istiyorsun?
MATMAZEL : Hayır canım ne münasebet. Bu hikayede benim rolüm belli. Her şeyi bil ama gıkını çıkarma. Ben öyle bir şey demiyorum ama sen gözlerimden anlamalısın ne dediğimi.
FİRDEVS : Ay Matmo ölme emi. Sen de bu hikayede en az bizim kadar üçkağıtçı ve entrikacısın da haberin yok.
MATMAZEL : Deme öyle gı.
FİRDEVS: Fikrin çok mantıklı. Hilmi'nin desenli donlarını bile almalıyım. Evet bunu yapmalıyım!

KÖŞK-SALON
BİHTER: Dün gece gerçekten şahaneydi ya. Hele sahneye çıkardığımız bukalemunlar ne güzeldi.
PEYKER:Bırak şimdi bukalemunları Bihter. Dün geceyi bu kadar sevmenin sebebi Behlül müydü yoksa?
BİHTER: Neler saçmalıyorsun, ne Behlül'ü!
PEYKER :Çişimi yapmaya tuvalete gidiyordum. Behlül'le sizi gördüm fingir fingir bir halde. Sizi ayırmam gerekiyordu ama yanınıza gelmeye ben utandım sizin yerinize.
BİHTER : Kes sesini!
PEYKER: Sonra koştura koştura bu fit vücudumla sahneye gittim. Ben başkanın trafikte olduğunu, çok geç kalacağını sahnede onu çağırmadan önce öğrenmiştim aslında. Sırf sen Behlül'den ayrıl diye konuşma olayını 15 dk erkene çektim. Seni anons ettim.
BİHTER : Behlül bana suni teneffüs yapıyordu bir kere.
PEYKER: Orasını bilemem.
BİHTER : Küstah. Haddini aşıyorsun. Bacaklarını ayırırım senin.
PEYKER : Neyse ben senin bu entrikalarını örtme çabalarınla uğraşamıycam. Bir Yöreoğlu'nu da ziyaret etcem bye.
BİHTER: İftiracı.

(Peyker gittikten sonra Bihter odasına giderken koridorda Adnan'ı evin gizemli odasına bakarken görür.)
BİHTER: Yıllardır şu odanın sırrını da bir çözemedim gitti. Kimse de sel verip sır vermiyor. Adnan hiç bir zaman söylemeyecek misin?
ADNAN: Bu odanın sırrını öğrenmek hiç istemezsin Bihter.
BİHTER : Ay ne abarttınız. Kesin kıytırık bir aşk hikayesidir bu odanın sırrı.
ADNAN : Bu odanın sırrını asla öğrenemeyeceksin aşkım, üzgünüm.
BİHTER : Öff be iyi tamam. Ben bir mutfağı kontrol edicem.

KÖŞK- MUTFAK
CEMİLE : Ay Adnan beyi bugün sürekli gizemli odanın kapısına bakarken görüyorum.
(Bihter tam da mutfak kapısının önündeyken.)
NESRİN : Adam hala unutamıyor o günleri hala. Bu Bihter karısı da odanın sırrını öğrenemedi diye çatlıyor. Kaç kere odanın kilidini açmaya çalışırken yakaladım bunu.
ŞAHESTE : Nasıl unutsun adamcağız bir yanda biricik oğlu Bülent, bir yanda oğlu gibi sevdiği Behlül.
NESRİN : Ah Bülent ah, ufacık yaşta yitip gitti bu boklu diyardan. Ama Behlül de iyi değildi o dönem, hiç iyi değildi.
CEMİLE : Hayır boklu diyardan gitmesi neyse de, onu göndereni düşününce hala tüylerim diken diken oluyor.
NESRİN : Bir yanda Bülent, bir yanda Behlül. Bir yanda kurban, bir yanda katil.

BİHTER : Yok artık.
(Bihter duyduklarını duyduğundan emin olduğunda çoktan şoktan şoka girmişti)

BÖLÜM SONU

süper 10 point en kısa sürede destere(selim) karakteri gelmeli :d
teşekkürler. ahaha sanırım destere forumun beren saati, kıvanç tatlıtuğ'u, kenan imirazlioğlu'su. cevaplarda ona laf etmeyen yok :D
ilerleyen zamanlarda bakarsın senle destereyi başrol yaparım. iki düşmanı oynarsınız :D

ben de bihteri lezbiyen yaparım, ikinize de bakmaz :)
ya da vampir yaparım, kanınızı emer :D

KANLI AŞK DÖRTGENİ

Behlül'ün gelgitlerinden sıkılan Bihter, Ednan'ın bir türlü kendisini tatmin etmeyen performansından da sıkıldığından kendine yeni fingirdeşme adayları aramaktadır. Tam böyle bir dönemde brunch yaptığı bir kafede karşısına çıkan Destere, Bihter'in aklını çelmişken yeni masörü Xemrexxx karşısına çıkmıştır. Destere mi Xemrexxx mi yoksa tüm gelgitlerine rağmen Behlül mü diye düşünürken Bihter, Xemrexxx, Destere ve Behlül arasında ise çoktan Bihter'i kapma savaşı başlamıştır. Bu üçlü kavgasını sürdürürken okeyin dördüncüsü Bihter öte yandan varoluşuna dair sakladığı gerçeklerin gün yüzüne çıkmasından korkmaktadır. Bihter ne kadar korkarsa korksun bu gece karnını doyurmak için bu üçlüden birinin kanını emmek zorundadır. Acaba Bihter'in kararı ne olacaktır?

Ben o kadar dizi yazdım. 2. Bölümü nekliyoruz diyenlerin hiç biri okumadı bile :bağır: Ne de güzle heyecanlı dizim vardı. :Bağır:

- - - Ekleme - - -

Bu arada güzel olmuş

Ben o kadar dizi yazdım. 2. Bölümü nekliyoruz diyenlerin hiç biri okumadı bile :bağır: Ne de güzle heyecanlı dizim vardı. :Bağır:

- - - Ekleme - - -

Bu arada güzel olmuş

Ben başka bir dizi daha yazdım kimse okumadı bir sürü bölümü olmasına rağmen devam ettirmedim.
Şimdi ise ister okunsun ister okunmasın yayınlayacağım diye kendi kendime karar aldım :D
Sen de bence yılma yayınla :)
Hangi dizi seninki? Link atsana okuyım yayınladığın bölümleri

Ben başka bir dizi daha yazdım kimse okumadı bir sürü bölümü olmasına rağmen devam ettirmedim.
Şimdi ise ister okunsun ister okunmasın yayınlayacağım diye kendi kendime karar aldım :D
Sen de bence yılma yayınla :)
Hangi dizi seninki? Link atsana okuyım yayınladığın bölümleri

Büyü kheyecanlar açtıydım :(
https://fav10.net/f620/ffin-en-yeni-ve-iddiali-dizisi-olum-ile-yasam-1-bolum-178229/
https://fav10.net/f620/ffin-yeni-dizisi-olum-ile-yasam-2-bolum-178543/